asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 3 минути, pacho каза: Какво му е доброто? Хили се и говори с някаква насмешка дори и за внучето, дори и след като пуснаха "Децата". Отделно на това да споделя, че Симона спала до 15 часа....без коментар. Пак я питат нещо конкретно, а тя обръща разговора на общи приказки. Да, захапа щерката за спането. И как замаза за "бабата", уж не й пукало, ама не прозвуча искрено. Като четох одеве, не останах с такова впечатление. Добре си е в лице, но много грим и грозни джуки. Оттам ни се струва одъртяла. Поздрав! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Най-силния проект тази седмица за мен, всичко друго се очертава флоп, изключвайки Галена и Меди. Галин да седи с отворена уста и да гледа как се правят хитове ❤️ 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Пак е по-словоохотлива тук. На други интервюта само се мусеше. Иначе това беше смешно за спането, но не само Симона спяла до 3. Т.е. и зетят е поспалан. Освен това натърти, че не е било планувано. Явно момъкът си е продупчил презервативите🤣 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 1 час, Willy каза: ЖИВЕЯ за този кадър! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 1 минута, DarkChild каза: Пак е по-словоохотлива тук. На други интервюта само се мусеше. Иначе това беше смешно за спането, но не само Симона спяла до 3. Т.е. и зетят е поспалан. Освен това натърти, че не е било планувано. Явно момъкът си е продупчил презервативите🤣 Нали искаха да емигрират. Малко тъпо стана, че на два пъти обясни, че им се променили плановете. Бе, ще свикне със зетя или ще го натири рано или късно 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 1 минута, asylum каза: Нали искаха да емигрират. Малко тъпо стана, че на два пъти обясни, че им се променили плановете. Бе, ще свикне със зетя или ще го натири рано или късно Ще емигрира тя. Къде ще ходи и какво ще прави? Приказва си и тя едни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Една от визитните картички на Пепа Джексън заслужено намери място в ретро колекцията в ютюб! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 32 минути, Гальо каза: Най-силния проект тази седмица за мен, всичко друго се очертава флоп, изключвайки Галена и Меди. Галин да седи с отворена уста и да гледа как се правят хитове ❤️ Тва от сега е флоп. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Коце е пристигнал във Велинград сега. Каза,че е намалил много участията на месец, не може много участия да поема. И ще ги качи скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 19 минути, BobiTo каза: Тва от сега е флоп. Галена и Преслава са на такова ниво, че флоп няма как да имат. При тях е или среден хит, или хита на годината - няма по-ниско ниво❤️ Меди иначе силно се надявям да флопне, за да се съвземе малко 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 https://lupa.bg/news/luna-pred-lupabg-az-sam-zhenata-ot-prorochestvata-koyato-shte-pomogne-na-balgariya_112852news.html 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 44 минути, Гальо каза: Галена и Преслава са на такова ниво, че флоп няма как да имат. При тях е или среден хит, или хита на годината - няма по-ниско ниво❤️ Меди иначе силно се надявям да флопне, за да се съвземе малко "Да ти олекне", "Без теб", "Чуплина и влюбена", "Изневериш ли ми". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 - Искам нещо на Глория! - Тя принадлежи на друга телевизия! Искате ли нещо на Хамид Имамски? 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Кажете А, кажете Бъ... 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 54 минути, BobiTo каза: "Да ти олекне", "Без теб", "Чуплина и влюбена", "Изневериш ли ми". Твоята любимка има толко, че и повече само в последната година, а ако Изневериш ли ми, балада с 10.4М е флоп, то тогава ана в цялата ютуб ера има точно и само 10 по-слушани песни от този "флоп". 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 3 часа , pacho каза: Какво му е доброто? Хили се и говори с някаква насмешка дори и за внучето, дори и след като пуснаха "Децата". Отделно на това да споделя, че Симона спала до 15 часа....без коментар. Пак я питат нещо конкретно, а тя обръща разговора на общи приказки. Не изглежда да е супер очарована, че е станала маминка. Ама то зетят ти да е навлек и да ти живее в къщата...коя тъща би се радвала. Е, то е младо момче, какво очакваш - да има мезонети на тази възраст? Могат да се изнесат на квартира, но предполагам е по-удобно за помогането в гледането на бебето да са наблизо. Пък и със свекърва като Глория не си мисли, че ще му е лесно за дълго. И на мен това ми направи впечатление - Симона много заета била, имала работа, накрая спи до 3 следобед. Кога и какво работи Симона? Мен ми се ще Симона да хване на калъп приятелят си с Мама Стефче, ще е яко филм. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Stela Публикувано Май 9 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 9 Слабите гледания на Галена и Меди са, защото са объркали изписването на "Скандал". На латиница са го изписали Scandal, а хората го търсят с К - Skandal. Да, затова е. 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 2 часа , Stela каза: Слабите гледания на Галена и Меди са, защото са объркали изписването на "Скандал". На латиница са го изписали Scandal, а хората го търсят с К - Skandal. Да, затова е. По-скоро като скандау. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 2 часа , Stela каза: Пък и със свекърва като Глория не си мисли, че ще му е лесно за дълго. Моля научете титлите на Глория! Прима, маминка, тъща! Искам @Blueberry да ми реагира на този пост. За какво си играх на пейнта 15 минути, ако не за нейната оценка?! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Симона с над 100К за вчера - цели две седмици след премиерата, тази песен се задържа и по всичко личи, че ще стане най-големия солов хит от Алфите. Ами не я харесах в началото, но пред успеха и фактите не мога да си затворя очите. Поздравления за момичето, не помня от кога не е имало толкова силен дебют. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 4 часа , Stela каза: Е, то е младо момче, какво очакваш - да има мезонети на тази възраст? Могат да се изнесат на квартира, но предполагам е по-удобно за помогането в гледането на бебето да са наблизо. Пък и със свекърва като Глория не си мисли, че ще му е лесно за дълго. И на мен това ми направи впечатление - Симона много заета била, имала работа, накрая спи до 3 следобед. Кога и какво работи Симона? Мен ми се ще Симона да хване на калъп приятелят си с Мама Стефче, ще е яко филм. Нищо не очаквам, не са ми никакви. Квартири под наем бол в София. На снимките го раздава голямо гъзарче, а се е натрисал при 3 поколения жени....смешно е. На всичкото отгоре спяли до 15 часа.... баба и прабаба ли да го кърмят това бебе? Звучи безотговорно от устата на Глория, тя си се оплака без да я питат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 6 часа , BobiTo каза: "Да ти олекне", "Без теб", "Чуплина и влюбена", "Изневериш ли ми". Е ти направо защо не ми изкара някоя песен от 2006 😂 Говоря за нивото им към 2021 година, а не 2015, когато имаха някаква стабилна конкуренция. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Какво се случва с Меди и Галена? Тук някои хора много се бяха надъхали, че ще мачкат с хита на годината и не знам си какво, а те флопнаха повече и от Теофиков. Тъжно ми е... Толкова да влага тази жена и накрая никой да не го оценява, ама то така е, като текстовете ѝ ги пише Николай Гурманов 2 1 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари