presi_fen! Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 час , Danger. каза: Ако не беше “Djeale”, щеше да си седи с 15-20К абонати. Това беше доста грубо 🤣🤣🤣🤭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 51 минути, Willy каза: Калифорния е една от най-прехвалените песни евър. Дори 2016 има 20 по-големи хита, к'во остава за златен хит. Тук вече не си прав. Песента гърмеше от всякъде 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Диона ни чете! Тоя дето й снима фотосесиите сега й вика: "Не ме интересува Горгона ли си, Дилдона ли си", все неща от тук. 😂 1 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 40 минути, BobiTo каза: Диона ни чете! Тоя дето й снима фотосесиите сега й вика: "Не ме интересува Горгона ли си, Дилдона ли си", все неща от тук. 😂 Той е Галенов..кой знае кой му снася инфо 😂 Или е някой коментиращ под прикритие 🤔 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 минута, Just_Me каза: Той е Галенов..кой знае кой му снася инфо 😂 Или е някой коментиращ под прикритие 🤔 Сещам се за еднo, две имена, ама няма да казвам, че гoлям 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Мале случайно ми излезе този клип в предложенията и чуйте само песните. Толкова по-различни и брутални от това което се слуша сега. Надминаваха себе си тогава и преди Оцко да вкара и цигански вокали, песните дори не бяха типичната чалга. Може да е само защото тогава открих чалгата, но 2013-2015 е любимият ми период! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Азис: "Фики е последната звезда, която нашия жанр успя да произведе". 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 минута, BobiTo каза: Азис: "Фики е последната звезда, която нашия жанр успя да произведе". "Това са пълни глупости!" 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 минути, pacho каза: "Това са пълни глупости!" Е той Галин е преди Фики, нищо, че първите му 3-4 самостоятелни не станаха хитове, но поне още от тогава си е изпял как му харесва. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Диона - Твоите милиони - 16 май Тита ще има песен с Джена, която също излиза другата седмица Галин според мен това чакаше, да чуе кога Диона ще пусне. Сигурно ще пусне триото на Тройниците в същия ден с Диона 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 28 минути, Willy каза: Мале случайно ми излезе този клип в предложенията и чуйте само песните. Толкова по-различни и брутални от това което се слуша сега. Надминаваха себе си тогава и преди Оцко да вкара и цигански вокали, песните дори не бяха типичната чалга. Може да е само защото тогава открих чалгата, но 2013-2015 е любимият ми период! Режим "Неприлична", най-противната ми песен, евър!! 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 5 минути, чушка. каза: Режим "Неприлична", най-противната ми песен, евър!! И аз не я слушах тогава, но сега на фона на всички противни отсвири на Ганев звучи като masterpiece! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 18 минути, BobiTo каза: Азис: "Фики е последната звезда, която нашия жанр успя да произведе". Завижда на Меди, ясно е. btw Теодора Александрова също стана звезда 2013. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 4 минути, Willy каза: Завижда на Меди, ясно е. Меди не му е пуснал явно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Уау листен хит май диърс и вие дето сте ми по-малко диърс 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Между другото в "Скандал" ги няма кадрите на Мехмед с русата коса, значи и той не е бил сигурен в дуета и има заснета друга песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 18 милиона. Прекрасна! 🥰 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 час, BobiTo каза: Меди не му е пуснал явно. И Теди не е искала истински дует, а само 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 5 часа , Willy каза: Олеелел майко. Колко сладко казва ютЮб 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 3 минути, asylum каза: И Теди не е искала истински дует, а само Теди няма какво му даде на Азис, липсват й атрибути за целта. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 46 минути, BobiTo каза: Между другото в "Скандал" ги няма кадрите на Мехмед с русата коса, значи и той не е бил сигурен в дуета и има заснета друга песен. Дуета е заснет след нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Галенови използват момента и това че Галс чете коментарите в тубата и от премиерата насам прочетох толкова много коментс търсещи албум от Галена. Айде дано! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 6 минути, Willy каза: Галенови използват момента и това че Галс чете коментарите в тубата и от премиерата насам прочетох толкова много коментс търсещи албум от Галена. Айде дано! Срамота е толкова години без албум. Тя, Преса и Аня трябва да издават на 2-3 години максимум! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 6 часа , Willy каза: Олеелел майко. Мина годишното приключване и е поразчистила бюрото. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари