VulkoIsTheBest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 13 часа , Ivan_Kozarev каза: Няма какво пикантно да кажа. Добра и селска женица е. Работила е в ТКЗС. Леля Янка редовно е тук при нея. Сега се пенсионира и изкара цялата зима в Каварна. Преслава е кръстена на нейния съпруг - дядо Петър. Той почина през 2011 г. Ивелина и Преслава не знам сега в какви отношения са. Като деца бяха всяко лято в Каварна. След това не сме ги виждали. Ивелина идва рядко - един-два пъти в годината, но Преслава не я бяхме виждали от 5-6 години, дойде чак миналото лято когато доведе Паола. Беше само един ден тук, след това е отишла в София и две седмици Паола я отглеждаха леля Янка и баба Въчка. Само мога да кажа, че баба Въче изобщо не е доволна от новото лице на внучката си хаха Смятай - 5-6 години да не видиш баба си. И след 5-6 години дойде, викаш, само за 1 ден и отново отпраши за София. Тя Въчка кой знае колко сол й е трила на главата за заради операциите и Преска се е изнервила. Ами не я чакайте в следващите 5-6 години. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 @VulkoIsTheBest ❤ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 6 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 10 часа , Гальо каза: Сгреших като казах, че Лидия и Десита вървят комплект за участия, вече са Лидия, Десита, Адам и Галин в комплект. 4 на цената на 1 ❤️ + Маджуна в публиката, с който всеки желаещ ще има възможност да се снима безплатно. бонус: Галин и Лидия ще изкарват кирливите ризи на Диона накрая всички разделят по 50 лв. се оплакват колко е скапан живота 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 1 час , BobiTo каза: Меди не му е пуснал явно. А той толкова му се моли, почти 4 часа и то "наживо" ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Тази жена бива ли да е толкова проста. Не разбра ли че й тръгна в кариерата щото направи нещo по-различно и си намери своя линия на провокативни песни с които спечели доста фенове, след пропадането на Андреа. Всичко което не трябваше да прави - тя го направи. В опит да повтори Въртележката, загуби всичко с Ганев. Кога пак?! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 6 часа , Willy каза: Олеелел майко. Жена, нямаш голям солов хит от не знам колко години, тръгнала с плакети за бройка абонати да се хвали. Ти залязваш, опомни се и се стегни. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 4 часа , THE IIconic каза: https://lifeonline.bg/bg/pop_folk_v_ochakvane_na_tri_novi_bebeta_koi_sa_plodovitite_shtastlivci Браво и на двете жени. Да имаш дете на 40 години - много смелост се изисква. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 4 часа , Willy каза: Калифорния е една от най-прехвалените песни евър. Дори 2016 има 20 по-големи хита, к'во остава за златен хит. Хаха да бе. Айде изреди ми 20 по-големи хита от Калифорния през 2016. Няма да можеш. 😜 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 5 минути, VulkoIsTheBest каза: Жена, нямаш голям солов хит от не знам колко години, тръгнала с плакети за бройка абонати да се хвали. Ти залязваш, опомни се и се стегни. Да, да, но според мен все пак е доста по-добре от Анелия, Десислава, Алисия, Джена, Емануела и всички които пускат песни постоянно и пак не им се получава. Счети кара зимен сън с чалгата. Очаквам сега като отвориха дискотеките да се събуди баба меца и да предложи, ако не хит, поне качество, което липсва при песни като коткЪ. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 часа , чушка. каза: Режим "Неприлична", най-противната ми песен, евър!! Супер надценена песен, даже май спечели и награда за Песен на годината, пълен потрес. Преслава в клипа тежи 30 кила. Като ми я отправят като послание някакви мъже и ми стават смешни. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 @VulkoIsTheBest Добре дошъл. Липсваше ми ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Хаха да бе. Айде изреди ми 20 по-големи хита от Калифорния през 2016. Няма да можеш. 😜 watch me do it Пей сърце ДАй ми още Гот ми е Моят мъж Ти ли Нито дума В друг живот Нека да е тайно И на всички като тебе Лято 2016 Купон без край Фараона Вертолета С друг ме бъркаш Няма проблем За тебе бебе Не ме заслужаваш Като теб Няма да ти пиша Все ми е тая Жена за лудницата 20+ и като гледам колко кратко време ми отне, сигурно има и други хД 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 21 минути, Willy каза: Тази жена бива ли да е толкова проста. Не разбра ли че й тръгна в кариерата щото направи нещo по-различно и си намери своя линия на провокативни песни с които спечели доста фенове, след пропадането на Андреа. Всичко което не трябваше да прави - тя го направи. В опит да повтори Въртележката, загуби всичко с Ганев. Кога пак?! Никога. Като цяло беше бъг в матрицата, че тази бездарница изобщо стана толкова популярна. В наши дни Галена среща проблем с гледанията, Преслава с брутален хит не достига 400К за ден, ти се чудиш какво ставало с Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 12 минути, VulkoIsTheBest каза: Браво и на двете жени. Да имаш дете на 40 години - много смелост се изисква. И Весела и Джина Стоева май на толкова родиха. Есил Дюран и тя гонеше 40 май. преди 2 минути, Willy каза: watch me do it Пей сърце ДАй ми още Гот ми е Моят мъж Ти ли Нито дума В друг живот Нека да е тайно И на всички като тебе Лято 2016 Купон без край Фараона Вертолета С друг ме бъркаш Няма проблем За тебе бебе Не ме заслужаваш Като теб Няма да ти пиша Все ми е тая Жена за лудницата 20+ и като гледам колко кратко време ми отне, сигурно има и други хД Чии са подчертаните песни? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Лорена бейби май чака бейби... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 6 минути, Willy каза: watch me do it Пей сърце ДАй ми още Гот ми е Моят мъж Ти ли Нито дума В друг живот Нека да е тайно И на всички като тебе Лято 2016 Купон без край Фараона Вертолета С друг ме бъркаш Няма проблем За тебе бебе Не ме заслужаваш Като теб Няма да ти пиша Все ми е тая Жена за лудницата 20+ и като гледам колко кратко време ми отне, сигурно има и други хД Моят мъж, За тебе бебе, Жена за лудницата, Нито дума и Ти ли - не са по-големи хитове от Калифорния. Цялата пролет мина под знака на Калифорния, не съди само по трафик в youtube. Песента дори произведе лафове, бая известна стана. Кой помни Ти ли, Нито дума към този момент. Като кажеш Калифорния, всеки се сеща за коя песен става въпрос. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 минути, stereoto_ каза: Лорена бейби май чака бейби... Ивена също! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Моят мъж, За тебе бебе, Жена за лудницата, Нито дума и Ти ли - не са по-големи хитове от Калифорния. Цялата пролет мина под знака на Калифорния, не съди само по трафик в youtube. Песента дори произведе лафове, бая известна стана. Кой помни Ти ли, Нито дума към този момент. Като кажеш Калифорния, всеки се сеща за коя песен става въпрос. И над 2 години Калифорния продължи да звучи по клубовете. И сега не бих се учудил да я пуснат. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 3 минути, asylum каза: И Весела и Джина Стоева май на толкова родиха. Есил Дюран и тя гонеше 40 май. Чии са подчертаните песни? Не помним песента на Теди, която си споделил на предната страница?! срам! btw помним ли как Теди се изгаври с чалгарките в този клип и Емили я сподели някак си супер щастлива. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Току що, Willy каза: Не помним песента на Теди, която си споделил на предната страница?! срам! btw помним ли как Теди се изгаври с чалгарките в този клип и Емили я сподели някак си супер щастлива. Слушам съм я не повече от веднъж. А Принцесата - повече пъти 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 9 минути, Willy каза: watch me do it Пей сърце ДАй ми още Гот ми е Моят мъж Ти ли Нито дума В друг живот Нека да е тайно И на всички като тебе Лято 2016 Купон без край Фараона Вертолета С друг ме бъркаш Няма проблем За тебе бебе Не ме заслужаваш Като теб Няма да ти пиша Все ми е тая Жена за лудницата 20+ и като гледам колко кратко време ми отне, сигурно има и други хД "Пей сърце" и донякъде "Фараона" може да се каже, че са по-големи хитове от "Калифорния". От останалите някои са на същото ниво като нея, а има и такива за които дори не се сещам в момента. Изброил си песни, които може би не бяха и средни хитове и не ги помним. 😁 Калифорнията не ми е любима и ми беше омръзнала страшно много, но не може да се отрече, че беше хит, който гърмеше от всеки ъгъл. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 И това от 2016 къв хит беше само. Последната година с толкова много успешни песни. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Току що, Willy каза: И това от 2016 къв хит беше само. Последната година с толкова много успешни песни. Спокойно бих казал, че единствените хитове са "Дай ми още", "Калифорния" и "Пей, сърце". Другите изфирясаха бързо, с изключение на "Гот ми е" и "Като теб", които продължиха да се котират. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 3 минути, Stela каза: "Пей сърце" и донякъде "Фараона" може да се каже, че са по-големи хитове от "Калифорния". От останалите някои са на същото ниво като нея, а има и такива за които дори не се сещам в момента. Изброил си песни, които може би не бяха и средни хитове и не ги помним. 😁 Калифорнията не ми е любима и ми беше омръзнала страшно много, но не може да се отрече, че беше хит, който гърмеше от всеки ъгъл. преди 2 минути, asylum каза: Спокойно бих казал, че единствените хитове са "Дай ми още", "Калифорния" и "Пей, сърце". Другите изфирясаха бързо, с изключение на "Гот ми е" и "Като теб", които продължиха да се котират. Е чак пък само 2 по-успешни песни да е имало, но добре, различни наблюдения имаме и няма да споря за песен която не ме вълнува много, просто беше споменат като вечен хит на предните страници. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари