Jump to content

Поп фолк скандали (Май, 2021)

Препоръчани коментари

преди 3 минути, pacho каза:

Какво му е доброто? Хили се и говори с някаква насмешка дори и за внучето, дори и след като пуснаха "Децата".

Отделно на това да споделя, че Симона спала до 15 часа....без коментар.

Пак я питат нещо конкретно, а тя обръща разговора на общи приказки. 

Да, захапа щерката за спането. :D

И как замаза за "бабата", уж не й пукало, ама не прозвуча искрено. Като четох одеве, не останах с такова впечатление. 

Добре си е в лице, но много грим и грозни джуки. Оттам ни се струва одъртяла. 

Поздрав!

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

• Отговори 5,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-силния проект тази седмица за мен, всичко друго се очертава флоп, изключвайки Галена и Меди. Галин да седи с отворена уста и да гледа как се правят хитове ❤️

• Like 5
Сподели в други сайтове

Пак е по-словоохотлива тук. На други интервюта само се мусеше.

Иначе това беше смешно за спането, но не само Симона спяла до 3. Т.е. и зетят е поспалан. Освен това натърти, че не е било планувано. Явно момъкът си е продупчил презервативите🤣

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Пак е по-словоохотлива тук. На други интервюта само се мусеше.

Иначе това беше смешно за спането, но не само Симона спяла до 3. Т.е. и зетят е поспалан. Освен това натърти, че не е било планувано. Явно момъкът си е продупчил презервативите🤣

Нали искаха да емигрират. Малко тъпо стана, че на два пъти обясни, че им се променили плановете. Бе, ще свикне със зетя или ще го натири рано или късно :D

• Like 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Нали искаха да емигрират. Малко тъпо стана, че на два пъти обясни, че им се променили плановете. Бе, ще свикне със зетя или ще го натири рано или късно :D

Ще емигрира тя. Къде ще ходи и какво ще прави? Приказва си и тя едни.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Гальо каза:

Най-силния проект тази седмица за мен, всичко друго се очертава флоп, изключвайки Галена и Меди. Галин да седи с отворена уста и да гледа как се правят хитове ❤️

Тва от сега е флоп.

• Like 2
  • Dislike 4
Сподели в други сайтове

Коце е пристигнал във Велинград сега. Каза,че е намалил много участията на месец,  не може много участия да поема. 

И ще ги качи скоро. 

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, BobiTo каза:

Тва от сега е флоп.

Галена и Преслава са на такова ниво, че флоп няма как да имат. При тях е или среден хит, или хита на годината - няма по-ниско ниво❤️ Меди иначе силно се надявям да флопне, за да се съвземе малко

• Like 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Гальо каза:

Галена и Преслава са на такова ниво, че флоп няма как да имат. При тях е или среден хит, или хита на годината - няма по-ниско ниво❤️ Меди иначе силно се надявям да флопне, за да се съвземе малко

"Да ти олекне", "Без теб", "Чуплина и влюбена", "Изневериш ли ми".

Сподели в други сайтове

преди 54 минути, BobiTo каза:

Твоята любимка има толко, че и повече само в последната година, а ако Изневериш ли ми, балада с 10.4М е флоп, то тогава ана в цялата ютуб ера има точно и само 10 по-слушани песни от този "флоп".

• Like 4
  • Dislike 1

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , pacho каза:

Какво му е доброто? Хили се и говори с някаква насмешка дори и за внучето, дори и след като пуснаха "Децата".

Отделно на това да споделя, че Симона спала до 15 часа....без коментар.

Пак я питат нещо конкретно, а тя обръща разговора на общи приказки. Не изглежда да е супер очарована, че е станала маминка. Ама то зетят ти да е навлек и да ти живее в къщата...коя тъща би се радвала.

Е, то е младо момче, какво очакваш - да има мезонети на тази възраст? Могат да се изнесат на квартира, но предполагам е по-удобно за помогането в гледането на бебето да са наблизо.

Пък и със свекърва като Глория не си мисли, че ще му е лесно за дълго.

И на мен това ми направи впечатление - Симона много заета била, имала работа, накрая спи до 3 следобед. Кога и какво работи Симона?

Мен ми се ще Симона да хване на калъп приятелят си с Мама Стефче, ще е яко филм.

• Haha 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Stela каза:

Слабите гледания на Галена и Меди са, защото са объркали изписването на "Скандал". На латиница са го изписали Scandal, а хората го търсят с К - Skandal. Да, затова е.

По-скоро като скандау.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Stela каза:

Моля научете титлите на Глория! Прима, маминка, тъща!

Искам @Blueberry да ми реагира на този пост. За какво си играх на пейнта 15 минути, ако не за нейната оценка?!

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Симона с над 100К за вчера - цели две седмици след премиерата, тази песен се задържа и по всичко личи, че ще стане най-големия солов хит от Алфите.

Ами не я харесах в началото, но пред успеха и фактите не мога да си затворя очите. Поздравления за момичето, не помня от кога не е имало толкова силен дебют.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Stela каза:

Е, то е младо момче, какво очакваш - да има мезонети на тази възраст? Могат да се изнесат на квартира, но предполагам е по-удобно за помогането в гледането на бебето да са наблизо.

И на мен това ми направи впечатление - Симона много заета била, имала работа, накрая спи до 3 следобед. Кога и какво работи Симона?

Мен ми се ще Симона да хване на калъп приятелят си с Мама Стефче, ще е яко филм.

Нищо не очаквам, не са ми никакви. Квартири под наем бол в София.

На снимките го раздава голямо гъзарче, а се е натрисал при 3 поколения жени....смешно е.

На всичкото отгоре спяли до 15 часа.... баба и прабаба ли да го кърмят това бебе? Звучи безотговорно от устата на Глория, тя си се оплака без да я питат.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , BobiTo каза:

Е ти направо защо не ми изкара някоя песен от 2006 😂 Говоря за нивото им към 2021 година, а не 2015, когато имаха някаква стабилна конкуренция. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Какво се случва с Меди и Галена? Тук някои хора много се бяха надъхали, че ще мачкат с хита на годината и не знам си какво, а те флопнаха повече и от Теофиков. Тъжно ми е... Толкова да влага тази жена и накрая никой да не го оценява, ама то така е, като текстовете ѝ ги пише Николай Гурманов :( 

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 1
  • Dislike 5
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...