Willy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 19 минути, VulkoIsTheBest каза: За какво става въпрос? Подигравки за грешно написани думи, нищо важно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Каква е песента на Азис? Аз не съм я чул. Да играем викторина! Опиши песента на Азис с три думи 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. asylum Публикувано Май 13 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 13 Току що, VulkoIsTheBest каза: Каква е песента на Азис? Аз не съм я чул. Да играем викторина! Опиши песента на Азис с три думи Неприбрано навреме пране. 14 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Току що, asylum каза: Неприбрано навреме пране. 🤣🤣🤣 Падам! И се радвам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ще чуя песента в 22:00 часа. До тогава имате шанс да участвате във викторината, а накая ще има и печеливш с тайна награда. 😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 @VulkoIsTheBest коя песен мислиш,че ще е по-големия хит? Песента на Джена или на Азис? Прави магии Азия да е с флоп,щото Моят номер=Неверници,така че сега дуета трябва е мининимум на ниво Моли се да не почна,за да повторим 2014 и Джен да е лидера за 2021! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 минута, xroflx9 каза: @VulkoIsTheBest коя песен мислиш,че ще е по-големия хит? Песента на Джена или на Азис? Прави магии Азия да е с флоп,щото Моят номер=Неверници,така че сега дуета трябва е мининимум на ниво Моли се да не почна,за да повторим 2014 и Джен да е лидера за 2021! Не знам, не съм чул песента на Азис. Но по това, което я описаха очаквам, а и се надявам да е слаба. На мен този човек не ми харесва, нито песните му. А на Джена песента е уникална, страшно модерно и зарибително звучи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Доброволно си я пускам втори път и възнамерявам да я чуя докрай - ХИТ! 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Феновете на Джена, как ще коментирате, че Джена също си направи ъпдейт на фейса, но за разлика от много други, нейният - супер успешен. Подмлади се много и си върна от позагубения блясък, а реално почти никой не забеляза. Не се е коментирало. Но си пролича в някакъв клип. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 часа , THE IIconic каза: Може ли някой да ме светне с тоя YouTube! Кама е на 4 то място в трендиг, а като отворя пише, че е на 10то. Същото с Галена и Меди, Преслава, Малката и Робов Има и Трендинг само за музика. Камелия - #9 в "Набиращи популярност" за Музика А другият си е с всякакви клипове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 16 минути, VulkoIsTheBest каза: Феновете на Джена, как ще коментирате, че Джена също си направи ъпдейт на фейса, но за разлика от много други, нейният - супер успешен. Подмлади се много и си върна от позагубения блясък, а реално почти никой не забеляза. Не се е коментирало. Но си пролича в някакъв клип. На мен от няколко клипа насам ми мяза на Ани Хоанг, но мислех, че е сменила я грим, я обработка 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 26 минути, VulkoIsTheBest каза: Феновете на Джена, как ще коментирате, че Джена също си направи ъпдейт на фейса, но за разлика от много други, нейният - супер успешен. Подмлади се много и си върна от позагубения блясък, а реално почти никой не забеляза. Не се е коментирало. Но си пролича в някакъв клип. Хммм и такъв вид ли има... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Джена доказано носи късмет и направи празника ни още по-голям! Три хубави събития ми се случиха днес, когато Дженция пусна песен по случай Рамазан Байрам! Слочаенос!? 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 37 минути, VulkoIsTheBest каза: Ще чуя песента в 22:00 часа. До тогава имате шанс да участвате във викторината, а накая ще има и печеливш с тайна награда. 😂 Пусни си която и да искаш песен на Азис от Хабиби насам и все същото ще чуеш. Като гледам интереса около тази боза, май ще ет татуировка 2, ако не и нещо по-голямо... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 часа , VulkoIsTheBest каза: Аз лично съм let down с доста от последните й песни. Липсва ми тръпката на "Пей, сърце" и "Шефката", "Феноменален" - едни от най-големите хитове в чалгата изобщо. Под написаното се подразбира, че й се кефиш главно само когато е с хита на годината или сезона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, Danger. каза: Под написаното се подразбира, че й се кефиш главно само когато е с хита на годината или сезона. Тя и Сто живота беше хит, но на мен ми е мегатъпа. И оная песен за Бебето мразех. Друго си е Феноменален, Ламборгини, Хавана Тропикана 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 55 минути, чушка. каза: Хммм и такъв вид ли има... Те са на изчезване и са главно в Рамания. Описани в древната червена книга на защитените видове. Сега да, обаче помните ли, че на едни награди Джена дори имаше агитка и с надписи и скандираха, а Джена ридаеше. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 52 минути, Willy каза: Пусни си която и да искаш песен на Азис от Хабиби насам и все същото ще чуеш. Като гледам интереса около тази боза, май ще ет татуировка 2, ако не и нещо по-голямо... Ти сериозно ли? 😮 Оле то станало 23:00 аз още не съм я чул. Сега ще я чуя. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 33 минути, Danger. каза: Под написаното се подразбира, че й се кефиш главно само когато е с хита на годината или сезона. Не мисля, защото съм фен на песни като Дай ми любов, Просто шоу и Сърце, а те не са били най-големите хитове. И много други от преди това. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 31 минути, asylum каза: Тя и Сто живота беше хит, но на мен ми е мегатъпа. И оная песен за Бебето мразех. Друго си е Феноменален, Ламборгини, Хавана Тропикана Има нещо шаблонно и в 100 живота, и в Моро му. Може би за това те дразнят. По онова време на Моро му все още не беше изтъркан чак толкова този шаблон. Мале сега се сетих какъв хит беше Моро му. Помните ли тубата как прецака клипа и загуби 3-4 млн. гледания, а на концерта беше най-пятата песен? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Има нещо шаблонно и в 100 живота, и в Моро му. Може би за това те дразнят. По онова време на Моро му все още не беше изтъркан чак толкова този шаблон. Мале сега се сетих какъв хит беше Моро му. Помните ли тубата как прецака клипа и загуби 3-4 млн. гледания, а на концерта беше най-пятата песен? Не, но помня, че излезе накакъв семпъл, 1:1 с припева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Азис яко им го сложи, според мен песента ще се превърне в негов нов тотален хит, коментарите и гледанията, споделянията... Лично мен не ме кефи особено, но си личи, когато избухне мощно и хората откачат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Наистина Азис търси отново познатата формула. Но песента е тъпа, не я виждам на нивото на Хабиби и Мотел. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Как вървят гледанията на Скандал днес? Вчера гледам е направила над 280К - впечатляващо, тя Преслава май нямаше толкова на втория ден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 8 минути, VulkoIsTheBest каза: Как вървят гледанията на Скандал днес? Вчера гледам е направила над 280К - впечатляващо, тя Преслава май нямаше толкова на втория ден. Втори най-силен ден на Прес беше точно 269к. Галена и Меди ще имат 3 поредни дни над 270к май. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари