petya1 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Пръснаха!!! Джена тази година е топ като продукция, но интересът към нея е скандално нисък. Това парче е единствения и шанс да върне някави позиции и дано се оцени. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Преслава: "Аз съм #1!" Галена: "Не, аз съм!" Тита: "С коя попфолк певица да направя дует...? Джена? Джена!" Смазаха, кралици! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Това някакъв ремикс ли е на "Беден в сърцето"? 😬 Иначе я виждам като голям хит, наби ми се в главата от едно слушане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Песента е яка, но това че тубата не я вкарва в трендинга е странно и ще дръпне гледанията надолу. Някой знае ли защо се получава така? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Това супер мнооооого ме зариби, не я спирам, Джена тази година мачка, но трудно ще върне интереса и позициите си, но то май са изключения тези, които ги имат изобщо. Вече имената никак не работят за тях като преди, значение има само дали песента ти е хит или не. Сигурно Галена и Преслава са единствените изключения. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Песента е Ок, някаква такава различна, но ще си стане хит. А някой може ли да ми каже какво пее Тита на 0:29сек? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 2 часа , joni каза: Песента е Ок, някаква такава различна, но ще си стане хит. А някой може ли да ми каже какво пее Тита на 0:29сек? аманамана в Копа кабана 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Не мисля, че е това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 3 часа , joni каза: Песента е Ок, някаква такава различна, но ще си стане хит. А някой може ли да ми каже какво пее Тита на 0:29сек? Топло като в Копакабана се усеща точно сега. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 4 часа , joni каза: Песента е Ок, някаква такава различна, но ще си стане хит. А някой може ли да ми каже какво пее Тита на 0:29сек? Дъба дъба бъда да бъда 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 1 час , joni каза: Не мисля, че е това Все такъв, като теб се намира, дето с глупости да дебютира. Въздуха в Копакабана се усеща точно сега. https://lyricstranslate.com/en/tita-da-si-trayat-lyrics.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Топло като в Копакабана се усеща точно сега. Джена е споделила снимка с текста в Инстаграм. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 За пръв път я чух сега и много приятно ме изненадаха. Добре е, пасват си. Не очаквах. Най-доброто от песните които чух днес! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Това е хита за мен!Супер добро парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 От 13.05.2021 г. от 16:04, Wild_Style каза: Топ хит но и аз не разбирам какво пее Тита Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.