Lelqtian Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 10 часа , meleto каза: Финландия или Франция? На Валентина Монета двора 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 8 часа , Willy каза: Сърбия звучи като всяка песен в балканските клубове. Не знам как мина, вокалите и шоуто бяха слаби. Как да са минали, с размятане на баджаци и коса да разсейват от сичко останало. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 преди 3 минути, Lelqtian каза: На Валентина Монета двора Даааа бе... Финландия, Франция или Италия. Това е то. Другите са подгласници. А Сан Марино не го виждам в топ 5. По-скоро Ефенди ще се намърда там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 3 часа , Wild_Style каза: Обаче колкото и да е жребий са разделили сръбските тралеви и Efendi Те ще се борят за един и същи вот и на Мата Хари и е спукана работата. Аз не намирам никакви сходства между двете песни. Обожавам Мата Хари и никога не бих гласувал за сръбкините, дори в отсъствието на Ефенди. Изобщо не е мой тип, освен това не разбрах какво пеят. преди 6 часа , DarkChild каза: Къде е това вчера? Иначе не пя много добре, тя самата го каза. Дано в събота да се представи по-добре. Проблем с гледанията е, че и българите не се интересуват от конкурса и не гледат клипа. Да, сякаш няма никакъв интерес към конкурса. В Турция все още е огромен, въпреки че не участВУват. Азерите са луди и те, за Западна Европа да не говорим колко им е важно. Четох колко пъти не сме участвали поради липса на финанси. Направо ми се струва, че Виктория си е платила, за да се яви. Иначе нямаше да ни се занимава да кандидатстВУваме ЕЗОПШТО Та гледанията на Вика най-вероятно са си изцяло от чужбина и са добри всъщност. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 1 минута, asylum каза: Аз не намирам никакви сходства между двете песни. Обожавам Мата Хари и никога не бих гласувал за сръбкините, ако Ефенди я нямаше. Изобщо не е мой тип, освен това не разбрах какво пеят. Браво, ти си тоооп щом си разбрал какво пее Мата Хари на счупен английски със зверския акцент 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 17 минути, Wild_Style каза: Браво, ти си тоооп щом си разбрал какво пее Мата Хари на счупен английски със зверския акцент Всичко й разбрах. Ако не бях разбрал, пак щях да се напъна и да успея. И песента е съвсем различна като ритъм и постройка. Нищо общо със сръбкините. Не знам защо ги сравняваш. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 55 минути, asylum каза: И песента е съвсем различна като ритъм и постройка. Нищо общо със сръбкините. Не знам защо ги сравняваш. И двете песни са чалгийка до шийка Но няма да си кривя душата, че сръбските миндили са огън. Много енергия вкараха 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 13 минути, Wild_Style каза: И двете песни са чалгийка до шийка Но няма да си кривя душата, че сръбските миндили са огън. Много енергия вкараха В началото музиката пръска, а те си стоят като восъчни фигури. хд 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Яшаааа 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 46 минути, Wild_Style каза: И двете песни са чалгийка до шийка Но няма да си кривя душата, че сръбските миндили са огън. Много енергия вкараха Както писа един рапър "мощни балкански Бионсета с чалга вайб". Ще ми се да се излезе вече от тази психоза, че такъв тип представяне на музика е върхът в шоу бизнеса. Трима дебили от женски пол и сръбски произход - това видях аз. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Ей тва е реклама и подкрепа….. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 I’m, I’m, I’m living that lifе on the dark side Life on the dark side !!! ⚫⚫⚫ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 2 часа , omline каза: Както писа един рапър "мощни балкански Бионсета с чалга вайб". Ще ми се да се излезе вече от тази психоза, че такъв тип представяне на музика е върхът в шоу бизнеса. Трима дебили от женски пол и сръбски произход - това видях аз. Уникални жени и хитова песен - това видях аз. Не мисля, че някой го смята за връх в шоу бизнеса или някаква естетика. Просто ти е кеф да ги гледаш и слушаш. От снощи ги въртя постоянно, както се вижда не съм само аз. На мен ми се иска да се излезе от друга психоза - че непременно представяния като това на Швейцария трябва да се смятат за нещо елитарно и невероятно. Аз лично заспах на тази песен и дори не си спомням как звучи. Музиката е емоция и всеки я изживява по различен начин. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 2 минути, DenFevgo каза: Музиката е емоция и всеки я изживява по различен начин. Точно така. Затова и не всеки е длъжен да харесва плескавиците ❤️ Може да са били интересни, но със сигурност хитово не ми звучат. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 ОГЪННННННННННННН !!! новите ми любимки ! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 50 минути, DenFevgo каза: Уникални жени и хитова песен - това видях аз. Не мисля, че някой го смята за връх в шоу бизнеса или някаква естетика. Просто ти е кеф да ги гледаш и слушаш. От снощи ги въртя постоянно, както се вижда не съм само аз. На мен ми се иска да се излезе от друга психоза - че непременно представяния като това на Швейцария трябва да се смятат за нещо елитарно и невероятно. Аз лично заспах на тази песен и дори не си спомням как звучи. Музиката е емоция и всеки я изживява по различен начин. Оо няма как да споря с теб, когато претегляш на везна Хърбел и Щърбел - всеки по свой си начин. Не следя толкова отблизо Евровизия вече, защото този конкурс по ирония на съдбата започна да губи чара си от времето, когато ние участваме в него. От това, което снощи видях, ние бяхме най-добре - лично мнение. Не знам каква ни е конкуренцията на финала, но песента ни може и да не е силна (по моите критерий), но европееца има шантав вкус по начало и като добавим страхотната сценография на нашата участничка, мисля че ще ми е доста тъпо да паднем от сръбкините или от швейцареца - най-малкото трябва да сме преди тях, за да ми остане готино впечатление от конкурса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 6 часа , Wild_Style каза: Браво, ти си тоооп щом си разбрал какво пее Мата Хари на счупен английски със зверския акцент Акцента в случая по-скоро помага, допринася за екзотиката в песента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Това обсъдихме ли го? СКАНДАЛ! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 7 часа , asylum каза: Всичко й разбрах. Ако не бях разбрал, пак щях да се напъна и да успея. И песента е съвсем различна като ритъм и постройка. Нищо общо със сръбкините. Не знам защо ги сравняваш. Защото и двете са slutpop. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 7 часа , asylum каза: Аз не намирам никакви сходства между двете песни. Обожавам Мата Хари и никога не бих гласувал за сръбкините, дори в отсъствието на Ефенди. Изобщо не е мой тип, освен това не разбрах какво пеят. Да, сякаш няма никакъв интерес към конкурса. В Турция все още е огромен, въпреки че не участВУват. Азерите са луди и те, за Западна Европа да не говорим колко им е важно. Четох колко пъти не сме участвали поради липса на финанси. Направо ми се струва, че Виктория си е платила, за да се яви. Иначе нямаше да ни се занимава да кандидатстВУваме ЕЗОПШТО Та гледанията на Вика най-вероятно са си изцяло от чужбина и са добри всъщност. Спинсор е фирмата на оная къдравата Геновева, дето има вид на лесбийка, ама се оказа, че имала мъж и дете. Ако Виктория завърши по-зле от Екуинокс, направо не знам 😧 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Много му падна нивото на този конкурс . Не песенен, а политически . Заспах докато гледах , ужас ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 мале малееее Best Performance of All Time in Eurovision history????? Ако не спечели Италия . догодина няма да участват сигурен съм 100%! Пак ще протестират Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Молете се за топ 5, че иначе Евровизия ще видим през крив макарон(до следващия спонсор). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари