SantaCloud Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 преди 1 час, asylum каза: Ако стигнем финала, предвиждаш ли да подкрепим Ефендито - все пак има хороводна част към края? Виж как финландците ни объркаха с Азербайджан, а португалците - с Гърция, Турция и Кипър едновременно, на клипчето за Познай песента по-горе. Хъ-хъ! Като изключим езика, фолклорът е сходен... Според мен Ефендито ще обере балканския вот. Но журитата ще я декласират. И все пак от бързите песни - Азербайджан и Литва виждам в Топ 10. Кипър не искам да помислям, че ще бъде в топ 10... още не мога да преживея, че е копи-пейст на Лейди Гага "Bad Romance". Много се дразня на Кипър, щото от години налагат плагиатството - и в песните, и в сценичните представяния. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 преди 53 минути, FikLena каза: НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеее Duncan Laurence tests positive for COVID-19 Duncan Laurence, winner of the 2019 Eurovision Song Contest for the Netherlands and was scheduled to perform live during Saturday’s Grand Final, has tested positive for COVID-19, Така и не го харесах. Но не мога да пропусна, че вече не е чак такова дърво каквото през 2019. Явно ще прави световна премиера на дивана в хотела. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 30 минути, meleto каза: Така и не го харесах. Но не мога да пропусна, че вече не е чак такова дърво каквото през 2019. Явно ще прави световна премиера на дивана в хотела. Не е ли в средата на аватара ти? 😃 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 преди 7 минути, Blueberry каза: Не е ли в средата на аватара ти? 😃 Този аватар някой ми го направи (и беше по негов избор)... ХАХАХАХ... Успя да ме компрометираш Дори не знам кой е вдясно? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 5 минути, meleto каза: Този аватар някой ми го направи (и беше по негов избор)... ХАХАХАХ... Успя да ме компрометираш Дори не знам кой е вдясно? Mahmood 😃 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 Току що, Blueberry каза: Mahmood 😃 Ле-ле... въобще не го разпознах на тая снимка. Ами добре... може само този посредата да бъде изрязан. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Букитата преди втория полу-финал 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 1 минута, FikLena каза: Букитата преди втория полу-финал Въй-въй! Поздрав с Адреналина! Ко ще кажеш за перформанса? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 4 минути, asylum каза: Въй-въй! Поздрав с Адреналина! Ко ще кажеш за перформанса? Детоне! Тая не може да пее 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 2 минути, FikLena каза: Детоне! Тая не може да пее Фена олду я. Иначе готина песен. Откъде беше втората песен? Хареса ми, но пропуснах. Оф, и третата ми харесва и пак не чух откъде е! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Къде сте, еврофенове! Гъркинята много яко представяне, но като пееше сама в началото не ми хареса никак, на припева яко вокали са набичили. И песента не е нищо особено, но ефектно шоу. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Шугарката заслужава финал Какво мислите за водещите? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 @Kriminal ще гласуваш ли за Вики Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Balkan Power! Честито класиране на Srbia! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Сръбските травели пръснаха! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Току що, FikLena каза: Balkan Power! Честито класиране на Srbia! Очаквах песента да е по-зле, но трябваше да е на английски. Черната мацка изпъкваше, другите са й масовка. Танцът беше некоординиран. Тази вечер много хубави бързи песнички досега. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Това е по-добрият полуфинал. Вокално превъзхождат останалите от Вторник 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Srbijan edition of keep up with the kardashians 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Сръбкините са под всякаква критика. Даже се чуваше как почти не пеят, а там където пяха бяха фалшиви, танцът и визиите са чисто Елени. Много слабо представителство тая година от тях. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Евала на Ивана че не е била във фалш, очаквах да е по-зле, не че са от Сърбия, ама са най-добрите със азербайджанката. Преди 10 минути започнах да гледам, бях на час 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 20 минути, FikLena каза: @Kriminal ще гласуваш ли за Вики Коя е тази? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 1 минута, Kriminal каза: Коя е тази? Булгариа 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Не ме кефи нашата песен, но желая успех. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 2 минути, FikLena каза: Булгариа На английски🙄 успех, но не ми хар... сори бългеиранс 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Виктория беше прекрасна! ❤️ Едно от най-добрите ни представяния. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари