Jump to content

Поп фолк скандали (Май, 2021)

Препоръчани коментари

преди 3 часа , VulkoIsTheBest каза:

Всеки със съдбата си. Кралица Бабет пък не може да се похвали с големи самостоятелни концерти, каквито Ренет има в колекцията си.

Ренет също има албум продаден в над 100К тираж и това е първият албум. По-късно Като птица ги доближи. Разкривам ексклузивно тези цифри точно днес при голямото ми завръщане. Моля @Runevski да не припада.

Знам за огромната цифра тираж на първия и албум. Лично Пайнера и го е казал, от което е изненадана. В предвид характера му, може дори да е казал по-малка, пък и това са само легалните, а тогава масово е имало пиратство. Но следващите и албуми най-вероятно го минават, защото са х2. Сръбските варианти са се разпространявали къде ли не, все пак Гранд правят по-големи тиражи.  

Много хора казват “Имала е вървежни албуми, ама други са били по-продавани и титуловани за златни.” Обаче изпускат важната подробност, че най-хитовите албуми на Рени са умножени по две. Предвид големината на тиражите у нас и тези извън нас, може би и по три. Скоро виждах и преиздадените български варианти, дисковете са различни. 

Но Господ едно взима, друго дава. Там и поднасяха голямо поле за изява, даваха и и награди, докато тук я спъваха и не я признаваха. И до днес българите не са наясно какви успехи е имала в Сърбия. Късмета за турнетата не я сполетя, на концертите не участваше също. Изобщо колкото е спечелила, толкова е и загубила. 

Ако имаше турнета 2000, 2001 и 2003 и имаше желание да участва във всички сборни концерти нещата щяха да са съвсем различни. Но пък на нея приоритета и беше Сърбия. И от два стола на земята малко се оказа. 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 5,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, Runevski каза:

Знам за огромната цифра тираж на първия и албум. Лично Пайнера и го е казал, от което е изненадана. В предвид характера му, може дори да е казал по-малка, пък и това са само легалните, а тогава масово е имало пиратство. Но следващите и албуми най-вероятно го минават, защото са х2. Сръбските варианти са се разпространявали къде ли не, все пак Гранд правят по-големи тиражи.  

Много хора казват “Имала е вървежни албуми, ама други са били по-продавани и титуловани за златни.” Обаче изпускат важната подробност, че най-хитовите албуми на Рени са умножени по две. Предвид големината на тиражите у нас и тези извън нас, може би и по три. Скоро виждах и преиздадените български варианти, дисковете са различни. 

Но Господ едно взима, друго дава. Там и поднасяха голямо поле за изява, даваха и и награди, докато тук я спъваха и не я признаваха. И до днес българите не са наясно какви успехи е имала в Сърбия. Късмета за турнетата не я сполетя, на концертите не участваше също. Изобщо колкото е спечелила, толкова е и загубила. 

Ако имаше турнета 2000, 2001 и 2003 и имаше желание да участва във всички сборни концерти нещата щяха да са съвсем различни. Но пък на нея приоритета и беше Сърбия. И от два стола на земята малко се оказа. 

Бебче, имаш ли някакви свестни рипове на албумите Искай ме и Какво е обич на императрица Ренет?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Runevski каза:

Тя си е виновна. Според мен малко се поувлече от успеха си в Сърбия и си помисли, че винаги ще е толкова популярна там, а то беше само с албума Като птица и следващия до известна степен. Докато тукашните хрантутнички се бореха за нашата черга единствено и бяха по-целеустремени.

Сподели в други сайтове

Току що, VulkoIsTheBest каза:

Тя си е виновна. Според мен малко се поувлече от успеха си в Сърбия и си помисли, че винаги ще е толкова популярна там, а то беше само с албума Като птица и следващия до известна степен. Докато тукашните хрантутнички се бореха за нашата черга единствено и бяха по-целеустремени.

А какъв е случаят с Искай ме, защо не е записан и на сръбски и 5 годишната разлика между Рени 2003 и Опа, опа? Пайнера да не се е опитвал да й прави мръсно в отношенията с Гранд?

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

Благодаря ти за приветствието. Защото изборът на Галин за сингли, концепции и като цяло за кариерата на някого е пълен флоп. Фашисткия й проект от миналата година отврати много хора от нея. Иначе останалите й песни нямат формулата на последната - тази с този дълбоко клиширан текст, свежарки са, траят за около сезон и после никой не ги помни. Ако започне да пуска само сериозни песни - ще мачка като като валяк.

Гальо очевидно беше решил да ги прави типични чалга диви неговите, но напоследък май е взел да зацепва, че само с песни като GPSa и Щрак не става, независимо дали са хитове или не. Конкретно при Лидия вече имаме три последователни смислени песни, сега и на Симона парчето е някакво такова. Триото дори и да е простотия ще е някакво балансирано вече. Но съм съгласен, че Лидия трябва да предлага смислени песни. А каквато е младичка и свежичка ще стои перфектно и във високобюджетни клипове, не е зле да се помисли и по този въпрос.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, VulkoIsTheBest каза:

Кажи и ти какво мислиш по казуса. Накъде клонят везните при теб?

Не харесвам и двете, но определено Преслава ми е няколко идеи по-приятна от Галена. А за последните им песни на Преслава е много по-яка.

• Like 5
Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

Гальо очевидно беше решил да ги прави типични чалга диви неговите, но напоследък май е взел да зацепва, че само с песни като GPSa и Щрак не става, независимо дали са хитове или не. Контретно при Лидия вече имаме три последователни смислени песни, сега и на Симона парчето е някакво такова. Триото дори и да е простотия ще е някакво балансирано вече. Но съм съгласен, че Лидия трябва да предлага смислени песни. А каквато е младичка и свежичка ще стои перфектно и във високобюджетни клипове, не е зле да се помисли и по този въпрос.

Лиди, ако беше изпяла "Последната цигара" щеше да е един от хитовете на годината, просто припева и самата му тоналност изобщо не звучи добре в изпълнение на ДеСИТИ и мъжкия вокал подложка отдолу изобщо не помага. 
Лиди трябва да направи дует с Пресис ала "Хайде, откажи ме" може да не стане мегахит, но ще се развива в годините и ще се помни дълго, ако е добър и има химия между тях, както в дуета с Галош.

Сподели в други сайтове

Голяма дискусия и паметна активност в скандалите. Едва смогнах да изчета коментарите. 😁

Аз не мисля, че гледанията на "Скандал" са купени. Някакъв бум е в тик-ток и по сторита също я виждам. Гледах клипче от участие на Меди и хората избухваха и крещяха здраво. Факт е обаче, че на Меди на участията винаги е някаква тотална истерия и каквото и да изпее сигурно пак ще се дерат така. Имаме и клипчето от Театро, а там очевидно липсва "уау" ефекта от песента. Гледанията на "Скандал" са като за хит от ранга на "Мотел" "Хабиби" и "Шушана".  С времето ще се види колко време ще се задържи и това ще е доста голям показател. Ако някой купува гледания на която е да е песен, то все някога ще спре да го прави и тя би се сгромолясала. На мен "Скандал" много ми харесва и по тази причина може и да съм пристрастна, но на мен ми звучи хитово. Тепърва ще има партита и балове и ще можем да видим реакциите на хората за всички песни, особено за тези, които си оспорват призовите места сред хитовете. Галена и Меди са най-силните имена в жанра и от тях се очаква максимума, следователно и големи гледания. Остава наистина на времето да покаже колко голям хит е песента и колко дълго ще бъде. С тези гледания се очаква да се задържи дълго. Плюс е, че клубовете работят и разрешиха мероприятията и ще можем да следим всичко достоверно. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза:

А какъв е случаят с Искай ме, защо не е записан и на сръбски и 5 годишната разлика между Рени 2003 и Опа, опа? Пайнера да не се е опитвал да й прави мръсно в отношенията с Гранд?

За нея помня, че се омъжи за някакъв много красив мъж, от който имаше две деца. И отиде да живее при него Израел, а после се върна натирена. Ама кога беше това, между двата албума или сега по-наскоро...?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Това, ако беше само дует между Лиди и Галин, щеше да рабива:

Галин и да разбива? Не сме 2017! Този простак отдавна е в черният списък на форума.

iconic-memes-harry-ginny33-41119484-961-

• Like 7

Сподели в други сайтове

За нея помня, че се омъжи за някакъв много красив мъж, от който имаше две деца. И отиде да живее при него Израела, а после се върна натирена. Ама кога беше това, между двата албума или сега по-наскоро...?

Тя роди 2004-та, преди да пусне Искай ме, след това в края на 2005-та напусна Пайнер. Имаше няколко хита през 2006 като "Йерусалим" и "Горчиво и сладко", пусна албумец през 2007 на български, след това Опа, опа, Великолепната шесторка и двата концерта в НДК през 2008-ма, и после си бу шута женицата. Издаде някакъв албум през 2012-та, ала не беше рекламиран.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Галин и да разбива? Не сме 2017! Този простак отдавна е в черният списък на форума.

iconic-memes-harry-ginny33-41119484-961-

Мачкаше през 2019 в дуетите с Лиди и Пресис. Но фючеринга с Азис му съкрати кариерицата. Просто констинбродската циганка за пореден път прави така - прави дует с някого и той залязва малко след това - Кали, Глория, Софи по едно време, Теди А., Джордан и още. Да си държи надалеч крадливите пръстенца от Пресис.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Stela каза:

Голяма дискусия и паметна активност в скандалите. Едва смогнах да изчета коментарите. 😁

Аз не мисля, че гледанията на "Скандал" са купени. Някакъв бум е в тик-ток и по сторита също я виждам. Гледах клипче от участие на Меди и хората избухваха и крещяха здраво. Факт е обаче, че на Меди на участията винаги е някаква тотална истерия и каквото и да изпее сигурно пак ще се дерат така. Имаме и клипчето от Театро, а там очевидно липсва "уау" ефекта от песента. Гледанията на "Скандал" са като за хит от ранга на "Мотел" "Хабиби" и "Шушана".  С времето ще се види колко време ще се задържи и това ще е доста голям показател. Ако някой купува гледания на която е да е песен, то все някога ще спре да го прави и тя би се сгромолясала. На мен "Скандал" много ми харесва и по тази причина може и да съм пристрастна, но на мен ми звучи хитово. Тепърва ще има партита и балове и ще можем да видим реакциите на хората за всички песни, особено за тези, които си оспорват призовите места сред хитовете. Галена и Меди са най-силните имена в жанра и от тях се очаква максимума, следователно и големи гледания. Остава наистина на времето да покаже колко голям хит е песента и колко дълго ще бъде. С тези гледания се очаква да се задържи дълго. Плюс е, че клубовете работят и разрешиха мероприятията и ще можем да следим всичко достоверно. 

*Меди и Галена са две от най-силните имена в жанра за момента. Айде Галена вече над 10 години е в топ 3, ама Меди с 3-те си песни на кръст, дето от година и половина хора извън тесния му семеен кръг изобщо знаят за съществуването му да го пишете фурор и някакъв фактор в жанра. Актуален - да, нещо повече от това - изобщо не. Такива като него сме ги виждали много - избухват за година - две - три и после никой не се сеща за тях. Особено при мъжете - Илиян е пример точно за това. Фактор е Азис и Стораро старши.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Мачкаше през 2019 в дуетите с Лиди и Пресис. Но фючеринга с Азис му съкрати кариерицата. Просто констинбродската циганка за пореден път прави така - прави дует с някого и той залязва малко след това - Кали, Глория, Софи по едно време, Теди А., Джордан и още. Да си държи надалеч крадливите пръстенца от Пресис.

Не е до песните и това дали са хитове. Мразим го защото е злобен, лицемерен и със самочувствие до небето. Постояно краде песни и на публиката отговаря с "айде да видим какво ще направите". 

Btw Жената от султана е качила Скандал на стори. 😁😆

• Like 7
  • Wow 1

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Лиди, ако беше изпяла "Последната цигара" щеше да е един от хитовете на годината, просто припева и самата му тоналност изобщо не звучи добре в изпълнение на ДеСИТИ и мъжкия вокал подложка отдолу изобщо не помага. 
Лиди трябва да направи дует с Пресис ала "Хайде, откажи ме" може да не стане мегахит, но ще се развива в годините и ще се помни дълго, ако е добър и има химия между тях, както в дуета с Галош.

На мен ми харесва Поредната цигара в изпълнение на Десита. Най-доброто от нея до сега. Но самата тя като име и излъчване ми идва някак твърде детинска, винаги ми се е струвала с най-малък потенциал да се задържи от Алфите. Лидия примерно от километри си личи, че може да е голяма звезда, Диона е секси кучка и ако беше останала щеше да им е Камелията на компанията, Симона пък според мен е скрита лимонка и тепърва ще изненадва. Но Десита сякаш е насочена главно към таргетите до 15-20 и като те загубят интерес към нея всичко ще приключи. Но винаги нещо може да се промени, де.

От Лидия не искам дует с Преслава. Ако ще става новата звезда на чалгата трябва да се прави, че не отразява предишните и че едва ли не е над тях, както беше Ивана с Глория и после Преслава с Ивана. :D Достатъчно е, че на всяко участие пее песни на лисицата.

Самата Прес ако изяви желание да прави дуети може би й е крайно време да се събере на по пенсионно с една друга баба от първата генерация, с която публиката отдавна ги иска заедно.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Не е до песните и това дали са хитове. Мразим го защото е злобен, лицемерен и със самочувствие до небето. Постояно краде песни и на публиката отговаря с "айде да видим какво ще направите". 

Btw Жената от султана е качила Скандал на стори. 😁😆

Качествата, които си изброил са доста присъщи за хората с неговия ръст, комплексарщина лъха от него. Трябва да си остане в миналото десетилетие, където му е мястото.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, VulkoIsTheBest каза:

Според мен не си е помислила, че ще продължава дълго да е актуална там, а тук. Затова се и бореше повече там, защото си мислеше, че вече е пленина българската публика и може да го дава по-спокойно. Съгласен съм, че тукашните бяха по-продуктивни и настоятелни като хиени и така я минаха. Но за успешните албуми там не си прав. Ти подреждаш първите три като първи-втори-трети, а всъщност първия е на трето място. Със втория влиза в десятката по продажби там и печели награда от музикалната академия. Мерцедес има 20 милиона гледания - песен на 20 години без нещо да я е налагало или рекламирало през всички тези години. Просто и до ден днешен се пее там и има десетки клипчета. Третия е на същото ниво, ражда хитовете Папагай, Босанац, Нийе, нийе готово и пак носи награда - от Хърватска.

преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза:

Бебче, имаш ли някакви свестни рипове на албумите Искай ме и Какво е обич на императрица Ренет?

Имам тези от Замунда в мп3. 

преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза:

Искай ме е записван в много напреднала бременност и малко след нея. За това е и изцяло от български автори. Един от малкото албуми в чалгата, които са на 100% авторски, и то през 2004-5, когато беше бума на кавърите. Пак вървеше срещу вятъра - инат е. Но да, заради първия си син прекъсна кариерата си там. Пайнер също вече взе от нея каквото може до този момент и забрави, че и дължи много. Но в този бизнес е така - докато имаш изгода от някой му правиш мили очи, когато се уредиш го захвърляш. Ако Рени беше хитра, щеше да спечели повече от Пайнер, но стана обратното според мен. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, SG каза:

На мен ми харесва Поредната цигара в изпълнение на Десита. Най-доброто от нея до сега. Но самата тя като име и излъчване ми идва някак твърде детинска, винаги ми се е струвала с най-малък потенциал да се задържи от Алфите. Лидия примерно от километри си личи, че може да е голяма звезда, Диона е секси кучка и ако беше останала щеше да им е Камелията на компанията, Симона пък според мен е скрита лимонка и тепърва ще изненадва. Но Десита сякаш е насочена главно към таргетите до 15-20 и като те загубят интерес към нея всичко ще приключи. Но винаги нещо може да се промени, де.

От Лидия не искам дует с Преслава. Ако ще става новата звезда на чалгата трябва да се прави, че не отразява предишните и че едва ли не е над тях, както беше Ивана с Глория и после Преслава с Ивана. :D Достатъчно е, че на всяко участие пее песни на лисицата.

Самата Прес ако изяви желание да прави дуети може би й е крайно време да се събере на по пенсионно с една друга баба от първата генерация, с която публиката отдавна ги иска заедно.

Диона е много просто парче. Изключително невротична и нестабилна, както видяхме в брадъра, отделно е расистка и хомофобка. И да ближе токчетата на Камелия - няма никога да я стигне. Намирам това сравнение за изключително неуместно. Камелия никога не е изглеждала чак толкова евтино, лъхаща на циганска пот и Илиянци, ръсеща откровени простотии, държаща се нелепо и изпадайки в нервна криза от слух, че е спала с чернокож.
Десис и Пресис щеше да е жестока комбинация, но Десис се поведе по акъла на Галош и Пресис я отсвири. Иначе с една балада в стила на "И това ще преживея"/"Черен сняг" биха смазали.
Преслава и Ивана не си ги представям в дует. Единствена им прилика в онези години беше тежестта на телесната им маса, един евентуален дует между тях би бил огромен провал и би закопал Преслава. Даже не мога да си представя как биха звучали заедно.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

*Меди и Галена са две от най-силните имена в жанра за момента. Айде Галена вече над 10 години е в топ 3, ама Меди с 3-те си песни на кръст, дето от година и половина хора извън тесния му семеен кръг изобщо знаят за съществуването му да го пишете фурор и някакъв фактор в жанра. Актуален - да, нещо повече от това - изобщо не. Такива като него сме ги виждали много - избухват за година - две - три и после никой не се сеща за тях. Особено при мъжете - Илиян е пример точно за това. Фактор е Азис и Стораро старши.

Фактор си е Меди. Била съм му на участие и съм видяла за каква истерия става на въпрос. Да не говорим, че клубовете едва събират хората и винаги е фул. 3 песни на кръст, но си прави фурор. В началото Фики с един дует и с първата си песен как беше? Помним еуфорията на концерта на Планета. Теофиков също правеше бум. Така че може и с една песен да се превърнеш в звезда. Въпроса е да успееш да се задържиш сред конкуренцията. Не виждам от мъжете кой друг в момента е по-популярен. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Пресис, ако беше направила със Софи дует през 2006-2007, щеше да е епохално. Буквално две от най-големите гласища в жанра. Но към днешна дата Софи с лекота би я надпяла.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Диона е много просто парче. Изключително невротична и нестабилна, както видяхме в брадъра, отделно е расистка и хомофобка. И да ближе токчетата на Камелия - няма никога да я стигне. Намирам това сравнение за изключително неуместно. Камелия никога не е изглеждала чак толкова евтино, лъхаща на циганска пот и Илиянци, ръсеща откровени проститии, държаща се нелепо и изпадайки в нервна криза от слух, че е спала с чернокож.
Десис и Пресис щеше да е жестока комбинация, но Десис се поведе по акъла на Галош и Пресис я отсвири. Иначе с една балада в стила на "И това ще преживея"/"Черен сняг" биха смазали.
Преслава и Ивана не си ги представям в дует. Единствена им прилика в онези години беше тежестта на телесната им маса, един евентуален дует между тях би бил огромен провал и би закопал Преслава. Даже не мога да си представя как биха звучали заедно.

И как да си представиш, като тогава Ивана можеше да мине за майка на Преслава.

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

И как да си представиш, като тогава Ивана можеше да мине за майка на Преслава.

Нека да не обиждаме майката на Пепе, много моля.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Stela каза:

Фактор си е Меди. Била съм му на участие и съм видяла за каква истерия става на въпрос. Да не говорим, че клубовете едва събират хората и винаги е фул. 3 песни на кръст, но си прави фурор. В началото Фики с един дует и с първата си песен как беше? Помним еуфорията на концерта на Планета. Теофиков също правеше бум. Така че може и с една песен да се превърнеш в звезда. Въпроса е да успееш да се задържиш сред конкуренцията. Не виждам от мъжете кой друг в момента е по-популярен. 

Това твърдение е подобно на това, че Гергана е била фактор някога в този жанр. Ще видим колко ще се задържи. При мъжете е някак по-лесно, тъй като няма толкова ожесточена конкуренция и масово напиращи със зъби и нокти нови и нови кандидати за слава. Дори не мога да разбера какво някои харесват на Теофиков, в него не виждам нищо по-специално от човека, който пече на скара кюфтета и кебабчета в квартала, в който живея вече една петилетка близо.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Това твърдение е подобно на това, че Гергана е била фактор някога в този жанр. Ще видим колко ще се задържи. При мъжете е някак по-лесно, тъй като няма толкова ожесточена конкуренция и масово напиращи със зъби и нокти нови и нови кандидати за звезди.

Права е. И аз имам живи наблюдения. Беше батално положение на участието му в Бушидо в Пловдив. Рядко толкова много хора на едно място, женките са луди по него. Нещо като с Галин преди да разберат, че носи розови прашки.

Забележи, че изригването на Скандал е от негово участие. А на Галена е по-слабо.

• Like 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...