DarkChild Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 От заглавието става ясно, че е боклук. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Отвратителна песен !🤮 Язък за изхабения ресурс по клипа ... И тоя няма ли най- накрая да се научи да казва Л ?! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 6 часа , Wild_Style каза: Кой е казал на анаболните фитнес баДки, че могат да танцуват Единственото интересно нещо в този проект е участието на софийските травеститки, другото Емануела вече го каза - направо в коша! П.С. Дъртата скумрия как позволява в текста да фигурира "заебал". Дъъъ фак Дааай му батко Твърде кратко, за да е интересно. В останалите почти 5 минути се налага да гледаш и слушаш Жалин ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Не ми хареса,въпреки че си личи,че се е постарал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 текст: Георги Вълков - откога държанката на Галин пише текстове?! 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 24 минути, Just_Me каза: текст: Георги Вълков - откога държанката на Галин пише текстове?! 😄 Това танцьорката ли беше? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 12 минути, Wild_Style каза: Това танцьорката ли беше? Същата 😂 "брат му" както той му вика 😂 Язък че е симпатичен 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 46 минути, Just_Me каза: Същата 😂 "брат му" както той му вика 😂 Язък че е симпатичен 😄 Не бих простил на "брат му" Но е нормално да прави опити да се преквалифицира. Танцьорка можеш да си до време 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 На Галин един от най-големите му хитове е точно в такъв стил и звучи като да е искал да повтори, но не знам дали ще се получи, определено евала за танцуването, много е готин и свеж, обаче малко текстът е наблъскан и не ме зарибява особено. Да видим какво ще се получи. Прес продължава да е недостижима. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На мен ми хареса, готин проект - не разбирам как е възможно 2 седмици да не може да направи милион. Чак такъв флоп от уж топ име не е имало може би от "Да ти олекне". По-комерсиално от това не знам накъде, така че явно Галин залезе. Продуцирането явно му коства самостоятелната кариера. Което е по-добре, де - Лиди >>>>>>>>>> Гъбин ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Ако Галинка наистина е пръснал 30 бона за това видео, снимано в дискотека с 15 танцьорки, мениджърските и продуцентските му способности са много под въпрос. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Най-тъпата песен излизала в последно време! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Клипът е добър, но песента... Имал е и по-добри песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 (редактирано) Този п.…. няма ли да се спре вече? На тия години целия в ботокси, процедури, устни.. тва на 50 ще е ебахти износения м*****. Редактирано Юни 4 от pechenko Нецензурен език 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.