Vancho Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Тази песен много зарибява. Носи много приятен вайб. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 15 часа , Hurricane каза: 237К за 24 часа за “Скандал”... Това трябва да покаже на всички Галенови, че сметки без кръчмар не се правят. 237к срещу 375к в 3 пъти по-малък канал - на твое място щях да се моля алгоритмите на Youtube действително да са се бъгнали. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 9 минути, omline каза: 237к срещу 375к в 3 пъти по-малък канал - на твое място щях да се моля алгоритмите на Youtube действително да са се бъгнали. Няма абсолютно никакво значение канала, както казаха и самите и фенове - успя да гръмне с още първата си песен в канала. Да, вероятно и тя ако беше в на Планета примерно щеше да има доста повече гледания. Отделно има толкова много случаи на силни премиери от малки канали - дуета на Софка и Коце примерно 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 3 минути, Гальо каза: Няма абсолютно никакво значение канала, както казаха и самите и фенове - успя да гръмне с още първата си песен в канала. Да, вероятно и тя ако беше в на Планета примерно щеше да има доста повече гледания. Отделно има толкова много случаи на силни премиери от малки канали - дуета на Софка и Коце примерно Софка е друга бира и това всички го знаем чудесно. Галя има два клипа на кръст в канала си и прави такъв резултат, което си е за притеснение от страна на пресовите откъдето и да го погледнеш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ден 2 - още нямаме трендинг. А песента ме зариби страшно много 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Какво е това? 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan_Kozarev Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 10 часа , Stela каза: Ами добре, в смисъл мога и аз да намина. Въчето да ми оплете търлъчки и да се запозная с теб и брат ти. Ивелина няма ли ревност спрямо сестра си, че е по-успешната от двете. Разкажи за някоя пикантерия около Въчето. То по топлото с тия забрадки и фустанели, Паломчето милата ще има да въси вежди, като я целува баба Въче. Няма какво пикантно да кажа. Добра и селска женица е. Работила е в ТКЗС. Леля Янка редовно е тук при нея. Сега се пенсионира и изкара цялата зима в Каварна. Преслава е кръстена на нейния съпруг - дядо Петър. Той почина през 2011 г. Ивелина и Преслава не знам сега в какви отношения са. Като деца бяха всяко лято в Каварна. След това не сме ги виждали. Ивелина идва рядко - един-два пъти в годината, но Преслава не я бяхме виждали от 5-6 години, дойде чак миналото лято когато доведе Паола. Беше само един ден тук, след това е отишла в София и две седмици Паола я отглеждаха леля Янка и баба Въчка. Само мога да кажа, че баба Въче изобщо не е доволна от новото лице на внучката си хаха 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Скандал mp3 ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 17 минути, Danger. каза: Какво е това? Това не е ли тройницата? (Лидия неЧипса) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 32 минути, Danger. каза: Ден 2 - още нямаме трендинг. А песента ме зариби страшно много На мен не ми излиза и отстрани, въпреки че я слушам непрестанно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 36 минути, Danger. каза: Какво е това? Когато влезеш във "Вип" тоалетната на Плаза и излезеш след 5 минути. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 17 минути, penakavalli каза: На мен не ми излиза и отстрани, въпреки че я слушам непрестанно. И докато спиш ли? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 По колко гледания дневни прави Машъпа на Преслава? Гледам, че още е около топ 20/100, и прави повече гледания от всички есенни и зимни хитове. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 това е хита. 1 млн 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 часа , omline каза: 237к срещу 375к в 3 пъти по-малък канал - на твое място щях да се моля алгоритмите на Youtube действително да са се бъгнали. Нали каналът нямаше значение...? Тогава как “Къде беше ти” направи 420К с 10К абонати? И Преслава имаше 390К, оправи си сметките! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 На Преси песента този път има повече replay value чисто и просто. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Дебица ще пее на метростанция Овча Купел с Весна Змиянац и Наташа Джорджевич - хъ-хъ! https://signal.bg/весна-змиянац-наташа-джорджевич-и-род/ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Ами случва се веднъж на 2 години Преслава да е с по-голям хит от Галена - рядки явления. Последно се сещам за 2017 с “Просто шоу” и “Не се изтриваш” и през 2019 с “Паника” и “Пиян”. И то се получава, защото въпросната на Галена не е типичният ганев комерс. Видяхме като изкара 100 живота какво стана, камоли с Феноменален. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 час , penakavalli каза: На мен не ми излиза и отстрани, въпреки че я слушам непрестанно. Каналът явно е урочасан. Проклета вещица - нещо ми прави! 3 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 6 минути, Danger. каза: Каналът явно е урочасан. Проклета вещица - нещо ми прави! Нищо урочасано няма. Това, че предния път е направила повече гледания от сега означава само, че тогава нещото й е харесано повече от сега, но да имаш 108к абоната и да се радваш, че този дето има 33к е направил "само" 237 Хил. гледания граничи със скеч. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Треперим ли? 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 час , penakavalli каза: На мен не ми излиза и отстрани, въпреки че я слушам непрестанно. И на мен не ми излиза. Явно трябва да мине време докато ютуб я приеме. Без тренд, без показване... някой да светне галка да си развие канала с рандом клипове като другите, преди да прецака и трета песен. Две фен клипчета от вчера насам направиха +50к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Алисия и тя ще пуска тази седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Нямам думи, песента още не е в тренда! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 28 минути, Jouey каза: Треперим ли? Мачкай кралице, мачкай. Ето ви ги червените фенери от Нидерландия, на които се нанизва в клипа - над 10 - ще поставяме рекорд на Гинест. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари