GriskoBeats Публикувано на Май 18 Report Share Публикувано на Май 18 В тази тема да коментираме вечерта. Ексклузивни коментари тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Флорайда щял да участва на живо. Дали за финала са го откупили присъствено? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 @asylum ще.пускаш ли Смс че за Ма Ма Мма ма Мата Хари! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 10 минути, FikLena каза: @asylum ще.пускаш ли Смс че за Ма Ма Мма ма Мата Хари! Четеш ми мислите! Приготвям вечерята и си го мисля! Твоето мнение ще натежи - има ли смисъл да пускам есемес? Ако кажеш да, пускам! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Аз съм на пуканки и много смях с Роксен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 А ние само на втория полуфинал ли може да гласуваме? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 15 минути, asylum каза: А ние само на втория полуфинал ли може да гласуваме? ДА, освен ако не живееш в някоя от страните, участващи в полуфинала. И не знам кои 3 директно класиращи се могат да гласуват и на полуфинала ни.?? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Има доста публика Едит: омг залата е FULL 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Е къде сте? Нали щяхме да коментираме 1 полуфинал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Wtf Васил защо смаза 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 14 минути, Willy каза: Wtf Васил защо смаза И на мен мн ми хареса! Смазаааа Шокиращ Qualifier! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 И Белгия май ще се класира. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Странно е да гледам Виктория Георгиева по Планета. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Румънияяяяя смазааа страхотно изпълнение 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Аз хванах Васил - наистина много силно. Румъния също ми хареса. На Кипър ми се стори много познато и изтъркано звучене. Аз си мисля, че може да дадат победата на Израел, заради войната там. Иначе те не ме впечатлиха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Положението е трагично. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ефенди изкрещя "Хайде!" Победата й е в кърпа вързана! ❤️ 1 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Честита победа на Малта 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Украинската ми звучи като българска, хъ-хъ. Има нещо идиотско, но и зарибяващо в песента на Литва. Не ми харесаха представянията на изпълнителите, които не присъстват в залата! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Дори слабите се представиха над средното. Мисля, че Норвегия ще отпадне. А Васил дали ще се класира? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, asylum каза: Украинската ми звучи като българска, хъ-хъ. Има нещо идиотско, но и зарибяващо в песента на Литва. Не ми харесаха представянията на изпълнителите, които не присъстват в залата! Австралия, Ирландия ще отпаднат. Дано и швеция. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Всички да отпаднат. Ефенди да спечели! Тешеккюрлер! Но не са лоши представянията, де, имаше интересни. Кипърката май пя фалшиво, не помня дали беше тя! Изпуснах първите 2-3, че доглеждах Мастър Шеф. Хъ-хъ! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Хайде! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Малта Кипър С.Македония Литвания Азер Израел Украйна Кипър Русия Ирландия/Белгия/Швеция 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 2 минути, asylum каза: Хайде! Гласува ли? Нали с в Дойчланд😡 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари