Kriminal Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Тоз хит ме кара да се ваксинирам със хавайската ваксина 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Прибирам се от работа и гледам Коце си качил участията за май и юни. Прекалено ги е намалил- само по 7 участия на месец. Няма Бургас, а има доста в Слънчев бряг. Аз не знам дали изобщо ще отида- все са дним, в които съм на работа. Беше ми казал,че е намалил доста участията, жалко. Не знам даже дали ще имам възможност да го посетя: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Прибирам се от работа и гледам Коце си качил участията за май и юни. Прекалено ги е намалал- само по 7 участия на месец. Няма Бургас, а има доста в Слънчев бряг. Аз не знам дали изобщо ще отида- все са дним, в които съм на работа. Беше ми казал,че е намалил доста участията, жалко. Не знам даже дали ще имам възможност да го посетя: И тези са му много. Да се погрижи за здравето си по-добре. Освен това, най-вероятно Тройници и Петорници подбиват цената с хонорари от 50 лева, така че нормално да намалеят участията на другите 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 От 13.05.2021 г. от 21:42, asylum каза: Тя и Сто живота беше хит, но на мен ми е мегатъпа. И оная песен за Бебето мразех. Друго си е Феноменален, Ламборгини, Хавана Тропикана А още по-добре Чупката, Харесвам те, Мой ... преди 11 часа , asylum каза: Кой е клипа, че нещо ми излиза като забранен ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 2 минути, asylum каза: И тези са му много. Да се погрижи за здравето си по-добре. Освен това, най-вероятно Тройници и Петорници подбиват цената с хонорари от 50 лева, така че нормално да намалеят участията на другите Ами не. Коце иска по-малко участия да има/ Няма да се трепе като преди. Ще умра. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 2 минути, Lelqtian каза: А още по-добре Чупката, Харесвам те, Мой ... Кой е клипа, че нещо ми излиза като забранен ... Софка като Тита-Антилопата в някакво шоЛ. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Току що, asylum каза: Галена какъв Новогодишен тайфун беше, а каква стана ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Току що, Lelqtian каза: Галена какъв Новогодишен тайфун беше, а каква стана ... Забрави как се правят хитове, но има надежда. Видя ни колко често споделяме Чупката и реши да ползва поне визията от емблематичното си концертно изпълнение, въпреки че развали ефекта с дует с Дриско. Другия път поЙче! 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Коце ще си гледа живота, по-малко участия ще има- от една страна добре, от друга не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Коце ще си гледа живота, по-малко участия ще има- от една страна добре, от друга не. Вземи си отпуск, обикаляй с него, докажи се като фенка! 3 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Коце ще си гледа живота, по-малко участия ще има- от една страна добре, от друга не. Разбрахме още от по-по- предния пост. Сега сме на новогодишна вълна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 минута, asylum каза: Вземи си отпуск, обикаляй с него, докажи се като фенка! Невъзможно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 минута, Lelqtian каза: Разбрахме още от по-по- предния пост. Сега сме на новогодишна вълна. Туцето остава 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Току що, zai4eto82 каза: Невъзможно. Защо? Полага ти се по закон. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Бабет е на път да получи мегахит в 4-та поредна декада (90-те, 00-те, 10-те и 20-те), бележейки рекорд за единствената излязла от онова поколение и актуална и до днес. 😍 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 10 минути, asylum каза: Защо? Полага ти се по закон. Тука е по-сложно. Лятото отпуск не се взема при нас в заведенията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Бабет е на път да получи мегахит в 4-та поредна декада (90-те, 00-те, 10-те и 20-те), бележейки рекорд за единствената излязла от онова поколение и актуална и до днес. 😍 Ко ше речеш за новия ултра мега гига хит на Яница, с който смаза всякаква конкуренция, скъпа? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 7 минути, Kriminal каза: Ко ше речеш за новия ултра мега гига хит на Яница, с който смаза всякаква конкуренция, скъпа? Гледанията й вървят слабичко, трябва да се по-напористи и отдадени феновете й. Песента има хитово звучене. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 2 минути, THE IIconic каза: ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Магда е била вчера при Крум Сяров и Мая. Ще пуска скоро нова песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Да си припомним един златен хит от моето детство, който активно взе участие във формирането ми като личност. 😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза: Да си припомним един златен хит от моето детство, който активно взе участие във формирането ми като личност. 😘 Няма нужда да го припомняш, защото всяка година отбелязваме годишнина на този 'шедьовър' и го даваме за пример на новите потребители. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари