FikLena Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 2 минути, SG каза: Виктория беше прекрасна! ❤️ Едно от най-добрите ни представяния. егати умрялата песен ! глупачка заслужава да копае дъното защо не избраха 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Латвийската песен много яка, бе 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 3 минути, asylum каза: Латвийската песен много яка, бе Да, и аз това щях да кажа, дано се класират. Швейцария много е скучен. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 8 минути, FikLena каза: егати умрялата песен ! глупачка заслужава да копае дъното защо не избраха И двете са яки ама избраха по-малкия фаворит, шанс. Все пак си мисля, че може да стигнем много напред и с GUIGO. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 малееееееее какво магическо изпълнение на Гжон ! май наистина ще спечели 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 2 минути, BobiTo каза: Да, и аз това щях да кажа, дано се класират. Швейцария много е скучен. Ако реша да гласувам, ще е за нея - забравих готините песни от началото. Първите 4-5 бяха все готини. Трябва да си ги пусна пак от тубата, пууу, да си припомня Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 свалете аппликацията и гласувайте оттам 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 3 минути, asylum каза: Ако реша да гласувам, ще е за нея - забравих готините песни от началото. Първите 4-5 бяха все готини. Трябва да си ги пусна пак от тубата, пууу, да си припомня Да, в началото бяха все готини и изведнъж почнаха все някви невзрачни. Харесах Сан Марино, Естония, Гърция, Сърбия, България и Латвия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Току що, FikLena каза: свалете аппликацията и гласувайте оттам Не си помня паролата на акаунта, мързи ме да я сменям 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 2 минути, BobiTo каза: Да, в началото бяха все готини и изведнъж почнаха все някви невзрачни. Харесах Сан Марино, Естония, Гърция, Сърбия и България. И Австрия ми хареса, въпреки че беше бавна. Сан Марино, Чехия и Естония са супер, гъркинята хубаво шоу, но скучна песен, латвийката ми е фаворит от втората половина. Последната песен беше май от Дания - приятна, но твърде ретро ми дойде. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Току що, asylum каза: И Австрия ми хареса, въпреки че беше бавна. Сан Марино и Естония са супер, гъркинята хубаво шоу, но скучна песен, латвийката ми е фаворит от втората половина. Последната песен беше май от Дания - приятна, но твърде ретро ми дойде. Албания и Молдова също не бяха зле, на фона на останалото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Наистина достойно представяне на Викиту! Успех!!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 1 минута, BobiTo каза: Албания и Молдова също не бяха зле, на фона на останалото. Полша и Исландия също бяха приятни. Молдова не беше зле, но твърде бонбонеста и с тъп танц. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Интересно ми е дали съседите ни ще ни подкрепят - Сърбия, Гърция, Албания ако щеш… а дано ама надали … 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Току що, ANGEL каза: Интересно ми е дали съседите ни ще ни подкрепят - Сърбия, Гърция, Албания ако щеш… а дано ама надали … Журито може, народът - вероятно ще се ориентира към чалгийка:D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Пръснахме според мен. Всички песни са толкова бързи и какафонични а на Вики е брутална песента - и тематиката не е някаква любовна и изтъркана. Дано се класираме. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 9 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Ефенди липсва, трябваше и на този полуфинал да пее. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 55 минути, FikLena каза: Шугарката заслужава финал Какво мислите за водещите? За тоя специално ми е много жал как милия хем на високи обуфки се е покатерил, хем пак е с ена глава понисък от мадамите, дори ако изключим Туториълса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 1 минута, BobiTo каза: Ефенди липсва, трябваше и на този полуфинал да пее. Тя и на първия трябваше да пее. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Аз ся почвам и ще коментирам с един час закъснение Без спойлери моля! Засега Сенит смаза, а естонеца милия фаща окото, но как за две години не му намериха ена свясна песен на момчето? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 "Да те е срам, земьо на Ивана, Яница, Емануела, Цецка Цачева, да не изброявам сега" не мога 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Как може толкова пари от България. Току що гласувах за Вики 10 пъти по 0.15 е обаждането тук от Англия. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Филип Киркоров до кога ще го гледаме на Евровизия да се кълчоти в зелената стая….. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 1 минута, Lelqtian каза: а естонеца милия фаща окото, но как за две години не му намериха ена свясна песен на момчето? Съгласен съм тoй да прoдължи и без да пее, стига самo да присъства! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари