Wild_Style Публикувано на Май 13 Report Share Публикувано на Май 13 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мисля, че ще се получат нещата. Хареса ми. Мислех, че няма да си паснат, но даже накрая като пеят двете заедно звучи много добре. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Май 13 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 13 Мале,баси бруталката. Пеенето на Тита е малко като на настъпана мастия,но мелодията е брутална,много ретро и меланхолично. Абсолютно аз в момента: 1 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Втори мегахит за Джина тази година. Супер здраво парче, жалко само за вулгарния текст - можеше и нещо по-леко. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Става, но абсолютно всички песни на Тита са по-силни от това парче. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ще гърми много. Най-доброто тази година след песента на Меди. Ама смесването и мастеринга са тотал щета, Оцков модел, чак е неприятно за ухото на моменти. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Аз нищо,ама съвсем нищичко не разбирам на Тита какво пее .. Джена прави песента! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ще е хит парчето, силно е, но клипът ми изглежда с много ниско качество, направо аматьорско. Куплетите биват, но припевът е избухващ и зарибява. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Много е яка и аз не разбирам какво пее Тита Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Кифлите с надути джуки в дискотеките си имат нов химн - да им е честит! 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Бива. Джена много се е разхубавила- 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Джена не е имала такъв хит от години. Текст включително. Браво и на двете направиха хита! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Мен ми е какафония и не ми харесва, Джена спасява положението като влезе. Очаквах брутално избухване, или нещо качествено, или крайно мазно, това е едно нищо. Тита вместо да е интересна ми стои като пълнеж и никак не ми харесва как пее тук, а по принцип гласът й е мощен. То "Антилопа" по-голяма чалга от това. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ааа супер е - кефи ме доста! Браво! Наистина има някаква ретро нотка, Джена изглежда брутално! 😍 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тита ми е напълно излишна. И с тези сатанински елементи ми е противна. Джена прави и песента, и клипа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, DarkChild каза: Тита ми е напълно излишна. И с тези сатанински елементи ми е противна. Не че съм несъгласен, ама ти гледал ли си последната песен на Преса? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Леле каква какафония, на Цица нещо не и отива това пеене.. Ако Джена я пееше сама щеше да е топ! На Андреа ли се прави тая Цица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тита изобщо не за чалгата,ама грам място няма там.Песента е нищо друго освен едно викане и това е. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тия чули ли са крайния резултат? Къде са ги завряли вокалите... Иначе е яка песента, но този мастър е под всякаква критика, да си го оправят докато е време. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 яка е песента, ще стане хит.НО ТИТА НЕ Е ЗА ЧАЛГА !!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Жестоко парче, но трябваше да е само на Джена. Припева мяза на “Мистерия”. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Тита да се откаже от попфолка, не е за нея изобщо. Много е зле. Кой й каза,че може да пее попфолк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Само на мен ли музиката на припева ми бие на "Беден в сърцето"? Иначе добър опит ама и аз не ѝ разбирам нищо на Тита. Отделно изпяването звучи супер носово, не знам дали е нарочно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ти си грандомания, целия, его до небето🙄 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 10 часа , asylum каза: Бива. Джена много се е разхубавила- Мда, чак е прекалила - Тита изглежда като по-голямата и сестра. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.