Jump to content

Поп фолк скандали (Май, 2021)

Препоръчани коментари

преди 8 минути, plambata каза:

Деса по Великден хептен е захлебила с козунаци. Откъм баджаци доста го докарва вече на Ваня Великова. А този глас на мутант не знам от яйцата ли е или от агнешкото, ама не отива на добре тая работа....

https://fb.watch/5mpalps9Vv/

Ваня Великова има по-фини крачета, въпреки че е пълна. Тя е по-налята в горната част на туловището. Деса си е бетер друга Ваня - Червенкова. 

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Отговори 5,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 38 минути, Hurricane каза:

И 4,5К харесвания за час :D Пресис на така наричаният флоп от теб “В твоето легло” имаше 6К самостоятелно, а не в дуетници, двойници и петолъчки... Дано сметките ти излезнат :) 

Ок, веднага ти убиваме аргументите мило. Спестих го, щото много ми харесва песента, но:

Къде беше ти - 50к лайка за седмица

В твоето легло - 37/8к лайка за седмица.

Имаха почти еднакви гледания. Може ли да кажем че Прес купува гледания, щом така?

• Like 2
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Чуйте как рени е окрала Мома Яница. @Runevski no comment

Важното е че го е поляла подобаващо :)

Цитат

Благодарности на винарска изба "Едоардо Миролио"!

• Haha 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

Кво правите съфорумци? Аз си слушам тия песньовки, излезли през последните няколко месеца, на мен ми стига и това, един процент от хитовостта, а на вас?

• Like 1

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Willy каза:

Ок, веднага ти убиваме аргументите мило. Спестих го, щото много ми харесва песента, но:

Къде беше ти - 50к лайка за седмица

В твоето легло - 37/8к лайка за седмица.

Имаха почти еднакви гледания. Може ли да кажем че Прес купува гледания, щом така?

Айде пак почваме старата песен на нов глас. Казвай каквото искаш! Кой те слуша?! 

• Like 1
  • Haha 1
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Hurricane каза:

Айде пак почваме старата песен на нов глас. Казвай каквото искаш! Кой те слуша?! 

Флопа на Галена няма да направи флопа на Кума Лиса по-малко флопващ :) Да бият калдъръма и докато не намерят банана да ахнем, да не ги чуем повече сичките чуми! 

• Love 2
Сподели в други сайтове

Току що, Danger. каза:

Излезнаха 10 премиери идната седмица, пазарът е залят. Може би това обяснява ниските гледания на Галена и Меди.

Освен това песента е различна, на много от моите приятели не им хареса на първо слушане, но после песента зарибява. 

Почнахме ли с оправданията? (И да, "котка" има слаби гледания, ако пак това ще кажеш.)

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Danger. каза:

Излезнаха 10 премиери идната седмица, пазарът е залят. Може би това обяснява ниските гледания на Галена и Меди.

Освен това песента е различна, на много от моите приятели не им хареса на първо слушане, но после песента зарибява. 

Тоест Галена състезава със всички Тройници, клонинги и останалите бездарници дето флопваха цяла седмица? Не ставай смешен. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Яница да съди това нахално същество, дето иначе много знае да мърмори и да гледа в чуждите паници.

Иначе Галя и Меди са топ, друго ниво, при Преслава случаят е друг, всенародна любимка с поредния зарибяващ от първо слушане хит. Другите по-скоро са за жал, защото поредно десетилетие борбата е между тези двете и нямат стигане, от време на време някой мъж се появява за разкош и толкова или някоя друга улучва на късмет. Реално обаче Галя си къса задника от работа и друга певица с такива проекти и замисъл няма, всеки път е толкова различна, че й правя евала как в малка България, дето не й се възвръща инвестицията, още й се занимава и продължава да търси най-доброто възможно. Колкото до Преслава, ами Преслава си е Преслава, може да ти изпее някоя забравена песен на Мария или Пепа и да удари 10-11 милиона само заради гласа си и това, че е тя, навлечена с пуловер от смесения селски магазин. Пак казвам, другите да му мислят, стари и нови, не ги чакат добри времена.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, BobiTo каза:

Счети нали и тя чакаше дискотеките и ревеше за тях, понеже нали тя от тях се издържа. (изобщо не е с парите на Башур). Сега какво чака та не пуска песен? 

Прочела е тука, че Кама ще пуска дует с кой беше от Тройниците и ще я ползва нея. Вече ще се редуват, все пак имат ринопластики да си избиват. 

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Галена и Меди пак смачкаха с високо ниво ама каква е тази премиера в събота?:wacko:  Трябваше в петък.

Иначе си мисля, че песента няма да избухне със силни цифри, но ще се задържи прилично, като Красиви лъжи.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, BobiTo каза:

Счети нали и тя чакаше дискотеките и ревеше за тях, понеже нали тя от тях се издържа. (изобщо не е с парите на Башур). Сега какво чака та не пуска песен? 

Счети ти не я мисли, последните години се отчете толкова пъти и с такива хитове, колкото котаранката ти има само да си мечтае. И аз не знам какво точно чака, но тя доста пъти каза, че не гони срокове, пуска щом си реши. Да се надяваме, че ще изригне както обича да прави като не приказва много, много. Като цяло и тя, и Анелия много изпаднаха, все си мечтая да имат хъса и нюха на Галя и Преслава, но уви, при тях е на лотария. Доста са неадекватни последните 1-2 години.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Born to Die каза:

Счети ти не я мисли, последните години се отчете толкова пъти и с такива хитове, колкото котаранката ти има само да си мечтае. И аз не знам какво точно чака, но тя доста пъти каза, че не гони срокове, пуска щом си реши. Да се надяваме, че ще изригне както обича да прави като не приказва много, много. Като цяло и тя, и Анелия много изпаднаха, все си мечтая да имат хъса и нюха на Галя и Преслава, но уви, при тях е на лотария. Доста са неадекватни последните 1-2 години.

Емилия е в много по-добра позиция. Последната й песен на български е средно ниво или флоп, но поне е различна, за което евала. От друга страна котаранката флопва и с комерс песни, които вървят в момента.

• Like 3

Сподели в други сайтове

Счети през април е била заета, цял месец е оправяла счетоводството на Глория, защото данъчната декларация се подава до края на април. Oправила е сметките.

• Like 1
  • Haha 5
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

Емилия е в много по-добра позиция. Последната й песен на български е средно ниво или флоп, но поне е различна, за което евала. От друга страна котаранката флопва и с комерс песни, които вървят в момента.

"Двама" не е различна? Анелия също предлага различни песни, дори и да са комерс различни, но просто не се оценяват. "Котка" доста се споделяше в социалните мрежи като излезе, ама беше за 1-2 дена и после сякаш не е излизала. Емилия изобщо не е в никаква по-добра позиция, последния й хит е от 2019 и то дуети с Денис, като говоря за чалга песен, а не Джалето, а самостоятелен хит Емилия не помня от кога не е имала, докато Анелия има среден хит "Гъзарка". 

п.п. Като се замислих, последния среден самостоятелен хит на Емилия е от 2015 "Ето ме", мале, тази жена го кара само на дуети хитове.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, чушка. каза:

Галенка разцепи стадиона в Разград, минусът беше, че не изпя новата песен, но всичко останало беше типично в неин стил, т.е. перфектно.

Кои песни пя? 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...