чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 5 минути, asylum каза: Шок! Шок! Шок! Значи е ВЯРНО!? Скандално: Чалга фурия се изхожда насред фитнеса, изхвърлиха я от там! https://www.kliuki.bg/400465/скандално-чалга-фурия-се-изхожда-наср/ ДЪНО! ФОЛК ЗВЕЗДА АКА НА ПОДА ВЪВ ФИТНЕСА https://secret.bg/fals/folk-zvezda-aka-na-poda-vuv-fitnesa/ спипаха фолк звезда да ака на пода във фитнес https://bulmedia.net/lajfstajl/chudovishtna-prostashtina-folk-zvezda-hod/9740/ Извинявам се на всички, които обядват! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Умрял някой да я принизява. Просто й мина времето, хората се преорентираха към други изпълнители, поколението се смени и тя не беше разглеждана като интересна на деца и тинейджъри, както бе до 2007-ма вкл. Звученето се смени. През 2008-ма се започна спадът като качество и успех при нея. Да тръгнеш с чисто нов албум на турне не е добра идея. 1.90 беше кошмарна песен. Ти дали видя, Големи думи и Нежна полиция бяха сезонни хитове. През 2009-та Какъв подарък беше доста известна и вървежна в края на годината. Песните й от 2010-та не бяха запеваеми + липсата на турне, я изрита от топа, но тя никога не е била кой знае колко изявена, освен покрай връзката си с Константин, от която той намаза, а тя загуби. Всяка година от началото на кариерата й до днес е имало поне ПЕТ изпълнители по-изявени от нея, така че, моля ти се... 2008 включително си беше супер хитова Райна, а песните които споменаваш се помнят и до днес - доказателство е гледаемостта им към днешна дата. Но наистина беше грешка да тръгва на турне само с нови песни. И всъщност Райна сама пожелава да не участва на турнетата през 2005, 2010 и 2014, въпреки че получава покани. Спадът при нея започна да се усеща през 2010 година, когато пусна убийствени проекти и клипове, които обаче не бяха комерсиални. Вече през 2011 напуска супер кошмарни песни, а в годините след това до сега винаги е пускала поне по една популярна песен, че и редица хитове в двата жанра през миналото десетилетие. В никакъв случай обаче не я оправдавам и величая напразно - съгласявам се, че хората се преориентираха, когато музиката загуби тежестта и стойността си - Райна просто не можа да се пречупи да пее за кучки, наркотици и прочие. Хората с принципи са така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, чушка. каза: Скандално: Чалга фурия се изхожда насред фитнеса, изхвърлиха я от там! https://www.kliuki.bg/400465/скандално-чалга-фурия-се-изхожда-наср/ ДЪНО! ФОЛК ЗВЕЗДА АКА НА ПОДА ВЪВ ФИТНЕСА https://secret.bg/fals/folk-zvezda-aka-na-poda-vuv-fitnesa/ спипаха фолк звезда да ака на пода във фитнес https://bulmedia.net/lajfstajl/chudovishtna-prostashtina-folk-zvezda-hod/9740/ Извинявам се на всички, които обядват! Е, чели сме, ама помислих, че си бил свидетел. Или полусвидетел поне. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Току що, asylum каза: Е, чели сме, ама помислих, че си бил свидетел. Или полусвидетел поне. Цялото фитнес общество говореше по тази актуална тема. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Току що, чушка. каза: Цялото фитнес общество говореше по тази актуална тема. Туй не беше ли у Филибето? 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Защо спряхте дискусията за двете песни? Не помня откога не са се изписвали цели 8 страници само за два часа. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Само аз ли си мисля, че @Hurricane е някой много близък на Преслава или сама тя? Не е като да не се е случвало певици да си правят акаунти тук. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 5 минути, чушка. каза: Скандално: Чалга фурия се изхожда насред фитнеса, изхвърлиха я от там! https://www.kliuki.bg/400465/скандално-чалга-фурия-се-изхожда-наср/ ДЪНО! ФОЛК ЗВЕЗДА АКА НА ПОДА ВЪВ ФИТНЕСА https://secret.bg/fals/folk-zvezda-aka-na-poda-vuv-fitnesa/ спипаха фолк звезда да ака на пода във фитнес https://bulmedia.net/lajfstajl/chudovishtna-prostashtina-folk-zvezda-hod/9740/ Извинявам се на всички, които обядват! Ужас! Преяде ми се. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, чушка. каза: Само аз ли си миоля, че @Hurricane е някой много близък на Преслава или сама тя? Не е като да не се е случвало певици да си правят акаунти тук. Още първия път, когато я забелязах, я нарекох Преси! Щом двама мислим така, значи е факт и не подлежи на оспорване! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, чушка. каза: Само аз ли си миоля, че @Hurricane е някой много близък на Преслава или сама тя? Не е като да не се е случвало певици да си правят акаунти тук. Не и преди се коментираше че @Hurricane е самата Преслава! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 @GSA ето ти разбор по години на изпълнители, които са над Райна в съответната година, 2006-та без малко след брадъра да я сложа, малко е на кантар с Малина, макар при Райна да има превес при медийната активност, а при Малина откъм хитове. 2001: Деса, Камелия, Глория, Ивана, Рени 2002: Деса, Камелия, Глория, Азис, Малина 2003: Глория, Ивана, Деса, Анелия, Гергана 2004: Деса, Ивана, Глория, Анелия, Гергана, 2005: Ивана, Глория, Преслава, Анелия, Гергана 2006: Ивана, Преслава, Софи Маринова, Камелия, Малина 2007: Пресис, Анелия, Азис, Гергана, Емилия 2008: Пресис, Галена, Елена, Емануела, Андреа 2009: Пресис, Галена, Илиян, Елена, Андреа 2010: Пресис, Галена, Мария, Елена, Илиян след 2010 Райна вече е леш, така че няма нужда изобщо да я класираме. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 @чушка.Гори ли сърцето ти още за мене? Не ме лъжи, не ме лъжи! Знам, че искаш да го изпееш на някой!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 5 минути, asylum каза: Туй не беше ли у Филибето? Пловдив им е като местния Ню Йорк на всякакви от Съединение, през Карлово, до Мадан. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 3 минути, чушка. каза: Само аз ли си мисля, че @Hurricane е някой много близък на Преслава или сама тя? Не е като да не се е случвало певици да си правят акаунти тук. Може да е Пламена! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: @чушка.Гори ли сърцето ти още за мене? Не ме лъжи, не ме лъжи! Знам, че искаш да го изпееш на някой!!! Искам, ама няма регистрация във форума! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 5 минути, Danger. каза: Защо спряхте дискусията за двете песни? Не помня откога не са се изписвали цели 8 страници само за два часа. - Здравейте, отново съм тук. - K. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: @GSA ето ти разбор по години на изпълнители, които са над Райна в съответната година, 2006-та без малко след брадъра да я сложа, малко е на кантар с Малина, макар при Райна да има превес при медийната активност, а при Малина откъм хитове. 2001: Деса, Камелия, Глория, Ивана, Рени 2002: Деса, Камелия, Глория, Азис, Малина 2003: Глория, Ивана, Деса, Анелия, Гергана 2004: Деса, Ивана, Глория, Анелия, Гергана, 2005: Ивана, Глория, Преслава, Анелия, Гергана 2006: Ивана, Преслава, Софи Маринова, Камелия, Малина 2007: Пресис, Анелия, Азис, Гергана, Емилия 2008: Пресис, Галена, Елена, Емануела, Андреа 2009: Пресис, Галена, Илиян, Елена, Андреа 2010: Пресис, Галена, Мария, Елена, Илиян след 2010 Райна вече е леш, така че няма нужда изобщо да я класираме. Ами да ти кажа не знам на какво се базира този топ 5, но ако е спрямо твоите разбирания си е доста субективен и неангажиращ. Да не забравяме, че в този период Райна има 4-5 номинации за Певица на годината тоест според Пайнер си е била в топ 5. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Очаквам в бъдеще и Палла да си направи акаунт и да клюкари майка си с нас! 🥰 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, чушка. каза: Искам, ама няма регистрация във форума! Моите обекти пък четат тук. 🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, Willy каза: Очаквам в бъдеще и Палла да си направи акаунт и да клюкари майка си с нас! 🥰 И аз се чудих защо Преслава в своя акаунт, в Инстаграм беше споделила пост на @Hurricane! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 9 минути, GSA каза: 2008 включително си беше супер хитова Райна, а песните които споменаваш се помнят и до днес - доказателство е гледаемостта им към днешна дата. Но наистина беше грешка да тръгва на турне само с нови песни. И всъщност Райна сама пожелава да не участва на турнетата през 2005, 2010 и 2014, въпреки че получава покани. Спадът при нея започна да се усеща през 2010 година, когато пусна убийствени проекти и клипове, които обаче не бяха комерсиални. Вече през 2011 напуска супер кошмарни песни, а в годините след това до сега винаги е пускала поне по една популярна песен, че и редица хитове в двата жанра през миналото десетилетие. В никакъв случай обаче не я оправдавам и величая напразно - съгласявам се, че хората се преориентираха, когато музиката загуби тежестта и стойността си - Райна просто не можа да се пречупи да пее за кучки, наркотици и прочие. Хората с принципи са така. Ти си или нещо подобно като заглавие на една балада, чийто клип бе изтрит от Нанков и тя го преснима по бяла сатенена ношница, ми се върти из главата като нейн хит от 2011-та. Тъпо е, че е отказала сама, но знаем, че през 2010-та и 2014-та вече турнетата нямаха същата сила като предните години и бяха канени изпълнители на килограм. Райна е опърничева и не търпи критика ала Глория, което ѝ изигра ужасна шега. Не виждам нищо лошо в използването на думата "кучка", ако визираш Пресис - нека пее жената, Райна като си възпя задника в "Бразилка" ми е интересно дали така негодува?! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 4 минути, чушка. каза: И аз се чудих защо Преслава в своя акаунт, в Инстаграм беше споделила пост на @Hurricane! Защото постът беше изпълнен с патос и признание. Преслава заради хилядите си изцепки е нестабилна, а и по принцип е първична. С подобни постове си гали егото и се самонадъхва. Не е Преслава Урагана. Жена е, но не е Преслава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 3 минути, GSA каза: Ами да ти кажа не знам на какво се базира този топ 5, но ако е спрямо твоите разбирания си е доста субективен и неангажиращ. Да не забравяме, че в този период Райна има 4-5 номинации за Певица на годината тоест според Пайнер си е била в топ 5. Чалга светът не започва и не завършва с Пайнер, независимо номинациите за Певица винаги е имало и Певци и Певици над нея, разчленявайки годините по различни критерии : хитове, приеми, продажби, медиен шум. Райнето никога не е била масова любимка ала Ивана, Пресис, Анелия, Деса и сие. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Не е Преслава Урагана. Жена е, но не е Преслава. Още ли смяташ, че е Янева? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Ти си или нещо подобно като заглавие на една балада, чийто клип бе изтрит от Нанков и тя го преснима по бяла сатенена ношница, ми се върти из главата като нейн хит от 2011-та. Тъпо е, че е отказала сама, но знаем, че през 2010-та и 2014-та вече турнетата нямаха същата сила като предните години и бяха канени изпълнители на килограм. Райна е опърничева и не търпи критика ала Глория, което ѝ изигра ужасна шега. Не виждам нищо лошо в използването на думата "кучка", ако визираш Пресис - нека пее жената, Райна като си възпя задника в "Бразилка" ми е интересно дали така негодува?! Не съм визирал любимката ти, а доста по скандални и хард текстове от Тотя, и доста други де след 2009 година. Абе да ти кажа по-добре ми звучи “Дупето бразилка” от “А ти ку@во ставай от стола гледай ме и се учи”. Има разлика от тънка провокация и продтащина и първични страсти, които ни заливат от години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари