Jump to content

Поп фолк скандали (Май, 2021)

Препоръчани коментари

• Отговори 5,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 7 часа , Danger. каза:

На първо място в нормалният тренд и на трето място в тренда за музика. Пак се изказвате неподготвени. ;) 

Няма логика да си номер 1 в общия Тренд, но на 3-то място в някакъв Тренд, който е подраздел. Нали общият е баш най-важният, как така в по-малкия Тренд е по-назад?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , GSA каза:

И тя с оригинално заглавие - Евала....

Да, същата, която иронизира еднаквите текстове, сега е със песен за пиене. 50 години лицемерие и върти-опашкинство.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, VulkoIsTheBest каза:

Няма логика да си номер 1 в общия Тренд, но на 3-то място в някакъв Тренд, който е подраздел. Нали общият е баш най-важният, как така в по-малкия Тренд е по-назад?

Малкият тренд излиза над клиповете и показва класацията само ако отвориш от там т.е. не е от никаква важност за допълнителни гледания. 
Ако си на началната ютуб страница и натиснеш explore->music излизат някакви рандом песни, а в главният които хората отварят още са първи и това+показване е причина утре да имаме най-силен ден.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Малкият тренд излиза над клиповете и показва класацията само ако отвориш от там т.е. не е от никаква важност за допълнителни гледания. 
Ако си на началната ютуб страница и натиснеш explore->music излизат някакви рандом песни, а в главният които хората отварят още са първи и това+показване е причина утре да имаме най-силен ден.

Разбрах. На мен мисълта ми не беше за допълнителните гледания, а за логиката на самите класации. Такава няма. Номер 1 сред всички клипове в държавата. Но номер 3 сред музикалните. Тотална глупост.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза:

Разбрах. На мен мисълта ми не беше за допълнителните гледания, а за логиката на самите класации. Такава няма. Номер 1 сред всички клипове в държавата. Но номер 3 сред музикалните. Тотална глупост.

Главният тренд бута клиповете с най-голям показан потенциал в последните дни, а другата може просто да е мерило по гледания, за седмица примерно и всичко пасва.

Сподели в други сайтове

Камелия след като призна, че пиенето не и помага е решила да кара хората да се напиват. 😁 

Визията от снимката е доста старомодна. Роклята може би я е извадила от скрина и я е поизтупала. 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Аз мисля, че тази година Преслава ще се представи по-силно от Галена. Преслава вече е със заявка за Хит на годината. Галена единствено може да я бие по количество продукция.

2019 кой беше по-успешен? Помня, че "Добре ли си" е най-гледаната песен от тогава, но Преслава изкара "Пиян" и албума си.

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Абсурд В твоето легло да е по-успешна от Къде беше ти. Може Меди и Галена да пуснаха отделни версии, но хората възприемат този проект като дуетно предложение, което се знае масово и беше истинска сензация. 
Вижте само колко изпълнители й направиха cover, дори и тройниците на Галин я изпяха, отделно имат и акустик микс с 2М и 1.5М от фен клипове. 

За мен този проект е на едно ниво с 100 живота.

• Like 2
  • Haha 3

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Willy каза:

Абсурд В твоето легло да е по-успешна от Къде беше ти. Може Меди и Галена да пуснаха отделни версии, но хората възприемат този проект като дуетно предложение, което се знае масово и беше истинска сензация. 
Вижте само колко изпълнители й направиха cover, дори и тройниците на Галин я изпяха, отделно имат и акустик микс с 2М и 1.5М от фен клипове. 

Хората възприемали песента като дует? И дай да броим соловата версия на Меди към гледанията на Галена? Що за безочие. Брой акустика и Галенината версия на едно. И колко имат? Преслава ще ги издуха за нула време.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Willy каза:

Стига си носил от 9 кладенеца вода, за да изкараш Галя топа на годината. Признай един път, че Преслава смаза с хита на годината (засега). “Къде беше ти” е прекрасна песен, но остана в месеца, в който излезна. Сори! А и като се вземе предвид слабото дуетче, което представи с Меди, нещата стават още по-зле. Тази песен ще ѝ черната точка тази година. Да видим дали ще има още такива, че с песента “Тук-там” това се очертава. Албум няма да спаси положението ;) 

• Like 4
  • Haha 1
  • Dislike 4
Сподели в други сайтове

Все едно Тони Стораро да беше направил и солова версия на Шефката, която е по-успешна от версията с Галена, и ние да бяхме я брояли към гледанията на Галена. 😂

• Like 4
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза:

Хората възприемали песента като дует? И дай да броим соловата версия на Меди към гледанията на Галена? Що се безочие. Брой акустика и Галенината версия на едно. И колко имат? Преслава ще ги издуха за нула време.

Не знам, но не може да се отрече че стана сензация, масово я знаят и направи най-много шум от Проблем насам.

btw вчера не се гледаха само гледанията и Калифорния беше изкарана в топ 3 за 2016. Сега обаче става въпрос и за балада, а не поредната комерс дискотечна песен и то пусната в деня на отваряне на дискотеките.

btw2 за да не пускам отделен коментар. Нито смятам общи гледания, нито ще го правя. Просто Да си тук и Къде беше ти засега са с най-голяма тежест и хитовете на годината. Стига да погледнеш лайковете им и ще видиш че са достигнали доста по-голяма аудитория.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, BobiTo каза:

"100 живота" звучи и в Занзибар 7:43.

Нормално, защото има български туристи.

Иначе .... 

Джена с песен по случай Рамазан Байрам ❤️

Алисия с песен от Оцко ❤️

А Галена още я няма в Спотифай, тея КЗМ мнооого бавно качват песните. Добре, че имам Ютуб Премиум като Зайка, че мога да я слушам на телефона.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Hurricane каза:

Стига си носил от 9 кладенеца вода. Признай един път, че Преслава смаза с хита на годината (засега). “Къде беше ти” е прекрасна песен, но остана в месеца, в който излезна. Сори!

Преслава смаза Скандал и 2019 Паника. Това е последното смазване, sorry not sorry.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Не знам, но не може да се отрече че стана сензация, масово я знаят и направи най-много шум от Проблем насам.

btw вчера не се гледаха само гледанията и Калифорния беше изкарана в топ 3 за 2016. Сега обаче става въпрос и за балада, а не поредната комерс дискотечна песен и то пусната в деня на отваряне на дискотеките.

Разбирам какво искаш да кажеш, знам, че баладата предизвика сензация - най-силната балада от години насам като цялостен проект. Не можеш да отречеш обаче, че главно успехът е за Мехмед. Галена хвана втори влак и въпреки това предизвика голям отзвук, но отшумя. Ако "Къде беше ти" + Акустик накрая на годината имат 13 млн. а Преслава 20 млн, как да сложим първата като по-голям хит?

• Like 3
Сподели в други сайтове

Току що, VulkoIsTheBest каза:

Разбирам какво искаш да кажеш, знам, че баладата предизвика сензация - най-силната балада от години насам като цялостен проект. Не можеш да отречеш обаче, че главно успеха е за Мехмед. Галена хвана втори влак предизвика голям отзвук, но отшумя. Ако "Къде беше ти" + Акустик накрая на годината имат 13 млн. а Преслава 20 млн, как да сложим първата като по-голям хит?

Е то и Лидия има повече гледания, но коя се знае повече? Ако съдим само и единствено по гледания, ми то Преслава за последните 10 години излиза че няма по-голям хит от Боже прости, примерно.

И не, @Hurricane преди да ме цитираш, казвайки че се купени, ще кажа че през всичките години от премиерата насам задържа стабилно ниво на лайкове, гледания, коментари и никога не е имала скандални скокове. Blame it on Youtube че и след 7 години я предлага като предложение.

• Like 1

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...