Jump to content

Поп фолк скандали (Май, 2021)

Препоръчани коментари

• Отговори 5,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 минута, Danger. каза:

Поне ние потвърдихме, че Преслава е с хит, но както се очакваше нейните “умни” фенчета ще спамят и ще си въобразяват как Галена е била с флоп. :1000(29):

За мен песента на Галена и Меди е уникална и я слушам постоянно, но резултатите така показват! 

• Dislike 2
Сподели в други сайтове

Току що, presi_fen! каза:

За мен песента на Галена и Меди е уникална и я слушам постоянно, но резултатите така показват! 

600к(750к с фен клипс) за 3 дни = флоп?? 

Другите песни, като тези на Анелия, Денис, Криско какво са тогава? Ултра супер дипер флопове?

• Like 1

Сподели в други сайтове

Имам високи очаквания от песен на Камелия с такова заглавие. Според мен няма да е типичен дискотечен комерс, а нещо повече кръчмарско, като старите песни за душата.

Но... oh my, колкото и да я гледам тази снимка, толкова повече не мога да открия Камелия в нея. С Емилия според мен са се разбрали да си направят шега с публиката! :D

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Willy каза:

Другите песни, като тези на Анелия, Денис, Криско какво са тогава? Ултра супер дипер флопове?

Не, на Анче е най-големия хит излизал в последните 10 години, ако не и повече :D Нали така @BobiTo :bye2:

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, GSA каза:

Да не е в отговор на Фики и “Не ти прощавам”. Ще е скандално, ако се опитат да повторят Меди и Галена.

Не е, песента й е от Оцко.

• Wow 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Гальо каза:

Алисия и Оцко - най-жестоката комбинация. Дано е нещо различно и да нацели хит ❤️

Ако пусне нещо толкова яко като "Имаме ли връзка" ще има масови самоубийства в Раманиа! 😂😂😂😂😂

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Е тя щеше да има и втори дует с мара цветкова, но така и не излезе.

То не е лесно да си дуетна певица, да си редиш дуетите е трудна задача.

• Like 1
  • Dislike 3
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, BobiTo каза:

То не е лесно да си дуетна певица, да си редиш дуетите е трудна задача.

А трудна задача ли е да направиш дуети с Кирякос, Радко Петков и Живко Микс в рамките на година. :ar:

А да - и да участваш в песни и клипове на Дени Калинов. 

• Haha 6
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Danger. каза:

А трудна задача ли е да направиш дуети с Кирякос, Радко Петков и Живко Микс в рамките на година. :ar:

А да - и да участваш в песни и клипове на Дени Калинов. 

Най-лесно е да се влючиш в песни на Матео, Деница и Доника.  И да пускаш дует след друг с Фики, Меди, Криско и кой ли не, въпреки, че единствения ти хит за годината е самостоятелен. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Dislike 5
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, BobiTo каза:

Най-лесно е да се влючиш в песни на Матео, Деница и Доника.  И да пускаш дует след друг с Фики, Меди, Криско и кой ли не, въпреки, че единствения ти хит за годината е самостоятелен. 

Тя не е участвала в клиповете на първите двама, а и колаборациите й с Фики, Меди и Криско са си напълно успешни, така че не знам защо въобще ги спомена. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Danger. каза:

Тя не е участвала в клиповете на първите двама, а и колаборациите й с Фики, Меди и Криско са си напълно успешни, така че не знам защо въобще ги спомена. 

Дуетите с Криско са нищо повече от песни изветрели на първия месец, а с Меди тепърва предстой да видиме, а дали е участвала в клиповете няма никакво значение след като си е сложила името там. 

• Like 1
  • Dislike 8
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...