xroflx9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 22 минути, stereoto_ каза: Кой е откраднал задника на Джена? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 11 минути, xroflx9 каза: Кой е откраднал задника на Джена? Как кой - кога? 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 7 минути, FikLena каза: Според мен песента ще е със съдържателен текст, в който няма да пее за мъжете, че са боклуци, очаквам сюжетен клип, може би ще експериментира с няколко автора. А тук релаксира след дългият снимачен ден и позира небрежно. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Хора как е истинското име на Хабиби? Хит! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 9 минути, FikLena каза: Андреа? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 41 минути, Danger. каза: Точно след това имах предвид какво се пее, разбра ли? Да водата в Копакабана се усеща точно сега 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 9 минути, Kriminal каза: Хора как е истинското име на Хабиби? ХабибЕ. 6 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Хабиби дали е спретнала тава с баклава в тоз лъжовен свят? 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Всички кучки гледат ме, псуват ме, нека обиждат. Всички кучки лаят ме, мразят ме, нека завиждат. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, FikLena каза: Всички кучки гледат ме, псуват ме, нека обиждат. Всички кучки лаят ме, мразят ме, нека завиждат. тази песен ще стане тотален хит в ТикТок Това ти ли си, скъпа? 👁👄👁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 21 минути, Blueberry каза: Андреа? Къде се изгуби @Starboy пропуска да коментира втори хит на Джен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 11 часа , Danger. каза: Симона на живо със сигурност не е по-добре от Лидия и Десита И на нея ще режат човката: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Емануела пак ли ще пуска песен тип "Направо в коша" и подобие... Дано не, но с това заглавие и по снимката така изглежда. Кога ще пусне нещо наистина грабващо като това: След тази песен не ме е зарибявала нейна. "Вечно свързани" и дуета с гръка ми харесват, но нещо не се наложиха. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 18 минути, pechenko каза: И на нея ще режат човката: Не е грозно момичето. На необработени снимки никой не изглежда перфекно. Поне е талантлива. Галин беше качил сторита от участие и тя пее доста добре на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Песента на Тита и Джена е доста добра. Джена се завърна към правенето на яки песни. Само това с "кучките" наистина вече се изтърка и ме дразни. Не съм си представяла, че Тита ще пропее чалга, но според мен не звучи зле. Явно всички разбраха къде е хляба и почнаха да правят фолк парчета. 😁 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 3 часа , asylum каза: Хабиби дали е спретнала тава с баклава в тоз лъжовен свят? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Обаче все по-трудно вече се творят песни, които да останат и да не омръзват на хората. Тва днешните, повечето са "Всяко чудо за три дни". До преди две години поне по една/две песни от всеки сезон се слушаше и след години, а сега последната такава е “Проблем”. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 20 минути, Danger. каза: Обаче все по-трудно вече се творят песни, които да останат и да не омръзват на хората. Тва днешните, повечето са "Всяко чудо за три дни". До преди две години поне по една/две песни от всеки сезон се слушаше и след години, а сега последната такава е “Проблем”. Каквато публиката, такива и феновете! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 17 часа , Arwity каза: Направо трябва да взема някакви успокоителни. Има ли Галена в изречението и е като някой лунатик. Все едни удивителни, едни изтрещели мнения. Прекалено несериозно го взема всичко. И нормално да са скочили гледанията след като е в трейдинг, а преди това няколко дни не. На Преслава веднага беше там. На мен почва да ми се вижда малко нереална цялата тази история с гледания над 270К за трети ден. И то в слаби дни... Сякаш все повече намирам логика в това Меди да е напазарувал по 100К гледания дневно, както по-рано тук беше изказана тази теория. Несъпоставимо е с другите песни, които правят с по 100К по-малко. Скандал не е чак такъв по-голям хит, нито има истерията на В твоето легло, за да поддържа такива цифри само от 1 Трендинг. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 49 минути, Danger. каза: Обаче все по-трудно вече се творят песни, които да останат и да не омръзват на хората. Тва днешните, повечето са "Всяко чудо за три дни". До преди две години поне по една/две песни от всеки сезон се слушаше и след години, а сега последната такава е “Проблем”. За това се говори от над 11-12 години. Че песните скъсяват своя живот. Докато преди 20 години някои песни държаха масите по 1-2 години, сега е отчайващо. С песни по за 2 месеца. Това тръгна от Андреа и Елена Паришева ерата. Изведнъж песните станаха дискотечни и сезонно конвертируеми. Заговори се, че фолкът се обезценява. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Камелия и Робов - 187К за втория ден. Камелия не знам изобщо някога виждала ли е такива цифри. Най-големият пик на "Дразни ме" беше около 115-120К за ден. "Името" ти имаше дни, в които май доближи 100К? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 30 минути, VulkoIsTheBest каза: На мен почва да ми се вижда малко нереална цялата тази история с гледания над 270К за трети ден. И то в слаби дни... Сякаш все повече намирам логика в това Меди да е напазарувал по 100К гледания дневно, както по-рано тук беше изказана тази теория. Несъпоставимо е с другите песни, които правят с по 100К по-малко. Скандал не е чак такъв по-голям хит, нито има истерията на В твоето легло, за да поддържа такива цифри само от 1 Трендинг. Напротив. Всяко нещо си има своето логическо обяснение. Първоначалният интерес, който имаше към парчето, не беше толкова висок колкото се предполагаше, но сега влизайки под категоричен лидер на 1-во място, сред такава ужасяваща конкуренция и много поп-фолк песни, хората поставиха най-висока оценка на "Скандал". Самата песен, не е по калъп и не е правена, за да отшуми за 2-3 дена като при останалите, затова и интересът е продължителен. Много хора казват, че им трябва минимум 5-6 слушания, за да им се набие в главата. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 32 минути, VulkoIsTheBest каза: На мен почва да ми се вижда малко нереална цялата тази история с гледания над 270К за трети ден. И то в слаби дни... Сякаш все повече намирам логика в това Меди да е напазарувал по 100К гледания дневно, както по-рано тук беше изказана тази теория. Несъпоставимо е с другите песни, които правят с по 100К по-малко. Скандал не е чак такъв по-голям хит, нито има истерията на В твоето легло, за да поддържа такива цифри само от 1 Трендинг. Следим гледанита с Томе всеки ден и винаги са идвали равномерно, както и лайковете. Песента скочи с гледанията, защото започна да се показва буквално навсякъде. Отделно песента е #1 в оригиналният тренд и #1 в тренда за музика. А не знам каква истерия е имала “В твоето легло”. Нормален хит. Истерия имаше “Пиян”. Истерия имаше “Не се изтриваш”. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Помним ли песните “5,6,7,8” и “Виновна” на Емануела как паднаха под 100К още на третия ден, защото не се показваха никъде и чак на седмият ден този бъг беше оправен и скочиха на 200К+ дневни? И с други песни е ставала същата работа. Не е фрапиращо. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари