borisslav1 Публикувано на Май 18 Report Share Публикувано на Май 18 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ох, като започна да пее помислих, че пее Галин. Никаква индивидуалност. Текстът е мазало. Музиката е слабичка. Пореден нов проект - поредна клизма. Там, където не е пее Жалин на подложка - А'дам звучи поносимо. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не е заголил цицка този път - няма да си пусна да го гледам. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Видеото Kiss Me More on a budget! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 И днес всички гледаме Евровизия, няма време за АдЪмчо, кво пуска песни да ни разваля деня само. 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Топ песен! Поредната, която ще мине провъзгласената за хит на пролетта претоплена манджа на толбухинския миндил П. С модерни парчета като това и на Симона Алфа имат голям шанс да ги бъде в дългосрочен план. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 КАТАСТРОФА! Трудно за слушане, cringe за гледане. 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 4 минути, stereoto_ каза: КАТАСТРОФА! Трудно за слушане, cringe за гледане. И аз си мислех, че само на мен ми се струва, че на него му е неудобно да е в клипа, в постоянно напрежение ми се струва, супер скован - хич не се е отпуснал. Супер аматьорски пред камера, мега неловко да го гледаш. Песента с нищо не я запомних, много еднаква. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не е чак толкова зле, но не бих си я пуснал втори път. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Оххх, наистина са мега прости тия от Алоха Мюзик. Толкова ли нямаше локации, на които АдЪм да си снима песньофката че решиха да се гаврят с пантеона "Майка България" Оставаше само да влезе в кадър Гъбин и АдЪмчо да почне да му се ниже на гъбата. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не ми харесва! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не съм фен на новата генерация, но чутото ми хареса. Готина музика, към текста имам забележки, но да кажем, че минава за приличен. Адамчо е сладък, може да мине за тиийн идол, но се иска повече издивидуалнист и цялостна концепция за представяне. Не знам с каква напитка се налива, дали е алкохолна или не, но не мисля, че е добра идея точно докато шофира да има такива кадри. Това все пак ще го гледат основно подрастващи. Представителен кадър за клипа трябваше да е точно този с лицето му, обхванато от женски пръсти. По-интересен е и би привлякъл повече внимание. 🙂 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Сети се Гальо да отпусне малко кесията за музика и да купува от Ганев, много по-добър звук от тенекиите на Асенов, Браво 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Като видя някъде музика или текст, с участието на Галин, ми става лошо. Песничката не е лоша, но със сигурност не бих я слушал доброволно. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Топ музика и аранжимент, ама текстът е куц, а мАдам няма глас за чалга - орнаментиката я няма изобщо. Въпреки това, не е зле като за нивото на Арфа мюзик. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 В интерес на истина въобще не го виждам това нещо.... Пълна катастрофа наистина. Не че е фактор, но бюджета на този проект сигурно е бил 2,50 с ДДС + безплатно устройства Ice за реклама. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 бахти и аутотона ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не е лоша песничката, за разлика от Галин, Адам не ми е противен. Клипа също става. Успех му пожелавам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Много, много силно парче и най-вече припев, много добър текст наистина, има и много яки кадри. Браво на Адам, не очаквах толкова силна песен и хубаво изпяване. 3 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Когато един от новите изпълнители на Галин- Адам пусне по-яка песен от Камелия. Музиката е брутална. Евала на Десита и Галин. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Трябваше с тази песен да стартира Адам, след това вече дуетите с Лидл и Галя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Не е лоша, но текста е тъп. Отсвира е 1:1 с този на Алисия и Ариа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 14 часа , zai4eto82 каза: Когато един от новите изпълнители на Галин- Адам пусне по-яка песен от Камелия. Музиката е брутална. Евала на Десита и Галин. Теб яко те хапе косата май? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 9 минути, THE IIconic каза: Теб яко те хапе косата май? Ами не. На Камелия изобщо не ми харесва, никаква мелодия. Това ,че е гола, не значи, че песента е хубава. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.