Hurricane Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 4 минути, Danger. каза: Защо според теб да са купени? Не може гледанията рязко да скачат с по 100-150К спрямо предходния ден и то през седмицата, а харесванията да помръдват с по 2-3К. Близко е до логиката... ПП: Не казвам, че Галя ги е купила, но Меди е наясно с тази опция още от “Дивана”. Знаем какво се случи тогава. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 11 минути, Hurricane каза: Галена и Меди прекалиха с пазаруването. То да купиш 10-20К за 24ч. добре, ама да вземеш да напазариш по 100К и то в най-слабите дни за гледания, граничи с малоумност! Мило, спри да се излагаш! Песента беше вкарана в тренда, почна да се показва и е съвсем нормално да качи гледанията, и не само, лайкове също валят.😋 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 @stenly кефим ли се, че Галс замени Фики с Меди? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 16 минути, Willy каза: Мило, спри да се излагаш! Песента беше вкарана в тренда, почна да се показва и е съвсем нормално да качи гледанията, и не само, лайкове също валят.😋 Като няма факти, ще ме цитираш с подобни коментари (само гледанията валят, харесванията почти не помръдват) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, Hurricane каза: Като няма факти, ще ме цитираш с подобни коментари (само гледанията валят, харесванията почти не помръдват) За ден имаше 14К харесвания, а сега са над 33К харесвания. Преслава за ден е имала 24К харесвания и за седмица около 35К харесвания. Сам си прави изводите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 5 минути, Hurricane каза: Като няма факти, ще ме цитираш с подобни коментари (само гледанията валят, харесванията почти не помръдват) (Всичко което Danger е писал в комента над мен, да не се повтарям) И не, моето е чисти факти, които всеки може да провери, твоето прости conspiracy theories. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ах тази злоба, не е за добро. Бива ли всички галенови да признават, че Преслава е с хит, а той и Бобито тръгнали да се излагат и да пишат всеки ден че Скандал е флоп или с купени гледания... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 минути, Willy каза: Ах тази злоба, не е за добро. Бива ли всички галенови да признават, че Преслава е с хит, а той и Бобито тръгнали да се излагат и да пишат всеки ден че Скандал е флоп или с купени гледания... Някои хора просто искат да видят какво има и под дъното...👀👀👀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Аз не знам и как изобщо някой може да нарече такъв проект флоп, ако ще да няма много гледания, а той има, проектът чисто като тежест и за двамата, особено за Меди, който такива видеоклипове не е виждал, е супер важен, замисъл, концепция, цялостен резултат. И да не е хита на сезона, ще се помни. То и "Маракеш" не стана нещо велико, но и до ден днешен си осатва един от най-добре завършените проекти в поп фолка, които накрая изграждат името и уважение към артиста най-вече. Не са само сезонните хитове и брояча на Тубата мерило. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Hurricane е по-голям хейтър на Галена, отколкото фен на Преслава. Няма две мнения по въпроса. Дано след време му дойде акъла, както стана с Fast. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мен пък ми излиза ето това…Факт е,че Прес смачка Галя и Меди и е с най-големият хит в момента. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 “Скандал” ще е по-големият хит. Ще ви е лесно още отсега да го приемете. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 час, Hurricane каза: Не може гледанията рязко да скачат с по 100-150К спрямо предходния ден и то през седмицата, а харесванията да помръдват с по 2-3К. Близко е до логиката... ПП: Не казвам, че Галя ги е купила, но Меди е наясно с тази опция още от “Дивана”. Знаем какво се случи тогава. Аз като говорих, че на ваше място щях да се притеснявам за тези резултати, които ти и колегите ти обилно поливахте с хейт тогава, вие се надпреварвахте кой по-бързо да ми даде палец надолу. Сърбайте сега конспирации! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 час, Danger. каза: @stenly кефим ли се, че Галс замени Фики с Меди? Не знам дали се кефи, той беше приятел с Фики преди време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 12 минути, Danger. каза: “Скандал” ще е по-големият хит. Ще ви е лесно още отсега да го приемете. Не се изхвърляй, Галчето има още 2 проекта.. със сигурност очаквам дост по-силни песни от това. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 48 минути, Danger. каза: Hurricane е по-голям хейтър на Галена, отколкото фен на Преслава. Няма две мнения по въпроса. Дано след време му дойде акъла, както стана с Fast. Направо трябва да взема някакви успокоителни. Има ли Галена в изречението и е като някой лунатик. Все едни удивителни, едни изтрещели мнения. Прекалено несериозно го взема всичко. И нормално да са скочили гледанията след като е в трейдинг, а преди това няколко дни не. На Преслава веднага беше там. 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Заложете на по-добрият дует за този сезон, отколкото на всички останали. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 След денонощно въртене ми хареса Скандал, само да беше соло на Галена щеше да е в пъти по-добре. Не мога да смогна все още с имбецилното "Няма оле, няма моле" 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 минута, Kriminal каза: След денонощно въртене ми хареса Скандал, само да беше соло на Галена щеше да е в пъти по-добре. Не мога да смогна все още с имбецилното "Няма оле, няма моле" Радвам се, че ти харесва, все пак това е най-силният дует до момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Джен ги пръска тая година. Троубекваме се към 2014. Надявам се Азис да не изкара някое Хабиби или Мотел,че току виж флопнали :(( 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Десислава е размазала Христина откъм пеене! Напук на това, че самостоятелната част на нашта е значително по-кратка. Не че е изненада де, всички тия попаджийки са гола вода. Нека всички чуят, че чалгата хич не е лесна за интерпретиране. От парчето съм изненадан приятно - очаквах някакво залитане към поп стилистиката, а то си е чалга та дрънка. Няма "аман, аман", но има "але-ле-лей", където мисис Стоева се е раздала много мощно. Кои са всъщност авторите? Не се наемам с прогноза колко голям хит ще е песента, защото това ще зависи доколко фенчетата на Тинчето ще я приемат в тази ѝ уж нова роля. Но като цяло има всички предпоставки. У нас със сигурност ще гърми, както и по южните квартали. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Дааа много е приятно за слушане, освен малко тъповатия текст с тия кучки пак милите кой ли не ги възпя 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 4 минути, plambata каза: От парчето съм изненадан приятно - очаквах някакво залитане към поп стилистиката, а то си е чалга та дрънка. Няма "аман, аман", но има "але-ле-лей", където мисис Стоева се е раздала много мощно. Кои са всъщност авторите? Adamand демек Криско и компания. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мен ми е какафония и не ми харесва, Джена спасява положението като влезе. Очаквах брутално избухване, или нещо качествено, или крайно мазно, това е едно нищо. Тита вместо да е интересна ми стои като пълнеж и никак не ми харесва как пее тук, а по принцип гласът й е мощен. То "Антилопа" по-голяма чалга от това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 14 минути, plambata каза: Десислава е размазала Христина откъм пеене! Напук на това, че самостоятелната част на нашта е значително по-кратка. Не че е изненада де, всички тия попаджийки са гола вода. Нека всички чуят, че чалгата хич не е лесна за интерпретиране. От парчето съм изненадан приятно - очаквах някакво залитане към поп стилистиката, а то си е чалга та дрънка. Няма "аман, аман", но има "але-ле-лей", където мисис Стоева се е раздала много мощно. Кои са всъщност авторите? Не се наемам с прогноза колко голям хит ще е песента, защото това ще зависи доколко фенчетата на Тинчето ще я приемат в тази ѝ уж нова роля. Но като цяло има всички предпоставки. У нас със сигурност ще гърми, както и по южните квартали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари