Willy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Току що, VulkoIsTheBest каза: Може и да не е Меди. Който и да е, не се случва без знанието на Галена. Абсурдно е, виж как я приемат на участие на Галена, супер злето, това да ми прави 300К толкова време?? Нали ти пуснаха и клипчета с приеми. А В твоето легло защо може да има 3М за две седмици, без приеми и с по-малко лайкове? Може ли да ми отговориш сериозно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 4 минути, SG каза: Според мен това е най-големия хит за сезона. Не знам от кога не съм чувал толкова често чалга песен да гърми от различни места. Колкото и да не ми се иска, съм длъжен да призная, че друга певица от тази генерация не е имала такъв самостоятелен хит досега, включително Лиди. Оф, тоз пък! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Азис с 900к за 2 дни не може да ги мине дори и в общият тренд. Това говори ли достатъчно че точно тези 300к на ден държат Скандал на първото място? Факт не знам вече кой! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Напийте се под звуците на този междугалактически хит и не забравяйте да трупате гледания! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 7 минути, Willy каза: Нали ти пуснаха и клипчета с приеми. А В твоето легло защо може да има 3М за две седмици, без приеми и с по-малко лайкове? Може ли да ми отговориш сериозно? Уили, вече беше обяснено за лайковете и гледанията, стига сме повтаряли. Имам всякакви сайтове, включително и по-неизвестни - за отбрани, наши хора. Всичко се купува с пари, както ти е удобно. Но виж, че коментари не са се излагали да купят от страх. На български коментари не се продават в никой чужд сайт. Точно затова Преслава ще се окаже с над 1000 коментара повече при положение, че и в Скандал 100% има фейк коментари. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 3 минути, Willy каза: Азис с 900к за 2 дни не може да ги мине дори и в общият тренд. Това говори ли достатъчно че точно тези 300к на ден държат Скандал на първото място? Факт не знам вече кой! Естествено, че няма да ги мине и при това съвсем заслужено! Тренда отчита интересът само в рамките на България. Хайде да не почваме да броим Азис в колко държави го слушат, защото са над 10... И две от тях са с главоломно население. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: Уили, вече беше обяснено за лайковете и гледанията, стига сме повтаряли. Имам всякакви сайтове, включително и по-неизвестни - за отбрани, наши хора. Всичко се купува с пари, както ти е удобно. Но виж, че коментари не са се излагъли да купят от страх. На български коментари не се продават в никой чужд сайт. Точно затова Преслава ще се окаже с над 1000 коментара повече при положение, че и в Скандал 100% има фейк коментари. Нищо не е обяснено, това са си просто ваши теории, с които удари дъното. Баси излагациите. Малката с 700 коментари колко купени има? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Леле, нещо страшно е днес. Като имахме съмнения за купени гледания на Не се изтриваш и Изтрезняваш ли, не помня да сме били толкова нагли откъм налагане на едно и също нещо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Мои приятели снощи са били в Мегами и гледах клипчета, за какъв прием точно става въпрос? Вие в час ли сте изобщо или си пишете ей така, за да има приказка.. Тита е била там с гаджето си и Джена я поканила на сцената, за да изпеят песента. Аз прием не видях. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, Willy каза: Нищо не е обяснено, това са си просто ваши теории. Малката с 700 коментари колко купени има? Престанете с тея Малки! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, чушка. каза: Вие в час ли сте изобщо или си пишете ей така, за да има приказка.. Ествествено, че не са, няма и да бъдат. Поне форума се съживи с 300% за последната седмица. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, Danger. каза: Ествествено, че не са, няма и да бъдат. Поне форума се съживи с 300% за последната седмица. От 100 кладенеца вода се носи и изкарват коя ли не песен по-голям хит от тази на Галена, само за да не е тя. Еми, пак е тя с най-големия хит, така ще е, какво да се прави. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 4 минути, Danger. каза: Леле, нещо страшно е днес. Като имахме съмнения за купени гледания на Не се изтриваш и Изтрезняваш ли, не помня да сме били толкова нагли откъм налагане на едно и също нещо. Купени уж, защото направи 500К за 24 часа, а не защото е скочила от 500К на 600К 😂 Повечето знаете, че е така, но няма никаква възможност да си го признаете. Преси, време е и ти да купиш малко, утре поне 300К и от теб ❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Току що, Гальо каза: Купени уж, защото направи 500К за 24 часа, а не защото е скочила от 500К на 600К 😂 Повечето знаете, че е така, но няма никаква възможност да си го признаете. Преси, време е и ти да купиш малко, утре поне 300К и от теб ❤️ Галена я боли путката, пич. Къса се от участия и графикът й е пълен до края на годината. Прием получава всяка песен, Скандал е хит, ма верно стана голям скандал с тая песен, че не може да преживеете чужд успех. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Току що, чушка. каза: От 100 кладенеца вода се носи и изкарват коя ли не песен по-голям хит от тази на Галена, само за да не е тя. Еми, пак е тя с най-големия хит, така ще е, какво да се прави. Това пък кога е било? 🤣 Симона и Преслава чувам аз. А ти тук чуй това: https://www.instagram.com/p/CO3IUyMpW3g/?igshid=qh806xbtabpj Не гали ухото, нали? Миличкият, сега ти трябва гушка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Това пък кога е било? 🤣 Симона и Преслава чувам аз. А ти тук чуй това: https://www.instagram.com/p/CO3IUyMpW3g/?igshid=qh806xbtabpj Не гали ухото, нали? Миличкият, сега ти трябва гушка. Театро е такъв вид дискотека, че самата атмосфера не предразполага човек да се отпусне. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 pov: част от екипа на Галя си и следиш колко гледания, лайкове, коментари, абонати, позиции в тренда трябва да купиш за всичко да изглежда повече от перфектно и нормално! 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Ще следим гледанията, мисля, че днес се поджафкахме повече от необходимо, наджафкахме се, дето се вика. Ако има необясним спад изведнъж със 70-100К в някой момент, ще е ясно какво се е случило. Няма къде да избягат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, чушка. каза: Театро е такъв вид дискотека, че самата атмосфера не предразполага човек да се отпусне. преди 8 минути, чушка. каза: Галена я боли путката, пич. Къса се от участия и графикът й е пълен до края на годината. Прием получава всяка песен, Скандал е хит, ма верно стана голям скандал с тая песен, че не може да преживеете чужд успех. Има го този момент, че Галена си е добре. Но е смешно, че купуват. За голяма звезда от нейния ранг е повече от смешно. Но нека не забравяме, че и тя, и приятелката й са чалга певици все пак. Скандал е хит, просто за песен която прави по милиони дневно трябва да цепи с приеми навсякъде, а около мен дори не са чули, че има такава песен. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Има го този момент, че Галена си е добре. Но е смешно, че купуват. За голяма звезда от нейния ранг е повече от смешно. Но нека не забравяме, че и тя, и приятелката й са чалга певици все пак. Скандал е хит, просто за песен която прави по милиони дневно трябва да цепи с приеми навсякъде, а около мен дори не са чули, че има такава песен. Около теб никой не слуша чалга, само ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Скандал е хита на 2021, стига да не гледаш стрийминг платформите, че там е изписана “Scandal” и не е вървежна. Отделно има супер приеми, стига да не е в Театро, че тя дискотеката била смотана, и не предразполага хората да пеят. Абе, жесток хит, нямам думи❤️ 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 33 минути, BobiTo каза: Гъбин този път уцели кьоравото, дано само не я съсипе с тъпи дуети и ft. нон стоп. Според мен колаборациите трудно ще съсипят Симона оттук нататък (стига да не са някаква гигантска цифра). Тя вече има това значимо предимство пред Лидия и Десита, че се е доказала самостоятелно още от самото начало. Занапред има потенциала да върви идеално дори по една типична за фирмата годишна схема от по една соло песен и два дуета/трио/квартета/квинтета или там колкото още Алфа изпълнители се нароят. Не че Лиди и Деска-внучка не са се доказали достатъчно де, ама айде тази вечер няма да говорим пак за това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 минута, Гальо каза: Скандал е хита на 2021, стига да не гледаш стрийминг платформите, че там е изписана “Scandal” и не е вървежна. Отделно има супер приеми, стига да не е в Театро, че тя дискотеката била смотана, и не предразполага хората да пеят. Абе, жесток хит, нямам думи❤️ Стига, че направо ми дожаля! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Няма смисъл да спорим, нито 1 от тези песни няма да се помни след три месеца. Иначе нещо много важно. Не давайте приеми на песните, когато си ги пеят Галена, Преслава и сие. Тогава винаги ще е сензация, гледайте ги като не са там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 2 минути, Гальо каза: Скандал е хита на 2021, стига да не гледаш стрийминг платформите, че там е изписана “Scandal” и не е вървежна. Отделно има супер приеми, стига да не е в Театро, че тя дискотеката била смотана, и не предразполага хората да пеят. Абе, жесток хит, нямам думи❤️ Препоръчвам ти да отидеш там, ако ни си ходил и сам ще се убедш, че е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари