Willy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 3 минути, Stela каза: А ти за човек, който не е фен на Галена изписа повече коментари в темата от нейните фенове. 😂😂😂 Споко, след време може да го видиш в тик ток как танцува на песента. 😉 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Olay Публикувано Май 8 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 8 9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 21 минути, Willy каза: Защо сте изненадани, не всички, но една голяма част от феновете на Преслава никога не са били обективни спрямо Галена. Чак след време си признават че им харесва. wbk То понеже Галенови сте много обективни. Обективност 0 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 16 минути, Olay каза: Бъди по-благосклонен към човека де, неговата пусна 'котка' все пак Благосклонна Ми да си гледа неговата тогава и да гали котката. Разбрахме какво мисли. Маймунката отвя котката. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 8 минути, Willy каза: Споко, след време може да го видиш в тик ток как танцува на песента. 😉 Не ползвам тик ток, мило, пак сметки без кръчмар правиш. @чушка. какво ми реакваш всеки пост с палец надолу, проблем ли имаш? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 @Willy и да даваш и да не даваш минуси не може да промениш фактите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 1 минута, BobiTo каза: Не ползвам тик ток, мило, пак сметки без кръчмар правиш. Сигурен ли си? хд имам линкове 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Току що, THE IIconic каза: @Willy и да даваш и да не даваш минуси не може да промениш фактите! Много пъти сме доказвали обективноста си и твоето мнение няма да промени това.🙃 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 1 минута, Willy каза: Сигурен ли си? хд имам линкове На клипове от преди 1 година? Спрял съм употребата на това нещо отдавна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 10 минути, Willy каза: Споко, след време може да го видиш в тик ток как танцува на песента. 😉 Не, мерси. Виждала съм други неща и нямам желание. Няма оле, няма молееее 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 46 минути, pechenko каза: Оригинал: Колко съм я слушал тая песен та чак Галя и Мъди не ме изненадаха за жалост 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 За 6 месеца без дискотеки очаквах сега да излиза мегахит след мегахит,а то и тая,и песента на Преса не са им нито на нивото,нито на претенциите. Ако ги пееше някоя друга щяха да са флопове. Началото е 1:1 оттук 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Само минавам да кажа, че Преслава сама направи 6К харесвания за час. Галена и Меди в тандем едва 4,5К. Сами си правете изводите. ПП: Защо Галя трие коментари? Хората пишат, че не им харесва песента и че е слаба, а тя трие... Комплексарка! 2 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 59 минути, FikLena каза: Къде виждате Ганев ? музика: GMusic аранжимент: Йорданчо Василкоски - Оцко текст: Анастасия Мавродиева & Николай Гурманов режисьор: Виктор Антонов оператор: Радослав Гочев Creative Director: Добромир Киряков В началото на "аранжимент" пишеше Ганев и Оцко. А на музика пишеше "Alfred Sula". Песента е наполовина като тази на Genta, тази по-балканската част си е дело на нашите хора. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 2 минути, Hurricane каза: Само минавам да кажа, че Преслава сама направи 6К харесвания за час. Галена и Меди в тандем едва 4,5К. Сами си правете изводите. ПП: Защо Галя трие коментари? Хората пишат, че не им харесва песента и че е слаба, а тя трие... Комплексарка! И моя коментар е изтрила! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Май 8 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 8 преди 2 минути, Hurricane каза: ... Комплексарка! ...е тази която е забранила името "Галена" в коментарите. 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 7 минути, xroflx9 каза: За 6 месеца без дискотеки очаквах сега да излиза мегахит след мегахит,а то и тая,и песента на Преса не са им нито на нивото,нито на претенциите. Ако ги пееше някоя друга щяха да са флопове. Началото е 1:1 оттук Защото са ги правили миналата година и са чакали да им дойде моментът да ги пуснат - този момент не е дошъл, няма и да дойде, защото вкусът ни се е променил, модата също. По-добре верно да правят кавъри на Ох, банана, Близалка и подобни. Идиотки. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Мумията пусна боза ама ще я слушам насила щот си харесвам некачествени бози и тоя ром е ненужен и съвсем досадеееен 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 16 минути, Hurricane каза: Само минавам да кажа, че Преслава сама направи 6К харесвания за час. Галена и Меди в тандем едва 4,5К. Сами си правете изводите. ПП: Защо Галя трие коментари? Хората пишат, че не им харесва песента и че е слаба, а тя трие... Комплексарка! 6К харесвания е лесно да се направят за час, що не си е направила повече е по-добрия въпрос Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Мангала е супер излишен. Ако беше само на Галена щеше да е топа. Тромаво ми е парчето, не е за дует това. Само на Малката ми хареса от всички песни от тая вълна. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Май 8 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 8 Прочетох всички коментари горе, не съм изненадан, че някои хора са си показали простия характер и селянията на макс, но да оставим това настрана. Клипът е божествен, отново на световно ниво. Отдавна чаках клип от Галена със сюжет. Особено като го гледаш без грозното лого, е още по-готино - все едно гледах трейлър на чуждестранен филм. Иначе хубава, различна и готина песен, не е комерсиална в смисъла да ти се забие веднага в главата, което ми допада. Времето ще покаже дали ще се превърне в голям хит. 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Чак ме е страх да напиша коментар, за да не ме нападне някой 😂 Различна песен, хубаво различна. Не е като да те грабва от първо слушане, но пък те кара да я чуеш пак. Клипът е на най-високо ниво отново. Меди ми стана доста антипатичен като видя малко слава. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Сега установявам (след като си пуснах песента отново), че дуетът щеше да е брутален хит, ако припевът не беше толкова слаб. Той спъва песента. Всичко друго е топ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 преди 1 час , Hurricane каза: ПП: Защо Галя трие коментари? Хората пишат, че не им харесва песента и че е слаба, а тя трие... Комплексарка! Тук е моментът да издигна една кандидатура за модератор - тази на Галена. Надявам се, че ще ти поизтрие профила, щом влезе в длъжност. 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Песента е топ! ❤ Видеото е жестоко! 🔥 5 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.