borisslav1 Публикувано на Май 3 Report Share Публикувано на Май 3 2 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Да му сера на гнусната муцка, аман от джуки и фаци тип бито куче. Песента е крадена отнякъде. 4 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Аз мислех че няма как да се изложи повече, но ето че го направи. Всичко е толкова cringe че ми беше чак неудобно да го слушам и гледам. Ужас, пълен провал ще е, много незапеваема! 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 Жалко за якото видео, песента е за боклука. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 По-малоумна, безсмислена и без никакъв хитов заряд песен, скоро не съм слушал. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Като изключим, че това е Галин мога да направя заключение, че парчето е добро и нещо различно. Дано не се окаже крадена, защото го чака хейт. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Изгубил е нюха си за хитове и вече е наистина очевидно. След Няма да ми мине с Лидка има ли хит? Май не. А самостоятелно не знам от кога. Какафония трябваше да се казва това, даже не успях да чуя повече от половината. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Музиката и аранжимента са ми едно към едно с “Милион”. И този се е взел за продуцент и композитор, сам хит не е изкарвал от 2017 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Неслучайно се мазни на Фики за дует. Дано хиттерминаторът Фикрет никога не го удостои с такваз чест! Изгърмял е всички други патрони. 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Едва ли се е инсирирало от тук, но бийта си е сходен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Това ще е по-голям флоп и от “Куката”. 5 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Скоро по- голяма тъпотия не бях чувал! Отврат 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 А някой знае ли, защо песента е качена в канала на Планета? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 7 минути, THE IIconic каза: А някой знае ли, защо песента е качена в канала на Планета? Щот е жаден за гледания... Да си я пусна ли или не? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 11 минути, Kriminal каза: Щот е жаден за гледания... Да си я пусна ли или не? Няма да загубиш много! Недей. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 "Тежко съм те зае-ал" или обратното :D 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 преди 29 минути, THE IIconic каза: А някой знае ли, защо песента е качена в канала на Планета? Галин се води изпълнител на Пайнер и неговите песни се качват в Планета, освен ако не е някоя песен с Алфичка. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 35к за час и 50 за два часа и половина. Както казах, нищо няма да я спаси от това да е страшен флоп. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 2 минути, BobiTo каза: Галин се води изпълнител на Пайнер и неговите песни се качват в Планета, освен ако не е някоя песен с Алфичка. Не съм те питал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Кой е казал на анаболните фитнес баДки, че могат да танцуват Единственото интересно нещо в този проект е участието на софийските травеститки, другото Емануела вече го каза - направо в коша! П.С. Дъртата скумрия как позволява в текста да фигурира "заебал". Дъъъ фак Дааай му батко 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Супер си е песента, и клипът е свеж. Най-накрая нещо различно от ганевите синтезатори. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Не си е предвидил добре ходовете, това парче е чудесно за пускане месец след гърмежен чалга хит, за да му удължи живота, но не е подходящ да му изнесе най-силния сезон. Нещо хич не му се занимава с личната му кариера. Иначе песента не е никак никак лоша, малко като грозната сестра на Ме густа ми идва. 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Наистина песента не е чак толкова лоша. Трябваше да я направят малко по-кратка и ударна и щеше да е един от хитовете на лятото. Тук Галин се плюе по дифолт,а от някои хора и за реакции. А и щом работят с млад автор,сигурно още няма опит момчето,не бива да съдим. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 7/10 За първи път от много време Галин не изглежда потресаващо зле във свое видео. Песента е приятна, на мен ми прилича малко на "Джале, джале" но не мисля че има кой знае какъв потенцял. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Доста по-различно и слушаемо парче от пресиното. Само това "заебал" ми идва too much. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.