Jump to content

Поп фолк скандали (Май, 2021)

Препоръчани коментари

Току що, VulkoIsTheBest каза:

Може и да не е Меди. Който и да е, не се случва без знанието на Галена. Абсурдно е, виж как я приемат на участие на Галена, супер злето, това да ми прави 300К толкова време??

Нали ти пуснаха и клипчета с приеми.

А В твоето легло защо може да има 3М за две седмици, без приеми и с по-малко лайкове? Може ли да ми отговориш сериозно?

Сподели в други сайтове

• Отговори 5,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 4 минути, SG каза:

Според мен това е най-големия хит за сезона. Не знам от кога не съм чувал толкова често чалга песен да гърми от различни места. Колкото и да не ми се иска, съм длъжен да призная, че друга певица от тази генерация не е имала такъв самостоятелен хит досега, включително Лиди. 

Оф, тоз пък!

• Like 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Азис с 900к за 2 дни не може да ги мине дори и в общият тренд. Това говори ли достатъчно че точно тези 300к на ден държат Скандал на първото място?

Факт не знам вече кой!

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Willy каза:

Нали ти пуснаха и клипчета с приеми.

А В твоето легло защо може да има 3М за две седмици, без приеми и с по-малко лайкове? Може ли да ми отговориш сериозно?

Уили, вече беше обяснено за лайковете и гледанията, стига сме повтаряли. Имам всякакви сайтове, включително и по-неизвестни - за отбрани, наши хора. Всичко се купува с пари, както ти е удобно. Но виж, че коментари не са се излагали да купят от страх. На български коментари не се продават в никой чужд сайт. Точно затова Преслава ще се окаже с над 1000 коментара повече при положение, че и в Скандал 100% има фейк коментари.

• Like 2
  • Haha 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Азис с 900к за 2 дни не може да ги мине дори и в общият тренд. Това говори ли достатъчно че точно тези 300к на ден държат Скандал на първото място?

Факт не знам вече кой!

Естествено, че няма да ги мине и при това съвсем заслужено! Тренда отчита интересът само в рамките на България. Хайде да не почваме да броим Азис в колко държави го слушат, защото са над 10... И две от тях са с главоломно население.

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза:

Уили, вече беше обяснено за лайковете и гледанията, стига сме повтаряли. Имам всякакви сайтове, включително и по-неизвестни - за отбрани, наши хора. Всичко се купува с пари, както ти е удобно. Но виж, че коментари не са се излагъли да купят от страх. На български коментари не се продават в никой чужд сайт. Точно затова Преслава ще се окаже с над 1000 коментара повече при положение, че и в Скандал 100% има фейк коментари.

Нищо не е обяснено, това са си просто ваши теории, с които удари дъното.  Баси излагациите.

Малката с 700 коментари колко купени има? 

• Like 2
  • Dislike 1

Сподели в други сайтове

Леле, нещо страшно е днес. :1000(29):

Като имахме съмнения за купени гледания на Не се изтриваш и Изтрезняваш ли, не помня да сме били толкова нагли откъм налагане на едно и също нещо. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Мои приятели снощи са били в Мегами и гледах клипчета, за какъв прием точно става въпрос? Вие в час ли сте изобщо или си пишете ей така, за да има приказка..

Тита е била там с гаджето си и Джена я поканила на сцената, за да изпеят песента. 

Аз прием не видях.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, чушка. каза:

Вие в час ли сте изобщо или си пишете ей така, за да има приказка..

Ествествено, че не са, няма и да бъдат. Поне форума се съживи с 300% за последната седмица. :tease12:

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Danger. каза:

Ествествено, че не са, няма и да бъдат. Поне форума се съживи с 300% за последната седмица. :tease12:

От 100 кладенеца вода се носи и изкарват коя ли не песен по-голям хит от тази на Галена, само за да не е тя. Еми, пак е тя с най-големия хит, така ще е, какво да се прави.

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Danger. каза:

Леле, нещо страшно е днес. :1000(29):

Като имахме съмнения за купени гледания на Не се изтриваш и Изтрезняваш ли, не помня да сме били толкова нагли откъм налагане на едно и също нещо. 

Купени уж, защото направи 500К за 24 часа, а не защото е скочила от 500К на  600К 😂 Повечето знаете, че е така, но няма никаква възможност да си го признаете. 
Преси, време е и ти да купиш малко, утре поне 300К и от теб ❤️

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Току що, Гальо каза:

Купени уж, защото направи 500К за 24 часа, а не защото е скочила от 500К на  600К 😂 Повечето знаете, че е така, но няма никаква възможност да си го признаете. 
Преси, време е и ти да купиш малко, утре поне 300К и от теб ❤️

Галена я боли путката, пич. Къса се от участия и графикът й е пълен до края на годината. Прием получава всяка песен, Скандал е хит, ма верно стана голям скандал с тая песен, че не може да преживеете чужд успех. :) 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, чушка. каза:

От 100 кладенеца вода се носи и изкарват коя ли не песен по-голям хит от тази на Галена, само за да не е тя. Еми, пак е тя с най-големия хит, така ще е, какво да се прави.

Това пък кога е било? 🤣

Симона и Преслава чувам аз.

А ти тук чуй това:

https://www.instagram.com/p/CO3IUyMpW3g/?igshid=qh806xbtabpj

Не гали ухото, нали? Миличкият, сега ти трябва гушка. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза:

Това пък кога е било? 🤣

Симона и Преслава чувам аз.

А ти тук чуй това:

https://www.instagram.com/p/CO3IUyMpW3g/?igshid=qh806xbtabpj

Не гали ухото, нали? Миличкият, сега ти трябва гушка. :Vishenka_05:

Театро е такъв вид дискотека, че самата атмосфера не предразполага човек да се отпусне. 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

pov: част от екипа на Галя си и следиш колко гледания, лайкове, коментари, абонати, позиции в тренда трябва да купиш за всичко да изглежда повече от перфектно и нормално!

NASA-hack-1052942548.jpg

• Haha 7
  • Love 1

Сподели в други сайтове

Ще следим гледанията, мисля, че днес се поджафкахме повече от необходимо, наджафкахме се, дето се вика. Ако има необясним спад изведнъж със 70-100К в някой момент, ще е ясно какво се е случило. Няма къде да избягат.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, чушка. каза:

Театро е такъв вид дискотека, че самата атмосфера не предразполага човек да се отпусне. 

преди 8 минути, чушка. каза:

Галена я боли путката, пич. Къса се от участия и графикът й е пълен до края на годината. Прием получава всяка песен, Скандал е хит, ма верно стана голям скандал с тая песен, че не може да преживеете чужд успех. :) 

Има го този момент, че Галена си е добре. Но е смешно, че купуват. За голяма звезда от нейния ранг е повече от смешно. Но нека не забравяме, че и тя, и приятелката й са чалга певици все пак. Скандал е хит, просто за песен която прави по милиони дневно трябва да цепи с приеми навсякъде, а около мен дори не са чули, че има такава песен. 

• Like 4
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Има го този момент, че Галена си е добре. Но е смешно, че купуват. За голяма звезда от нейния ранг е повече от смешно. Но нека не забравяме, че и тя, и приятелката й са чалга певици все пак. Скандал е хит, просто за песен която прави по милиони дневно трябва да цепи с приеми навсякъде, а около мен дори не са чули, че има такава песен. 

Около теб никой не слуша чалга, само ти.

Сподели в други сайтове

Скандал е хита на 2021, стига да не гледаш стрийминг платформите, че там е изписана “Scandal” и не е вървежна. Отделно има супер приеми, стига да не е в Театро, че тя дискотеката била смотана, и не предразполага хората да пеят. Абе, жесток хит, нямам думи❤️

• Haha 9
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, BobiTo каза:

Гъбин този път уцели кьоравото, дано само не я съсипе с тъпи дуети и ft. нон стоп. 

Според мен колаборациите трудно ще съсипят Симона оттук нататък (стига да не са някаква гигантска цифра). Тя вече има това значимо предимство пред Лидия и Десита, че се е доказала самостоятелно още от самото начало. Занапред има потенциала да върви идеално дори по една типична за фирмата годишна схема от по една соло песен и два дуета/трио/квартета/квинтета или там колкото още Алфа изпълнители се нароят. :D

Не че Лиди и Деска-внучка не са се доказали достатъчно де, ама айде тази вечер няма да говорим пак за това.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Гальо каза:

Скандал е хита на 2021, стига да не гледаш стрийминг платформите, че там е изписана “Scandal” и не е вървежна. Отделно има супер приеми, стига да не е в Театро, че тя дискотеката била смотана, и не предразполага хората да пеят. Абе, жесток хит, нямам думи❤️

:roll1::roll1:

Стига, че направо ми дожаля!

• Haha 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Няма смисъл да спорим, нито 1 от тези песни няма да се помни след три месеца. Иначе нещо много важно. Не давайте приеми на песните, когато си ги пеят Галена, Преслава и сие. Тогава винаги ще е сензация, гледайте ги като не са там. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Гальо каза:

Препоръчвам ти да отидеш там, ако ни си ходил и сам ще се убедш, че е така. 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...