DarkChild Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 минута, GSA каза: Ох супер ще пусна още 10 тогава. Иначе фаворити освен България са ми: Швеция Швейцария Нидерландия Азербайджан Сърбия Къде се намираш? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 3 минути, DarkChild каза: Оф, сега 1 час пълнежи. Най-неприятната част. Каквоооо!? Няма ли да гледаме сеир два часа точкообразуване? Аз затова седнах пред тевето! преди 3 минути, FikLena каза: Добре, че Преса няма да пуска скоро песен, че да не се налага да купуваш дислайкове ❤️ преди 3 минути, Lelqtian каза: Начи мога да пусна още няколко Начи мразя та, пуснах още 3 - не може да мина по-назад и да не пратя барем 4! Ще ме черпиш кадаиф, ако идваш към южните квартали! Подкукуросвач! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Дали ще пуснат "Скандал"? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Сериозно ли гласувате за България? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, DarkChild каза: Догодина Меди и Мехмедя на Евровизия 2022! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 2 минути, DarkChild каза: Къде се намираш? В Англия съм - всъщност се обаждам, че не може СМС-и от тук. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 минута, asylum каза: Каквоооо!? Няма ли да гледаме сеир два часа точкообразуване? Аз затова седнах пред тевето! Да, но докато чакаме гласуването си е не пиш-пауза, ами направо Тотя във фитнес тоалетна пауза. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Да, качете всички скрийнове, за да разберем, че сте дали пет лева за да гласувате. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 минута, Willy каза: Гласувай за Виктория, бе 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 минута, Willy каза: Фиклена и асулум ти благодАрат! Току що, DarkChild каза: Да, но докато чакаме гласуването си е не пиш-пауза, ами направо Тотя във фитнес тоалетна пауза. Варя чай. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, Danger. каза: Да, качете всички скрийнове, за да разберем, че сте дали пет лева за да гласувате. Вместо да си купят някоя бутилка вино, пускат смс-и. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, Danger. каза: Да, качете всички скрийнове, за да разберем, че сте дали пет лева за да гласувате. "Ала имам пачки, пачки по стотачки! " 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 5 минути, FikLena каза: Аз гласувах за Ефенди 2 пъти но никакъв фийдбек смс не получих... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 4 минути, Danger. каза: Сериозно ли гласувате за България? Разбира се, че ще си подкрепя българското - как ли пък не да гласувам за другите при положение, че България участва. Когато си с години в чужбина любовта към родината става по-голяма явно. Пък и нашата песен е уникално добра - вече зависи от човек, дали ще я усети или не. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, чушка. каза: Вместо да си купят някоя бутилка вино, пускат смс-и. Алкохол не пия! И кой е казал, че аз си плащам сметката за телефон! ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, DarkChild каза: Гласувай за Виктория, бе Е не ме кефи. Гласувах когато трябваше - 2017,2018. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 2 минути, asylum каза: Каквоооо!? Няма ли да гледаме сеир два часа точкообразуване? Аз затова седнах пред тевето! Добре, че Преса няма да пуска скоро песен, че да не се налага да купуваш дислайкове ❤️ Начи мразя та, пуснах още 3 - не може да мина по-назад и да не пратя барем 4! Ще ме черпиш кадаиф, ако идваш към южните квартали! Подкукуросвач! Ша гледаме 2 часа точкообразуване, ма първо нека затворят линиите за гласуване, после ша гледаме Елена да пее Майнамбъуан от някъв покрив и после ша се точат сички да си обявяват точките. Иначе не знам дали ми прие смсите, нещо ни ми прати потвърждение, да видим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, Kriminal каза: Аз гласувах за Ефенди 2 пъти но никакъв фийдбек смс не получих... В Сърбия ти ги пращат по пощата. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Нямам пари вече 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, Lelqtian каза: Ша гледаме 2 часа точкообразуване, ма първо нека затворят линиите за гласуване, после ша гледаме Елена да пее Майнамбъуан от някъв покрив и после ша се точат сички да си обявяват точките. Иначе не знам дали ми прие смсите, нещо ни ми прати потвърждение, да видим. КорОпция! Ся видЕх програмата на Бенете - свършва в 1.30. Ще го излъчат ли цялото? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, FikLena каза: Нямам пари вече Ще трябва да си продаваме телата до края на месеца 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 минута, asylum каза: Алкохол не пия! И кой е казал, че аз си плащам сметката за телефон! ❤️ Кой е казал, че виното е алкохол? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 минута, Kriminal каза: Аз гласувах за Ефенди 2 пъти но никакъв фийдбек смс не получих... И на мен така никъв фийдбек 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 И Испания ме кефих забравих да кажа. И Германия. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари