FikLena Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Букитата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 И ТОВА ЛИ БЕШЕ ОТКРИВАНЕТО ??? СКАНДАЛНО ЗЛЕ !!!!!!!!!!!!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 31 минути, meleto каза: Според мен Франция е евентуалният победител. Хем има пълен пакет, хем Европа обича такива по-консервативни изпълнения. Ще има рестарт на конкурса с Франция. Така виждам нещата. Предвиждам доста слаби позиции за Балканите. Ще се разпръсне много вота. Ако влезе и една в топ 10 ще е добре. Дали журитата ще ни поставят на първо място? Или Швейцария им е фаворит? И аз предположих за Франция, а и песента е наистина хубава! преди 27 минути, BobiTo каза: Стискам палци на Ефенди! Време е Евровизия отново да е в Баку след 10 години пауза! Бих отишъл! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, asylum каза: И аз предположих за Франция, а и песента е наистина хубава! Бих отишъл! Франция са най-добре от големите 5. А сега като гледам Израелката, Це+Це Музик фактори са готови да се завръщат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Кипър - запеваема песничка, добро шоу, но ме дразни тоя дявол, а и тя с много вокали в припева, направо все едно е на плейбек. Албания - отидох да си сипя вода. И тя с червено шоу, като предната. Израел - скука и нещо не ме кефи как пее. Догодина да включат Палестина на тяхно място. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 2 минути, asylum каза: Кипър - запеваема песничка, добро шоу, но ме дразни тоя дявол, а и тя с много вокали в припева, направо все едно е на плейбек. Албания - отидох да си сипя вода. И тя с червено шоу, като предната. Израел - скука и нещо не ме кефи как пее. Догодина да включат Палестина на тяхно място. На мен ми харесаха и трите до сега, но Белгия в момента ме преспиват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 3 минути, BobiTo каза: На мен ми харесаха и трите до сега, но Белгия в момента ме преспиват. Белгия - хубава песничка и стилно изпълнение, но не изпъква. Русия - шарено и оригинално, но извън конкурса не бих си я пуснал. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 този път не ми хареса Раша 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Малта ми е като Сърбия - същият стил и визия. Да минава по-бързо. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Малта гърмииииииииии! Дай им мамааа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Тия пък португалци да се скрият! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Иде ми да си прережа вените. Нелоша песен, но не каквото бих искал да бъде. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Португал ? АМАН ОТ ЗАСПАЛИ,ДЕПРЕСИРАЩИ ПЕСНИ !!! БЪРЗО ДА ИЗЛИЗАТ СРЪБСКИТЕ ЕСКОРТИ И ДА СРУТАТ ЗАЛАТА 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 На Русия нещо не ми достига, Малта ми хареса, но ми бие на Нета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Айде, време е за травеститско шоЛ. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Машала ураганкииииииииииииии 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 19 минути, asylum каза: Кипър - запеваема песничка, добро шоу, но ме дразни тоя дявол, а и тя с много вокали в припева, направо все едно е на плейбек. Албания - отидох да си сипя вода. И тя с червено шоу, като предната. Израел - скука и нещо не ме кефи как пее. Догодина да включат Палестина на тяхно място. Кипър тая година са ми христоматиен пример как един биващ припев песен не прави, но два баджака те класират на Евровизийски финал 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 О нее аз си чакам рейса все още!!! Ужас ще го пропусна... Нищо ще го върна назад, поне Ефенди е между последните 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, Lelqtian каза: Кипър тая година са ми христоматиен пример как един биващ припев песен не прави, но два баджака те класират на Евровизийски финал Баш! А Сърбия се класираха с шеЗ баджака. Бяха по-добре на полуфинала. Отново некоординирани и шоуто е скучно, изключая кълченето. И какво се пее в припева им? Аз чувам "сом, сом, сом"?! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, Kriminal каза: О нее аз си чакам рейса все още!!! Ужас ще го пропусна... Нищо ще го върна назад, поне Ефенди е между последните Сега ще й пратя хабер да те изчака! Мерак етме! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Сръбкините са ми трио МЕГА излезли да изпеят "Алармата". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 минута, asylum каза: Баш! А Сърбия се класираха с шеЗ баджака. Бяха по-добре на полуфинала. Отново некоординирани и шоуто е скучно, изключая кълченето. И какво се пее в припева им? Аз чувам "сом, сом, сом"?! Именно. Но пък Евровизия е много напред с матряла и си обичаме травестити шол та може и да ги видим с грозния трофей накрая 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, Lelqtian каза: Именно. Но пък Евровизия е много напред с матряла и си обичаме травестити шол та може и да ги видим с грозния трофей накрая Аз ви виждам нейде около 20-то мЕстО! Англия е едно от най-слабите предложения. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Кой ще е най-назад в класацията - Укей или Шпейн? Бонус ако вземат 0 точки от публиката ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 2 минути, asylum каза: Баш! А Сърбия се класираха с шеЗ баджака. Бяха по-добре на полуфинала. Отново некоординирани и шоуто е скучно, изключая кълченето. И какво се пее в припева им? Аз чувам "сом, сом, сом"?! Сам, сам сам... Парчето е отврат. Все едно петокласник го е писал. Имаха много по-силни представяния предни години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари