SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 19 минути, Gerganafen каза: Нова коса, нов псевдоним, продължение на "И на всички като тебе" - всичко си е като по учебник за старт в нова компания. Давай, Деи! ❤️ Кама на последната снимка в Инстаграм мяза на хибрид между Мария и Николета Лозанова... Дано е от кадъра, а не си е ремонтирала цялото лице, че изглежда да е пипала и устните, и какво ли още не. Тъкмо и аз си мислех, че е пипала и устните. Вече е баш като плеймейтка, тя не че също не е зайче на Плейбой де хаха. А клипа на Деи явно ще е в канала на Хит Микс.Поне ще достигне до по-голяма аудитория, конкретно при Десислава това си е от значение. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 4 часа , Danger. каза: Дали някоя от последните пуснати песни на Галин, Денис Теофиков, Анелия, Яница, Криско или Алисия ще види повече от 2 млн. ? Една дебютантка им разказа играта. Наистина мега добри резултати. 2 седмици след премиерата още прави над 100К на ден. Най-силният и категоричен дебют от не знам колко години, може би от Лорена насам...? Следва Галин да се залепи за нея като пиявица, следват дуети и фийтове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 54 минути, Danger. каза: “Скандал” с над 260 000 гледания за последното денонощие - както казах, през ден 4 ще направи повече гледания от премиерният ден. Което е прецедент в бизнеса. Коя песен на ТОП име е направила повече на 4-тия ден отколкото в премиерния? На Галена не й се случва за първи път. Но като цяло е много рядко явление. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 270к, не 260. То толкова имаше Преслава на втория. Повече от ясно е вече, че дуета беше прецакан от брой причини. Лайковете също вървят повече от добре и за седмица ще имат повече отколкото имаше ВТЛ за същият период. 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 @BobiTo къде е лажата? Пак ли завиждаш че смазаха котката за 3 дни и няма да е флоп, unlike 🐈? 1 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 7 минути, Willy каза: @BobiTo къде е лажата? Пак ли завиждаш че смазаха котката за 3 дни и няма да е флоп, unlike 🐈? Днес видях много смазани котки по улиците, та в този ред на мисли Анче да пуска нова песен. И нека почива в мир котката и 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 минути, Wild_Style каза: Днес видях много смазани котки по улиците, та в този ред на мисли Анче да пуска нова песен. И нека почива в мир котката и Викаш заминаха й всички животи?... Явно това е причината да е pressed. Аман от злобни тиктокъри! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Някоя чалгарка да я взима задължително! Тия ретро чалга отсвири много зарибяват. Между другото явно ще се окаже вярно,че колкото е по голям канала в ютюб,толкова по-малка е ангажираността на абонатите му и затова в канала на Планета вече не могат да се похвалят с впечатляващи гледания.Сега,вярно че Отилиа след първите си 2 песни не успя да направи някой сериозен хит,но все пак за почти 1 седмица да няма и 100к е скандално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Някои видяха слабите гледания за първия ден и откачиха от радост и кеф, но сега нещо им стана тъпичко. 2 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Усещам,че ще смажат ... 19:00ч. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 14 минути, PHILIPP PLEIN каза: Усещам,че ще смажат ... 19:00ч. От твоята клавиатура в Божийте очи! ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 минути, THE IIconic каза: От твоята клавиатура в Божийте очи! ❤️ Недейте се надъхва излишно да не стане като с Пресовите преди 2 седмици. Аз лично чакам "Името ти" vol. кой поред там беше. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Май 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 12 Да, Деси. Какво има? 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 19 минути, omline каза: Недейте се надъхва излишно да не стане като с Пресовите преди 2 седмици. Аз лично чакам "Името ти" vol. кой поред там беше. Божа работа! Аз пак ще си я харесвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Не знам какъв флоп е Скандал, но на мен припева ми се наби в главата без още да съм си пускал песента. Смятай... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 43 минути, PHILIPP PLEIN каза: Усещам,че ще смажат ... 19:00ч. По-скоро на Сузанита ми бие от колкото на Камелия… Цветин от толкова матрици и глупости да опази продукта Камелия да е различен точно за няколко месеца рязко влезе в кюпа при останалите “барбита” 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, stenly каза: По-скоро на Сузанита ми бие от колкото на Камелия… Цветин от толкова матрици и глупости да опази продукта Камелия да е различен точно за няколко месеца рязко влезе в кюпа при останалите “барбита” Направо - изглежда все едно няма нос - баси. Дано е нещо различно от познатото звучене на Пашев, че иначе ги очаква тотален флоп. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 7 минути, GSA каза: Направо - изглежда все едно няма нос - баси. Дано е нещо различно от познатото звучене на Пашев, че иначе ги очаква тотален флоп. Е не е толкова зле... За песента съм на същото мнение. П. С. От всички като че ли Петрана беше най - зле, въпреки че и сега не е лице приятна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Току що, THE IIconic каза: Е не е толкова зле... За песента съм на същото мнение. П. С. От всички като че ли Петрана беше най - зле, въпреки че и сега не е лице приятна! И Мислиш ли, че Кама ще смаже с гледаемост с новия си нос? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 54 минути, PHILIPP PLEIN каза: Усещам,че ще смажат ... 19:00ч. Камелия тук ми прилича на микс между Гери-Никол и Нана от Съдебен спор. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 час, Danger. каза: Някои видяха слабите гледания за първия ден и откачиха от радост и кеф, но сега нещо им стана тъпичко. Засега имаме два супер силни, нечувани/невиждани проекта в българския поп-фолк. Някои хора пак ще са на антидепресанти и през тази година, особено когато шоуто при нея, тази година тепърва набира скорост. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 16 минути, GSA каза: Мислиш ли, че Кама ще смаже с гледаемост с новия си нос? Нямам идея! Всичко е възможно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Само аз ли видях Азис в трейлъра на Деислава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 3 минути, чушка. каза: Засега имаме два супер силни, чечувани/невиждани проекта в българския поп-фолк. Някои хора пак ще са на антидепресанти и през тази година, особено когато шоуто при нея, тази година тепърва набира скорост. Точно вие двамата по цял ден пишете едно и също. Разбрахме вече, че песента е хит. Не нужно във всеки втори пост да го повтаряте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза: Усещам,че ще смажат ... 19:00ч. Усещам как Камито е взела Счети за статистка в клипа 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари