Danger. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: При Галена стават циркове. Много зависи в дискотеката, в която има участие. Примерно в тези по-елитните Театро, Мегами и т.н циркове надали би имало, но в голяма част от дискотеките ходят пълни селяци. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Току що, Danger. каза: Много зависи в дискотеката, в която има участие. Примерно в тези по-елитните Театро, Мегами и т.н циркове надали би имало, но в голяма част от дискотеките ходят пълни селяци. Тя го позволява, много е скъсила дистанцията. Това да й дърпат микрофона, или да й дишат дим в лицето е неприемливо. На Глория или Камелия не си го представям да се случи. Остави това, искам информация сега за Аналната драма с Весо Фена и компания ? 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 12 минути, WindWalkerMonk каза: Тя го позволява, много е скъсила дистанцията. Това да й дърпат микрофона, или да й дишат дим в лицето е неприемливо. На Глория или Камелия не си го представям да се случи. Остави това, искам информация сега за Аналната драма с Весо Фена и компания ? Някой ако се качи на сцената с Гло, ще получи шЪмар одма. Ако благоволи да й издиша в лицето, не ми се мисли какво ще му се случи! 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 19 минути, WindWalkerMonk каза: Между другото, знам, че няма да се разберем и с двете агитки, но смятам, че и при двете границата е мината. 1. При Галена стават циркове. На 5 участия на които бях, единствено това с @Danger. беше нормално в пълния смисъл. В останалите имаше дърпане на микрофона от некъф нейн познат през цялото време. После една мутра дебела се качи и издишаше цигарения си дим в лицето й. Къф човек трябва да си, за да го правиш това на друго човешко същество. На трето пък май се понапи и почна да дава на некви да пеят, което стана караоке. Ми ако за вас това е ОК, за мен е наистина дъно не знам. 2. Другата с големия талант се държи една идея по дистанцирано на пръв поглед, ама мъжо й обижда, бие. Тя бичи на плейбек, едвам не заспива на участия. Дори се надсмива на хората. Къде е класата и тук ? Това е дискотека и нощен живот, участията започват след 2 часа през нощта, възможни са всякакви неща. Галена вече от много години, почти всяка вечер е някъде, много добре знае какво да направи и каже, за да вдигне публиката, защото й пука за нея, за хората, които са дали някакви пари, за да я видят => да дойдат пак. Понеже се заговори в предишни страници за някакви шотове, кого качвала на сцената, какво говорила, променяла текстове и тн. Аз мисля, че точно това харесваме в нея, имам предвид нейните фенове. Непринудена е, казва това, което й е на устата. Все пак не се намираме в някой пиано бар, всеки да си пийва спокойно бялото вино, в някаква лежерна обстановка или на опера, където всичко е по-стерилно и официално. Стилът, в който се изявяват е поп-фолк, мисля че прекалена голяма значимост му придаваме, това е музика за забавление, за разтоварване и да си изхвърлиш напрежението, натрупано през седмицата.. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 5 минути, Hurricane каза: Феновете на Преса не сте цвете за мирисане. Предлагам да забраним обсъждането на певици, различни от Счетоводителката, Везирката, Клеопатра и Котката-Гъзарка! 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 2 минути, asylum каза: Феновете на Преса не сте цвете за мирисане. Предлагам да забраним обсъждането на певици, различни от Счетоводителката, Везирката, Клеопатра и Котката-Гъзарка! И Дилдо (Диона). 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Да залагаме дали този път Десислава ще си изпълни обещанието за Coming Soon... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 8 минути, чушка. каза: И Дилдо (Диона). Тя е номер 1, защото е взела най - доброто и от двата пола. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 5 минути, Hurricane каза: Защо коментарите ми се трият? По никакъв начин не нарушавам правилата. Явно някои хора ги боли от истината! Ох, така като почне да се говори за “истината” директно се замислям за Свидетелите на Йехова, на които с огромно удоволствие тряскам вратата под носа. Виртуално ти трЕскам вратата и на теб под звуците на този хит: 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 20 минути, penakavalli каза: Ох, така като почне да се говори за “истината” директно се замислям за Свидетелите на Йехова, на които с огромно удоволствие тряскам вратата под носа. Виртуално ти трЕскам вратата и на теб под звуците на този хит: Казва се вратНЯта! 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Преслава отново първа в сигнал и Галена си сложила на стори да гласуват за нея и Меди. 😀 😀 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 1 час , SG каза: Да залагаме дали този път Десислава ще си изпълни обещанието за Coming Soon... Омг, окрала е Бритни не само със заглавието, но и с червената коса! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза: Омг, окрала е Бритни не само със заглавието, но и с червената коса! От самото начало силно се опасявам, че може и самия клип да е копнат. Дано не. То не че въпросното видео не са го разграбвали всички вече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Открийте разликите: 2 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза: Омг, окрала е Бритни не само със заглавието, но и с червената коса! Няма да се учудя, Бритни отдавна е извор на вдъхновение за фолк динозавърки (колкото по-пухкави, толкова по-секси) 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 (редактирано) То поне да можеха да крадат като хората - имат взимат продукт и въпреки това резултатът винаги е трагичен на фона на оригинала, като не винаги става въпрос за пари. Просто винаги родното си бие на евтиния. Как го постигат, не знам, но обикновено се получава пълна пародия. На долния пример съм се смял с глас: https://youtu.be/hMS4Jv4-IXY Редактирано Май 17 от Willy По един клип на пост! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Роско Публикувано Май 17 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 17 Спомням си преди 3-4 години на едно от участията на Глория в Търново, един и каза да му седне на коляното. При което тя го каза по микрофона и с право го сравни с земята. Пълен селяк, стана и си замина. Всички я аплодираха. 2 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Хахаха 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Току що, Роско каза: Спомням си преди 3-4 години на едно от участията на Глория в Търново, един и каза да му седне на коляното. При което тя го каза по микрофона и с право го сравни с земята. Пълен селяк, стана и си замина. Всички я аплодираха. Истинска кралица! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 29 минути, HIStory каза: То поне да можеха да крадат като хората - имат взимат продукт и въпреки това резултатът винаги е трагичен на фона на оригинала, като не винаги става въпрос за пари. Просто винаги родното си бие на евтиния. Как го постигат, не знам, но обикновено се получава пълна пародия. На долния пример съм се смял с глас: https://youtu.be/hMS4Jv4-IXY преди 24 минути, Роско каза: Спомням си преди 3-4 години на едно от участията на Глория в Търново, един и каза да му седне на коляното. При което тя го каза по микрофона и с право го сравни с земята. Пълен селяк, стана и си замина. Всички я аплодираха. Ще седне... na majka si! ❤️ 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 2 часа , SG каза: Да залагаме дали този път Десислава ще си изпълни обещанието за Coming Soon... Чакай, де. Как мислиш става издължаването, трябва си време... 😀 Аз не съм нетърпелив този път. И по-скоро ме мъчи друг въпрос - защо предните два клипа си ги качи в своя канал, а сега новият ще е в кенефния на т.нар. музикална компания Хит Микс? Тая жена ще се научи ли как да си движи нещата подредено, последователно, или все ще си е така хаотична? Все повече изпълнители си правят свои лични профили в YouTube. Наш'та е една от първите, да не кажа първата, с такъв, и сега прави крачка назад, набутвайки се в общия кюп. Много непрофесионално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 30 минути, HIStory каза: То поне да можеха да крадат като хората - имат взимат продукт и въпреки това резултатът винаги е трагичен на фона на оригинала, като не винаги става въпрос за пари. Просто винаги родното си бие на евтиния. Как го постигат, не знам, но обикновено се получава пълна пародия. На долния пример съм се смял с глас: https://youtu.be/hMS4Jv4-IXY При условие, че клипът на Джей Ло дори не е режисиран от режисьор, а от фотограф - Херб Ритс, този опит на Райнето изглежда като продукция за много бедни, снимана набързо в храстите с телефон нокиа с фенерче. Пълен смях! Възможностите на чалгарките стигат само до превръщане на всичко в комунистическа вехтуш на читалищно ниво от затънтено село. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 3 минути, ice_hot_sm каза: Чакай, де. Как мислиш става издължаването, трябва си време... 😀 Аз не съм нетърпелив този път. И по-скоро ме мъчи друг въпрос - защо предните два клипа си ги качи в своя канал, а сега новият ще е в кенефния на т.нар. музикална компания Хит Микс? Тая жена ще се научи ли как да си движи нещата подредено, последователно, или все ще си е така хаотична? Все повече изпълнители си правят свои лични профили в YouTube. Наш'та е една от първите, да не кажа първата, с такъв, и сега прави крачка назад, набутвайки се в общия кюп. Много непрофесионално. Па може тийзърът федин канал, официал видьото фдрук! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 6 минути, asylum каза: Па може тийзърът федин канал, официал видьото фдрук! За съжаление ще е в техния. В инфото под тийзъра са опоменали да очакваме новия клип в този _анал. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Само това е хит. Другите са зле! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари