pechenko Публикувано на Май 8 Report Share Публикувано на Май 8 1 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Мачкааааай Галено, както само ти го можеш! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 ГАЛЕНА ДИКТУВА ЧАЛГАТА В БЪЛГАРИЯ. ТТТООООООООЧЧЧЧКККААААААААААА !!! 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Чакаш Сани да одобри Ах, банана, а накрая - реклама на стар джисием? Голям дисапойнт. 2 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Най-накрая нещо различно като звучене и в същото време ми звучи като песничките от 2008/9. Обожавам я тази жена! 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Отново различна Галена. Право, че не заложи на някакъв претоплен комерс, а пак различна. Клипът е световно ниво. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Нещо не успях да си пусна коментара, темата ли изчезна, ко ли Готино звучене и различно най-сетне, хубав клип, красива Галена, долнопробен текст. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Не ми харесва! 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Видеото е Топ. Песента е тъпа. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Не е лошо, ама очаквах повече, особено от постоянното натъртване от чушки и домати. Клипа е много як, ама Галена като Крис Дженър не ме кефи. На Преслава е по яка. 3 3 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Готина музика и клип, а Галена и Меди са много секси! 🔝 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Видеото е на световно ниво , но не мога да кажа същото за песента , слабичка ми се струва засега ,но мисля ,че по нататък ще ми хареса ,незнам! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 и на Преслава песента е гадна, ама е една идея по слушаема 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Може ли да говорим и затова че за първи път се обединяват Ганев и Оцко за аранжимент. 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 8 Author Report Share Публикувано Май 8 Оригинал: 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Току що, pechenko каза: Оригинал: Пак е взела готов хит както с "Ламборгини", то така най-лесно. 5 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Ориганала ме кефи отдавна, яка песен са чопнали ма албанския аранжимент е по-добър от оцковия 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Май 8 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 8 'Проклети кучки' тази песен не е за вас ! слушайте си долнопробните песни на Преса 3 7 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 2 минути, Willy каза: Може ли да говорим и затова че за първи път се обединяват Ганев и Оцко за аранжимент. Да бяха запазили оригиналния аранжимент 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 1 минута, pechenko каза: Оригинал: То затова песента е прилична. Нашите композитори, или поне тия, които ни натрапват постоянно, понеже певиците са страхливки да пробват нови, пишат ужасни дрисни. Само кавъри да правят - по-добре ще е... За авторски хитове си имаме Ванчето Великова! 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Жалко... Много жалко за бруталната музика и аранжимент... Текстът и изпяването куцат на доста места! 2 4 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 4 минути, BobiTo каза: ама Галена като Крис Дженър не ме кефи. По-скоро мисля, че идеята е да прилича на Токио от casa de papel, който не съм сигурен дали е популярен в България. Харесват ми и песента и клипа. Галена просто е друго ниво. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Май 8 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 8 преди 1 минута, Hurricane каза: Жалко... Много жалко за бруталната музика и аранжимент... Текстът и изпяването куцат на доста места! АРЕ МЛЪКНЕТЕ ВЕЧЕЕЕЕ... ПРЕСА ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ ПУСКА ЕДНИ И СЪЩИ ПЕСНИ 10 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 6 минути, Willy каза: Може ли да говорим и затова че за първи път се обединяват Ганев и Оцко за аранжимент. А може ли да говорим и затова че за първи път се обединяват Анастасия и Гурманов. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.