Jump to content

Поп фолк скандали (Май, 2021)

Препоръчани коментари

• Отговори 5,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Нека да не обиждаме майката на Пепе, много моля.

Прав си, повече можеше да мине за нейна сестра. :icecream:

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Това твърдение е подобно на това, че Гергана е била фактор някога в този жанр. Ще видим колко ще се задържи. При мъжете е някак по-лесно, тъй като няма толкова ожесточена конкуренция и масово напиращи със зъби и нокти нови и нови кандидати за звезди.

А не беше ли фактор Гергана? Букнално за една нощ се превърна в звезда. Няма логика в сравнението ти. С това само потвърждаваш думите ми. Въпроса е колко се задържа Гергана, който въпрос важи за всички останали. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Stela каза:

А не беше ли фактор Гергана? Букнално за една нощ се превърна в звезда. Няма логика в сравнението ти. С това само потвърждаваш думите ми. Въпроса е колко се задържа Гергана, който въпрос важи за всички останали. 

Имаше по-големи имена от нея в този период. И както казва отново - актуална - да, но цялостно голяма и фактор за жанра - не. Същото се отнася и за Меди. За да си фактор трябва да ти да определяш правилата, теб да копират, да създаваш тенденции, да си огромен медийно, да пишат за теб постоянно по вестни и списания, да те дават в праймтайма по една от трите ключови телевизии, 97% от населението на държавата да знае кой си, чисто музикално и визуално всички да вървят след теб. Не виждам някой да копира Меди.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Имаше по-големи имена от нея в този период. И както казва отново - актуална - да, но цялостно голяма и фактор за жанра - не. Същото се отнася и за Меди. За да си фактор трябва да ти да определяш правилата, теб да копират, да създаваш тенденции, да си огромен, чисто музикално и визуално всички да вървят след теб. Не виждам някой да копира Меди.

Е то и Емилия и много други никой не ги е копирал, но са топ имена. Меди е още 2-3 години в жанра и засега върви супер и хората му се радват. Нека има повече такива дебюти, защо да ги спираме и плюем, поне не е противен като тройниците. Аз харесвам и изпълнителите на Пашев, но там стратегията е лоша и май нищо няма да стане от тях.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Имаше по-големи имена от нея в този период. И както казва отново - актуална - да, но цялостно голяма и фактор за жанра - не. Същото се отнася и за Меди. За да си фактор трябва да ти да определяш правилата, теб да копират, да създаваш тенденции, да си огромен, чисто музикално и визуално всички да вървят след теб. Не виждам някой да копира Меди.

Радко Петков си направи екстракция на краката и си сложи две клечки за зъби на тяхно място по модел на Меди.

• Haha 6
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

Диона е много просто парче. Изключително невротична и нестабилна, както видяхме в брадъра, отделно е расистка и хомофобка. И да ближе токчетата на Камелия - няма никога да я стигне. Намирам това сравнение за изключително неуместно. Камелия никога не е изглеждала чак толкова евтино, лъхаща на циганска пот и Илиянци, ръсеща откровени простотии, държаща се нелепо и изпадайки в нервна криза от слух, че е спала с чернокож.
Десис и Пресис щеше да е жестока комбинация, но Десис се поведе по акъла на Галош и Пресис я отсвири. Иначе с една балада в стила на "И това ще преживея"/"Черен сняг" биха смазали.
Преслава и Ивана не си ги представям в дует. Единствена им прилика в онези години беше тежестта на телесната им маса, един евентуален дует между тях би бил огромен провал и би закопал Преслава. Даже не мога да си представя как биха звучали заедно.

Имам в предвид Камелия в съвременен вариант т.е Ариа. :D Като цяло действително си има голяма осезаема деградация в тая линия 'Камелии' през годините, а именно Камелия-Андреа-Ариа. Единствено Галена минава за сходно добър продукт ама пък нея никаква я няма в ретрото и просто няма как да се сравняват.

А като говорим за линии модели в чалгата, Гергана си остави следа, макар и като клонинг на Десислава. Значително спомогна онази ера с нежните, кукленски певици. Но в онези години Дес някак винаги си беше идеална комбинация между детска-тийн сензация и талантлива сериозна певица, докато Гери беше възприемана повече за първото. Въпреки че според мен можеше много повече с добър дългогодишен екип.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Willy каза:

Е то и Емилия и много други никой не ги е копирал, но са топ имена. Меди е още 2-3 години в жанра и засега върви супер и хората му се радват. Нека има повече такива дебюти, защо да ги спираме и плюем, поне не е противен като тройниците. Аз харесвам и изпълнителите на Пашев, но там стратегията е лоша и май нищо няма да стане от тях.

Не искам да го плюя, но смятам, че леко преувеличавате статута му в жанра. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Не искам да го плюя, но смятам, че леко преувеличавате статута му в жанра. 

В момента само към него, Галена, Преслава и Л...🤮 ...Лид..🤢 има интерес към всяка песен и самите тях като изпълнители.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза:

Имаше по-големи имена от нея в този период. И както казва отново - актуална - да, но цялостно голяма и фактор за жанра - не. Същото се отнася и за Меди. За да си фактор трябва да ти да определяш правилата, теб да копират, да създаваш тенденции, да си огромен медийно, да пишат за теб постоянно по вестни и списания, да те дават в праймтайма по една от трите ключови телевизии, 97% от населението на държавата да знае кой си, чисто музикално и визуално всички да вървят след теб. Не виждам някой да копира Меди.

Да си фактор тогава и фактор сега са две различни неща. Гергана определено си беше фактор до 2005-6 година. Абсолютна истерия покрай нея - убийствени песни, високи продажби, любимка на тинейджърите, доста певици след нея се изрусиха и сложиха силиконови цици, за да са в крак с Барби истерията покрай Гергана. 

Едит: Самата Камелия в едно интервю беше признала дори, че е имало ниша Гергана и ниша Райна, която много от колежките и да следвали. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Лмао, Емилия беше прегърбеното и проскубано копие на Деса, след като Деса напусна Пайнер. Как очаквате някой да копира нея? Отделно в златните години беше просто сянка и медиен балон заради Коко и далеч по-разпознаваемата и хитова Анелия. Сега се държи на дуети с млади агнета и самостоятелен хит не е имала от 2016 - та година. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Лмао, Емилия беше прегърбеното и проскубано копие на Деса, след като Деса напусна Пайнер. Как очаквате някой да копира нея? Отделно в златните години беше просто сянка и медиен балон заради Коко и далеч по-разпознаваемата и хитова Анелия. Сега се държи на дуети с млади агнета и самостоятелен хит не е имала от 2016 - та година. 

Прочетох куче...🤣🤣🤣🤣ще ме умориш!

• Like 1
  • Haha 2

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Прочетох куче...🤣🤣🤣🤣ще ме умориш!

Неслучайно прякорът й бе години наред Гърбушкото от Нотр Дам. 🙊

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, GSA каза:

Да си фактор тогава и фактор сега са две различни неща. Гергана определено си беше фактор до 2005-6 година. Абсолютна истерия покрай нея - убийствени песни, високи продажби, любимка на тинейджърите, доста певици след нея се изрусиха и сложиха силиконови цици, за да са в крак с Барби истерията покрай Гергана. 

Едит: Самата Камелия в едно интервю беше признала дори, че е имало ниша Гергана и ниша Райна, която много от колежките и да следвали. 

Много бързо секнаха нещата при нея. Още преди да свърши общата им работа с Токича се усещаш отлив от първоначалната истерия покрай Гергана, както и намаляване на успеха й. Карма не беше кой знае какъв хит, нито Уна Пасион. Опита се жената да разчупи сценичното си представяне, бидейки изнесена на инвалиден стол с логото на Планета, навеждайки на тънкия намек, че именно тази телевизия превръща хората в интелектуални инвалиди, уви... След есента на 2008-ма при Гертруд е тотален леш, липса на концепция, идея и нюх. Все едно не е продуцирана от Пайнер, а от някои тираджия. 

• Like 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Проблема на Лидия, Меди и т.н. е, че никой освен таргета в чалготеките не ги знае. Гуца 2004 я знаеха малки и големи. Сега не мога да кажа цяла България, щото бабите в Рила и Стара Планина 100% не са, но едно 80% от бг населението я чу. Меди няма да има този шанс, нито Лидия, нито Овидия, нито която и да е. 

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Пращаме @Danger. в Карлово на участие на Галена да снима приеми на Скандал! Stay tuned!

ПОЗНАХТЕ ЛИ ГИ? Вижте Преслава и Галена в ретро ВИДЕО

Прочетох Карлуково 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Like 1
  • Haha 8
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Пращаме @Danger. в Карлово на участие на Галена да снима приеми на Скандал! Stay tuned!

ПОЗНАХТЕ ЛИ ГИ? Вижте Преслава и Галена в ретро ВИДЕО

В Карлово има дискотеки ? Ще са само той и Галена, така че може да си спокоен, ще има прием. 

• Haha 7
Сподели в други сайтове

Бе може ли някой да ми каже на коя песен напомня частта "От мен нали е по-добра, защо звънниш ми пак в два през нощта"? Три дни вече не мога да се сетя. Може дори и нещо сръбско да е.

Сподели в други сайтове

преди 31 минути, VulkoIsTheBest каза:

Радко Петков си направи екстракция на краката и си сложи две клечки за зъби на тяхно място по модел на Меди.

Толкова се напъва горкия, но швестерията си личи от километри. Кариерата му няма да я бъде. Дори роднините му не му слушат песните. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, WindWalkerMonk каза:

В Карлово има дискотеки ? Ще са само той и Галена, така че може да си спокоен, ще има прием. 

Дали баба Въчка я харесваше тогава с тази визия?! Сигурно й е била любимата внучка!

• Haha 3

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Willy каза:

Бе може ли някой да ми каже на коя песен напомня частта "От мен нали е по-добра, защо звънниш ми пак в два през нощта"? Три дни вече не мога да се сетя. Може дори и нещо сръбско да е.

На мен ми напомня началото на припева на това: 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Willy каза:

И мелодията, и текстът са копи-пейст на това!

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...