asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, FikLena каза: Гласува ли? Нали с в Дойчланд😡 Нее, не съм там, бъркаш ме с някого. Мразя Дойчланд, но де да бях там сега, за да пусна есемес! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Любимият ми момент тази вечер - как българската преводачка отброи 10-9-8-7-6-5 за 3 секунди! ❤️ 5 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ефендито заподскача върху диванчето като мен, когато чуя да почва Дубай кючек! 1 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Най-добрите в този кръг бяха Азербейджан и Кипър. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 @Willy Европа каза "НЕ" 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Аз съм в шок, че Румъния отпадна…. Радвам се за Швеция, Азербайджан и Кипър. Потрес за Русия, Белгия и Украйна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, FikLena каза: @Willy Европа каза "НЕ" Но каза да на цифра недоразумения като Норуей Швидън и Израел. Повече коментари като го гледам, че фанах само края зася. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 @meleto Познах 8/10 😎 1 семи файнъл: 1.Юкрейн 2.Малта 3.Цайпръс 4.Латуаниа 5.Азербайджан 6.Швидан 7.Раша 8.Норвай 9.Кроайша 10.Романиа 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 3 минути, FikLena каза: @meleto Познах 8/10 😎 1 семи файнъл: 1.Юкрейн 2.Малта 3.Цайпръс 4.Латуаниа 5.Азербайджан 6.Швидан 7.Раша 8.Норвай 9.Кроайша 10.Романиа Повечето страни не съм ги чувал. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 И аз познах 8 от 10 май. Жалко, че не се доверих на фаворитът си Израел, че ще се класира. Много се радвам, почти я бяха отписали! Определено Израел изяде Хърватия. Знаехме, че една от чалгиите ще отпадне, но очаквах да е Азербайджан. Нямам търпение за резултатите. Сигурна съм, че жури вота е избутал Швеция пред Хърватия, иначе по телевот е бил в дъното. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 В началото бях казал, че Кипър и Хърватия се борят за място. Сходни ми бяха. Но си беше изненада, че само Кипър от балканските мина напред. Надявах се Швеция да отпадне. Поне казахме "чао" на Австралия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Току що, Blueberry каза: И аз познах 8 от 10 май. Жалко, че не се доверих на фаворитът си Израел, че ще се класира. Много се радвам, почти я бяха отписали! Определено Израел изяде Хърватия. Знаехме, че една от чалгиите ще отпадне, но очаквах да е Азербайджан. Нямам търпение за резултатите. Сигурна съм, че жури вота е избутал Швеция пред Хърватия, иначе по телевот е бил в дъното. И аз 8 от 10. Подведох се по залозите за Хърватия и не познах, че Швеция ще мине. Но като цяло Хърватия винаги ми е била алтернатива на Кипър. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Букитата 9/10 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, meleto каза: И аз 8 от 10. Подведох се по залозите за Хърватия и не познах, че Швеция ще мине. Но като цяло Хърватия винаги ми е била алтернатива на Кипър. Като звучене, да, но като стейджинг са 1:1 с Израел - мацката, четиримата танцьори, розово-лилаво... просто песента на Израел е много по-силна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, FikLena каза: Букитата 9/10 Хърватия почна да пада рязко след изпълнението - не знам защо, не беше зле като изпълнение? Ако беше сред първите, щеше има достатъчно време да падне до 11-то място и да познаят всички Но ето, виждате, че и те грешат... не е казано че барбара прави ще спечели, нито пък Италия. Малта ми даде winner vibes с тоя бридж, но и тя не искам да печели. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 И на мен ми хареса на Азербайджан. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Малта беше най-доброто за вечерта! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Току що, Blueberry каза: Хърватия почна да пада рязко след изпълнението - не знам защо, не беше зле като изпълнение? Ако беше сред първите, щеше има достатъчно време да падне до 11-то място и да познаят всички Но ето, виждате, че и те грешат... не е казано че барбара прави ще спечели, нито пък Италия. Малта ми даде winner vibes с тоя бридж, но и тя не искам да печели. Как защо? Малоумни ефекти - с тия смотани ефекти дето я клонират, малко беше дървена. Никаква оригиналност като тоалет. Дразнещо гласче. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 17 минути, ANGEL каза: Аз съм в шок, че Румъния отпадна…. Радвам се за Швеция, Азербайджан и Кипър. Защо си в шок Roxen едва си поемаше въздух. Ако се беше класирала на финала трябваше на сцената да гарират и една линейка за нейното изпълнение. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 11 минути, Blueberry каза: И аз познах 8 от 10 май. Жалко, че не се доверих на фаворитът си Израел, че ще се класира. Много се радвам, почти я бяха отписали! Определено Израел изяде Хърватия. Знаехме, че една от чалгиите ще отпадне, но очаквах да е Азербайджан. Нямам търпение за резултатите. Сигурна съм, че жури вота е избутал Швеция пред Хърватия, иначе по телевот е бил в дъното. Ще покажат ли някъде реална подредба? преди 11 минути, meleto каза: В началото бях казал, че Кипър и Хърватия се борят за място. Сходни ми бяха. Но си беше изненада, че само Кипър от балканските мина напред. Надявах се Швеция да отпадне. Поне казахме "чао" на Австралия. Нека броим Ефенди за балканска победителка! преди 5 минути, Blueberry каза: Хърватия почна да пада рязко след изпълнението - не знам защо, не беше зле като изпълнение? Ако беше сред първите, щеше има достатъчно време да падне до 11-то място и да познаят всички Но ето, виждате, че и те грешат... не е казано че барбара прави ще спечели, нито пък Италия. Малта ми даде winner vibes с тоя бридж, но и тя не искам да печели. Ефенди ще играе хоро на финала! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 4 минути, meleto каза: Как защо? Малоумни ефекти - с тия смотани ефекти дето я клонират, малко беше дървена. Никаква оригиналност като тоалет. Дразнещо гласче. За мен цялата песен е клиширана и дървена с това "oh no, oh nooo". Изфалшивя на някои от виканията, но като цяло за мен е доста по-добре от Швеция. Оффф, сега като се сетя, че пак сигурно ще са първи-втори по жури вот на финала... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Току що, asylum каза: Ще покажат ли някъде реална подредба? Чак на 22 (реално 23-ти) след финала ги качват в сайта. Както и кои държави как са гласували на полуфиналите и финалите. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 17 минути, FikLena каза: @meleto Познах 8/10 😎 1 семи файнъл: 1.Юкрейн 2.Малта 3.Цайпръс 4.Латуаниа 5.Азербайджан 6.Швидан 7.Раша 8.Норвай 9.Кроайша 10.Романиа Аз съм познал 9, ако не ме мързеше да върна Литва в Топ 10, за да не пренаписвам числа надолу, щях да позная 10! Даже съм се обяснил в темата, че съм я пропуснал. Хъ-хъ! 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 1 минута, Blueberry каза: За мен цялата песен е клиширана и дървена с това "oh no, oh nooo". Изфалшивя на някои от виканията, но като цяло за мен е доста по-добре от Швеция. Оффф, сега като се сетя, че пак сигурно ще са първи-втори по жури вот на финала... Да, съгласен съм за песента. Не разбирам хайпа по нея. Според мен Швеция се набутаха едвам-едвам на финала. Просто други са били порязани от журитата. Най-вероятно Хърватия е №11. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари