FolkEmpire Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Лудата водеща на ФЕН ТВ нещо даде фира от месец вече няма предаване с нея, какво ли е станало? Последно като беше в ефир се оплакваше нещо от очите, в началото беше весела(имала гадже) и после рязко се садна(загуби го-раздяла) 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, Willy каза: Не се показва и не е в тренда. Гледанията й са само от търсачката или от някакви споделени линкове. Явно ютуб я "наказва" с това че вече никъде не предлага този клип. Да я наказва за какво. Според мен е цензуриран заради голите цици и сцени... Иначе песента вече е хит и това няма да пивлияе из клубовете. Да пуска бързо слайд в нейния канал. Но определено е голям кърък. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, Slavi каза: Да я наказва за какво. Според мен е цензуриран заради голите цици и сцени... Имаше 100к от Индия. Иначе ако е цензурирана то ще пише възрастово ограничение, няма да показва други клипове под видеото и ще иска регистрация за проверка на години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 10 минути, Willy каза: Имаше 100к от Индия. Иначе ако е цензурирана то ще пише възрастово ограничение, няма да показва други клипове под видеото и ще иска регистрация за проверка на години. Отварям го с VPN от друга държава без акаунт и си върви Но ротацията му явно е спряна. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Убийте ме както искате, ама това днес го слушам за 10-ти път. 7 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, Danger. каза: Убийте ме както искате, ама това днес го слушам за 10-ти път. Ти беше набор 99? На по-големите им трябва повече време да асимилират песента. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 3 минути, Danger. каза: Убийте ме както искате, ама това днес го слушам за 10-ти път. ******* без срам и прикритие! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 14 минути, Danger. каза: Убийте ме както искате, ама това днес го слушам за 10-ти път. Искаме с: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 час , чушка. каза: Честит ни петък, значи е време да сме: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 14 минути, VulkoIsTheBest каза: Ти беше набор 99? На по-големите им трябва повече време да асимилират песента. Аз съм набор 9* и ми хареса от второ слушане. 🔥 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Боже, къде ме върна. Имах покана за Театро, но нещо не ми се ходеше. Жалко, щях да дам поканата на @THE IIconic. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Току що, чушка. каза: Боже, къде ме върна. Имах покана за Театро, но нещо не ми се ходеше. Жалко, щях дам поканата на @THE IIconic. Тутманиците няма ли да качат целия концерт? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Автомата ми хареса helpp Все пак искам си старата Теодора! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Току що, Willy каза: Все пак искам си старата Теодора! Заповядай: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. чушка. Публикувано Май 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, Willy каза: Автомата ми хареса helpp Все пак искам си старата Теодора! Разбрах, че съм заклет чалгар, когато зад мен беше Теодора във Фантастико, говореше по телефона и разбрах, че е тя. 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 @VulkoIsTheBest Слушай този хит, беб: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Заповядай: fun fact: Пропадането на тази госпожа почна още втората половина на 2012, но феновете й, между които и аз, се опитваме да Ви манипулираме че е след напускането на Лайнер. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, чушка. каза: Разбрах, че съм заклет чалгар, когато зад мен беше Теодора във Фантастико, говореше по телефона и разбрах, че е тя. Аз като разпознах Виолета на китаеца при първото ми стъпване в Кауфланд в София през 2016-та. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Току що, Andrew Cunanan. каза: Аз като разпознах Виолета на китаеца при първото ми стъпване в Кауфланд в София през 2016-та. Дори не я знам коя е... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Току що, Willy каза: fun fact: Пропадането на тази госпожа почна още втората половина на 2012, но феновете й, между които и аз, се опитваме да Ви манипулираме че е след напускането на Лайнер. Пропадането започна с този мегахит. Дъртата костинбродска мангалка просто й изпи хъса, енергията и омаскари аурата й. Колко евтинджос клип - на цената на една мазна баничка. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Току що, WindWalkerMonk каза: Дори не я знам коя е... Съдържателката на този хит. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 13 минути, Willy каза: Автомата ми хареса helpp Все пак искам си старата Теодора! музиката е един път 1:47 / 3:06 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Съдържателката на този хит. Леле тази песен я бях забравил, много яка музика тая също не беше лоша 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Жестока! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Жестока! Ганев и върна старото звучене ама за малко... Между другото Кости и Ганев са много сходни като звучене. Няма ли да се връща в Пайнер, миналата година при Говньо го каза. Кубрат и бил казал да напуска. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 20 минути, Willy каза: Автомата ми хареса helpp Все пак искам си старата Теодора! Як е, само текстът твари. преди 17 минути, чушка. каза: Разбрах, че съм заклет чалгар, когато зад мен беше Теодора във Фантастико, говореше по телефона и разбрах, че е тя. Истинската Теодора Диапазонова, Андреа или Ломска? 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари