Jump to content

Нови модератори (06.2021-05.2022)

Препоръчани коментари

От 4.05.2021 г. от 9:30, Fast каза:

Редно е да се отбележи първоизточника на основните обвинения към мен: непримиримата ми склонност да защитавам и търся правота. Това е конфликт на темпераменти преди всичко. За неартистичните и цинични натури, всеки който покаже привидно добри намерения задължително е лицемерен позьор с комплекс на месия, чисто и просто защото не могат да изпитват емпатия. Те никога няма да го признаят дори пред самите тях. Оттам започва търсенето им на пролуки, а понеже съм част от екипа, това често ескалира до модераторските ми действия. По-голяма част от "грешките" ми са в резултат от неизбежните моментни фрустрации, в следствие на менталните им игрички, като същите никога не са оказали значителен негативен ефект върху състоянието на форума. Ясно е че с този пост няма да повлия на тях и потребителите, които са купили тяхната версия, но се надявам страничните наблюдатели да видят ситуацията и през тази призма. 

Expand  

1. Това са генерализации - аз съм доста емпатична (а и артистична!) личност и това не можеш да го оспориш, а и не е мястото тук във форума да се доказваме какви хора сме. Освен това, тук става въпрос за справедливост, а твоята перспектива е твърде изкривена, защото

2. Демонстрираш параноидно поведение. Никой не се интересува чак толкова от теб, бъди спокоен. Отпусни се и погледни с малко повече чувство за хумор над това, което ти пишем. ;) 

• Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

От 4.05.2021 г. от 10:20, asylum каза:

1. Това са генерализации - аз съм доста емпатична личност и това не можеш да го оспориш, а и не е мястото тук във форума да се доказваме какви хора сме. Освен това, тук става въпрос за справедливост, а твоята перспектива е твърде изкривена, защото

2. Демонстрираш параноидно поведение. Никой не се интересува чак толкова от теб, бъди спокоен. Отпусни се и погледни с малко повече чувство за хумор над това, което ти пишем. ;) 

Expand  

Има нарцисти, и хора, които им симпатизират без въпроси, които използват за да нанасят допълнителни щети на жертвите си. Ти си второто.

В общи линии:
YL5LTKi.jpg

• Dislike 2
Сподели в други сайтове

От 4.05.2021 г. от 10:59, Fast каза:

Има нарцисти, и хора, които им симпатизират без въпроси, които използват за да нанасят допълнителни щети на жертвите си. Ти си второто.

В общи линии:
YL5LTKi.jpg

Expand  

Не ми обяснявай - достатъчно психология съм учил и продължавам да се интересувам от темата за нарцистичните разстройства. Не ме карай да ти поставям диагноза, драги. ;) 

И не отклонявай темата. За друго сме се събрали. 

• Love 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Форумското ДПС, което почти наскоро се заканваше да раздава банове за "маймунче", сега изпозлва подобно определение по адрес на потребители. 

А после се цупи, като му се потърси сметка за модераторски произвол, и има силното желание точно такива истории да бъдат сметени извън публичната част на форума. 

45 мандата стигат! Времето е наше! Форумското ДСП вън! 

• Love 2
Сподели в други сайтове

От 4.05.2021 г. от 20:12, Lelqtian каза:

Форумското ДПС, което почти наскоро се заканваше да раздава банове за "маймунче", сега изпозлва подобно определение по адрес на потребители. 

А после се цупи, като му се потърси сметка за модераторски произвол, и има силното желание точно такива истории да бъдат сметени извън публичната част на форума. 

45 мандата стигат! Времето е наше! Форумското ДСП вън! 

Expand  

Както винаги си избираш нещо, което отстрани изглежда нередно, изваждаш от контекста, след което го изопачаваш и/или наместваш по някакъв начин с предишна случка.

• Dislike 2
Сподели в други сайтове

От 5.05.2021 г. от 8:43, Fast каза:

Както винаги си избираш нещо, което отстрани изглежда нередно, изваждаш от контекста, след което го изопачаваш и/или наместваш по някакъв начин с предишна случка.

Expand  

Всички виждат черно на бяло какво си писал и си правят заключенията. Не е нужно никой нищо да намества. 

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 5.05.2021 г. от 8:43, Fast каза:

Expand  

Много е тъжно когато някой не само има наглостта да ти държи сметка, а отгоре на всичко помни и повечето, ако не всички, стари глупости, своеволия и несъответствие между думи и действия, за да може да е виновен вместо теб. Такива видни особи като твоя модераторска милост не подлежат на правилата важащи за раята или да носят отговорност за собствените си действия.

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 4.05.2021 г. от 11:15, asylum каза:

Не ми обяснявай - достатъчно психология съм учил и продължавам да се интересувам от темата за нарцистичните разстройства. Не ме карай да ти поставям диагноза, драги. ;) 

И не отклонявай темата. За друго сме се събрали. 

Expand  

Няма смисъл да се впрягаш. Въпрос на характер е. Някои устояват на такива хора по-лесно, други по-трудно. Ключът е да подбираш с какви хора се събираш.

• Confused 1
Сподели в други сайтове

От 5.05.2021 г. от 9:15, Lelqtian каза:

Много е тъжно когато някой не само има наглостта да ти държи сметка, а отгоре на всичко помни и повечето, ако не всички, стари глупости, своеволия и несъответствие между думи и действия, за да може да е виновен вместо теб. Такива видни особи като твоя модераторска милост не подлежат на правилата важащи за раята или да носят отговорност за собствените си действия.

Expand  

Нямаш какво да кажеш повече, и проектираш собствените си грехове върху мен. Съжалявам, цирка свърши.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

От 5.05.2021 г. от 9:48, Fast каза:

Нямаш какво да кажеш повече, и проектираш собствените си грехове върху мен. Съжалявам, цирка свърши.

Expand  

С тебе циркът никога не свършва. :D 

• Haha 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 5.05.2021 г. от 9:48, Fast каза:

Expand  

Няма. Но знам че много ти се иска. 

И кво скачаш? Уж си SJW които друга работа си нямат, освен да канцелират наред ровейки прашали твийтове. Да не сокаже много лошо палачинката да се обърне и си от другата страна на собствените ти похвати? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 5.05.2021 г. от 20:46, Lelqtian каза:

Няма. Но знам че много ти се иска. 

И кво скачаш? Уж си SJW които друга работа си нямат, освен да канцелират наред ровейки прашали твийтове. Да не сокаже много лошо палачинката да се обърне и си от другата страна на собствените ти похвати? 

Expand  

И се връщаме отново тук:

От 4.05.2021 г. от 9:30, Fast каза:

Това е конфликт на темпераменти преди всичко. За неартистичните и цинични натури, всеки който покаже привидно добри намерения задължително е лицемерен позьор с комплекс на месия, чисто и просто защото не могат да изпитват емпатия. 

Expand  

Водиш измислена война с т.нар. "social justice warriors" което всъщност е война с надигащата се обществена съвест (т.е.  изгубена кауза) и възприемаш всичко извън предначертаната ти линия като лична атака. 

От 5.05.2021 г. от 16:37, FikLena каза:

живеем в демократична държава.! Никой не е вечен ! Фаст ще бъде свален от върха (като Герб-Бойко!)

Expand  

В нашата структура няма лидери. Работим в екип през повечето време. Вътрешната ми роля е по-скоро експертна, от позицията на по-стар член на екипа.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

От 5.05.2021 г. от 23:22, Fast каза:

И се връщаме отново тук:

Водиш измислена война с т.нар. "social justice warriors" което всъщност е война с надигащата се обществена съвест (т.е.  изгубена кауза) и възприемаш всичко извън предначертаната ти линия като лична атака. 

Expand  

Война водя единствено с твоя диктаторска милост, а другото е плод единствено на разхлопаното ти въображение и все по притесняваща параноя. 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

От 5.05.2021 г. от 23:32, Lelqtian каза:

Война водя единствено с твоя диктаторска милост, а другото е плод единствено на разхлопаното ти въображение и все по притесняваща параноя. 

Expand  

Значи сам си признаваш, че имаш личен мотив, и през цялото това време си се опитвал да организираш преврат върху демократично избран модератор? Нещата не изглеждат много хубаво за теб. Бих посъветвал @meleto повече да не те изслушва, що се отнася до въпроси свързани с модераторския екип.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

От 6.05.2021 г. от 0:07, Fast каза:

Значи сам си признаваш, че имаш личен мотив, и през цялото това време си се опитвал да организираш преврат върху демократично избран модератор? Нещата не изглеждат много хубаво за теб. Бих посъветвал @meleto

Expand  

Не се и съмнявам, че си даваш препоръките, където не ти ги искат, ама се чудя на каква база, когато някой каже, че се бори срещу диктаторски модел на работа, правиш извод, че е лично?

• Like 2
6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

От 6.05.2021 г. от 0:07, Fast каза:

Значи сам си признаваш, че имаш личен мотив, и през цялото това време си се опитвал да организираш преврат върху демократично избран модератор? Нещата не изглеждат много хубаво за теб. Бих посъветвал @meleto повече да не те изслушва, що се отнася до въпроси свързани с модераторския екип.

Expand  

Казах ти вече, единствения личен мотив, който имам, е да ми правиш веселото с неадекватността си. По който повод съветвам @meleto да ти приема оставката и да приключваме. Никой тук не забравя колко "демократично" си избран с гласове на 90% от форумни мъртви души. Не приписвай собствените си мръсни похвати за агитация на хора, които няма време и желание за такива простотии. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 6.05.2021 г. от 8:16, omline каза:

Не се и съмнявам, че си даваш препоръките, където не ти ги искат, ама се чудя на каква база, когато някой каже, че се бори срещу диктаторски модел на работа, правиш извод, че е лично?

Expand  

Твърде лесно е някой друг да е виновен, вместо да си посипе главата с пепел и да си признае глупостите и собствената неадекватност. Все пак кои сме ние, форумната рая да търсим отговорност от негово форумско величие? Дори не е е просто е лично, а организирам концперация. 

Иначе на сравнения с видния теорик на Консцперацията Ема Тъпото се обижда нашичкия.

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 6.05.2021 г. от 8:20, Lelqtian каза:

Никой тук не забравя колко "демократично" си избран с гласове на 90% от форумни мъртви души. Не приписвай собствените си мръсни похвати за агитация на хора, които няма време и желание за такива простотии. 

Expand  

От 6.05.2021 г. от 8:24, Lelqtian каза:

Дори не е е просто е лично, а организирам концперация. 

Иначе на сравнения с видния теорик на Консцперацията Ема Тъпото се обижда нашичкия.

Expand  

Конспирираш и обвиняваш ответната страна в конспирация. 

Сподели в други сайтове

От 6.05.2021 г. от 9:03, Fast каза:

Конспирираш и обвиняваш ответната страна в конспирация. 

Expand  

Не мисла. Иначе твоите концперации машинации са очевидни и няма какво да те обвинявам - въпреки че @meleto гледам е скрил въпросните анкети, много добре се виждаше как за теб гласуват основно мъртви души, влизащи във форума да пуснат вод специално за теб и да не влезнат още 6 месеца. 

Но дали е съвсем случайно как винаги опираш до прехвърляне на топката в противниковото поле с безпочвени безмислици за концперации, летящи маймуни, и месианска жертвоготовност, когато нямаш не просто солидни, а изобщо нещо, с което да се аргументираш. 

Като за начало вече 3та страница ми е премного интересно как точно концперирам, като всичките ми постове в които повдигам въпросите около безкрайните своеволия, които си позволяваш като модератор, са в публичната част на форума. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Всеки допуска грешки, но не разбирам защо Фаст трябва да намира виновници за своите. Станалото-станало, изтупай се и продължи напред. Не си правиш услуга, обвинявайки другите в конспирации, нарцисизъм и прочее некореспондиращи с действителността манипулации. 

• Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 6.05.2021 г. от 10:04, asylum каза:

Всеки допуска грешки, но не разбирам защо Фаст трябва да намира виновници за своите. Станалото-станало, изтупай се и продължи напред. Не си правиш услуга, обвинявайки другите в конспирации, нарцисизъм и прочее некореспондиращи с действителността манипулации. 

Expand  

Аз не обвинявам,  а правя заключения, които са свободни за интерпретация. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

От 6.05.2021 г. от 10:22, Fast каза:

Аз не обвинявам,  а правя заключения, които са свободни за интерпретация. 

Expand  

Що спориш тогава, след като всеки е свободен да интерпретира?

• Like 2
6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

От 6.05.2021 г. от 9:20, Lelqtian каза:

Не мисла. Иначе твоите концперации машинации са очевидни и няма какво да те обвинявам - въпреки че @meleto гледам е скрил въпросните анкети, много добре се виждаше как за теб гласуват основно мъртви души, влизащи във форума да пуснат вод специално за теб и да не влезнат още 6 месеца. 

Expand  

1) Анкетите са там. 2) Обикновено за подобни гръмки твърдения са нужни доказателства.

Сподели в други сайтове

• Ergeni locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...