Ergeni Публикувано Май 6 Author Report Share Публикувано Май 6 преди 1 час , Lelqtian каза: Не мисла. Иначе твоите концперации машинации са очевидни и няма какво да те обвинявам - въпреки че @meleto гледам е скрил въпросните анкети, много добре се виждаше как за теб гласуват основно мъртви души, влизащи във форума да пуснат вод специално за теб и да не влезнат още 6 месеца. Но дали е съвсем случайно как винаги опираш до прехвърляне на топката в противниковото поле с безпочвени безмислици за концперации, летящи маймуни, и месианска жертвоготовност, когато нямаш не просто солидни, а изобщо нещо, с което да се аргументираш. Като за начало вече 3та страница ми е премного интересно как точно концперирам, като всичките ми постове в които повдигам въпросите около безкрайните своеволия, които си позволяваш като модератор, са в публичната част на форума. Нищо не съм крил. За какво става дума, че спорът ви е малко досаден, ако може да го преразкажете? Мързи ме да чета три страници. Ако може и някой да обобщи кандидатурите (като списък) ако така ги е следил между скандалите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 34 минути, Fast каза: Не споря, а подчертавам логическите грешки. И аз имам едни познати дето казват "Аз не крада, аз вземам на съхранение". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 4 часа , Fast каза: 1) Анкетите са там. 2) Обикновено за подобни гръмки твърдения са нужни доказателства. Каквито ти нямаш та си измисляш концперации и други фантасмагории, не съответстващи с обективната реалност 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Май 7 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 7 Кандидатирам се. 4 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 От 6.05.2021 г. от 14:00, meleto каза: Ако може и някой да обобщи кандидатурите (като списък) ако така ги е следил между скандалите. Fast Stela Fiklena Omline THE IIconic pechenko 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Пускайте гласуването, да раздвижим форума. 😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Остава ден до заключване на темата. Последно причастие? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 От 6.05.2021 г. от 14:00, meleto каза: Нищо не съм крил. За какво става дума, че спорът ви е малко досаден, ако може да го преразкажете? Мързи ме да чета три страници. Ако може и някой да обобщи кандидатурите (като списък) ако така ги е следил между скандалите. След твърдението на Лелятиан, че се наслаждавал и му доставяло удоволствие как се "гърча в глупавите ми своеволия" посочих няколко примера за нарцистични тактики. Той от своя страна отвърна с поредица от логически грешки, и направи някои шокиращи самопризнания, като например че водил лична война с мен за да му "правя весело с неадекватността ми" . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 4 минути, Fast каза: След твърдението на Лелятиан, че се наслаждавал и му доставяло удоволствие как се "гърча в глупавите ми своеволия" посочих няколко примера за нарцистични тактики. Той от своя страна отвърна с поредица от логически грешки, и направи някои шокиращи самопризнания, като например че водил лична война с мен за да му "правя весело с неадекватността ми" . @meleto Докладвам този пост, тия безпочвените обвинения от страна на самозабравили се бивши модератори почвам да ги намирам за обидни. Твърде дълго оставих това да продължи и е време негово диктаторство да си понася наказанията за обиди като всеки друг потребител. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Тема за гласуване. Успех на всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари