DarkChild Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 8 часа , Blueberry каза: Радвам се за флопа на Барбара и Дестини За пръв път виждам победител на полуфинала да го набутат в такъв running order Как Барбара е флоп на второ място и с малко точки зад победителя? Флоп е дебелогъзия Джон на 6-то място телевот. Мислеше се за победител, но изведнъж му се изтри самодоволната усмивка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 7 минути, DarkChild каза: Как Барбара е флоп на второ място и с малко точки зад победителя? Флоп е дебелогъзия Джон на 6-то място телевот. Мислеше се за победител, но изведнъж му се изтри самодоволната усмивка. Е не съм се изразила добре. За мен беше важно Франция да не спечели, не се случи. Не видях да се е мислел за победител. Джон Лундвик 2019 беше доста по-фрапантно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, Blueberry каза: Джон Лундвик 2019 беше доста по-фрапантно. Не съм гледал. Когато България не участва, изобщо не ми е интересно това състезание. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 16 минути, DarkChild каза: Не съм гледал. Когато България не участва, изобщо не ми е интересно това състезание. Утрепах се да го търся Иначе новото обявяване на точките, макар и атрактивно за зрителя, е гадно за участниците. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 час, meleto каза: Оф, математиката не ти е силна. И не само на теб. ... Оф, не оф, затуй питам. Ясно, че на общия фон. Аз не вярвам 10 хиляди пребиваващи в България да са гласували общо - или ако да, със сигурност част от тях са чужденци преди 41 минути, Blueberry каза: Утрепах се да го търся Иначе новото обявяване на точките, макар и атрактивно за зрителя, е гадно за участниците. Как са ги обявявали преди? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 12 минути, asylum каза: Оф, не оф, затуй питам. Ясно, че на общия фон. Аз не вярвам 10 хиляди пребиваващи в България да са гласували общо - или ако да, със сигурност част от тях са чужденци Как са ги обявявали преди? Караха под реда на "получили най-малко телевот" към "спечелили телевота", но даваха лицата само на първите 10 по телевот, за да не се излъчват разочаровани физиономии. Ето примерно от 2016, която е първата година, в която разделиха жури от телевот. Така се обявяваха резултатите и през 2017 и 2018, но го промениха през 2019: Преди това се сумираха теле- и журивот и говорителите на всяка държава даваха 8, 10, 12 точки на останалите държави и лека-полека се сумираше окончателният резулатат. Това обаче не беше толкова вълнуващо за гледане, защото често фаворитът се откъсваше на много точки от останалите и ставаше ясно кой печели по средата на гласуването. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Сега е най-яко. Насладихме се на обрати, сеири и панаири! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 час, asylum каза: Сега е най-яко. Насладихме се на обрати, сеири и панаири! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 След Кристиян и Виктория от X-Factor 2015, да се готвят Християна Лоизу и Дара. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 кво ще правим сега 1 година без Евровизия 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 19 минути, DarkChild каза: След Кристиян и Виктория от X-Factor 2015, да се готвят Християна Лоизу и Дара. Ако си платят, ще се готвят. То като гледам колко чернилки пращат другите държави, ако имахме пари, като нищо щяхме да пратим Прея. Ама тук е който плаща, той поръчва музиката. Не вярвам догодина да участвуваме. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, FikLena каза: кво ще правим сега 1 година без Евровизия Форумна Евровизия. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, FikLena каза: кво ще правим сега 1 година без Евровизия Ще се самозалъгваме, че Галена е на световно ниво. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 @asylum, коментирВай този съвместен концерт в ЛЕНИНГРАД на Ритон (журе), Киркоров (композитор и продуцент) и Петя Буюклиева (представителка през 2009). На 17:20 пее Катя и после дава микрофона на Петя с доста фасони, а Петя пък почва с нейните уооооуаооаоаоаоаоа и накрая превзема микрофона и цялата песен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 минута, DarkChild каза: @asylum, коментирВай този съвместен концерт в ЛЕНИНГРАД на Ритон (журе), Киркоров (композитор и продуцент) и Петя Буюклиева (представителка през 2009). На 17:20 пее Катя и после дава микрофона на Петя с доста фасони, а Петя пък почва с нейните уооооуаооаоаоаоаоа и накрая превзема микрофона и цялата песен Тъкмо исках да повдигна темата за Киркоров отново - ако тъпата Молдова не се беше класирала на финала, за кого ли щяхме да гласуваме, хъ-хъ. Видях клипа, Петя кърти. Има нещо Лунно в нея. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 2 минути, asylum каза: Тъкмо исках да повдигна темата за Киркоров отново - ако тъпата Молдова не се беше класирала на финала, за кого ли щяхме да гласуваме, хъ-хъ. Видях клипа, Петя кърти. Има нещо Лунно в нея. Италия, които са с 10т. сега. Сега гледам неин клип в Брадъра. хаха 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 7 минути, asylum каза: Тъкмо исках да повдигна темата за Киркоров отново - ако тъпата Молдова не се беше класирала на финала, за кого ли щяхме да гласуваме, хъ-хъ. Видях клипа, Петя кърти. Има нещо Лунно в нея. А Филип си е същ Меди. Саня Вучич (чернокосата от Hurricane Сърбия) винаги ми е приличала на Катя между другото. Ако не беше Молдова, щяхме да дадем 12 точки на Италия както изглежда Аз малко се уморих от Евровизия, особено днес като normies във всички социални мрежи обвиняват българите в чужбина защо не били гласували за Виктория и бляблябля. След два дни сигурно ще ми липсва наистина, но финалът беше уморителен, особено като фаворитът ми не спечели. Тая година ще пробвам да следя и националните финали, за да са ми още по-грешни прогнозите. Като се запознавах с песните на полуфиналите повече познавах 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 3 минути, Blueberry каза: Тая година ще пробвам да следя и националните финали, за да са ми още по-грешни прогнозите. Като се запознавах с песните на полуфиналите повече познавах Държава по държава ли ще следиш? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 7 минути, Blueberry каза: А Филип си е същ Меди. Саня Вучич (чернокосата от Hurricane Сърбия) винаги ми е приличала на Катя между другото. Ако не беше Молдова, щяхме да дадем 12 точки на Италия както изглежда Аз малко се уморих от Евровизия, особено днес като normies във всички социални мрежи обвиняват българите в чужбина защо не били гласували за Виктория и бляблябля. След два дни сигурно ще ми липсва наистина, но финалът беше уморителен, особено като фаворитът ми не спечели. Тая година ще пробвам да следя и националните финали, за да са ми още по-грешни прогнозите. Като се запознавах с песните на полуфиналите повече познавах Българите в чужбина: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 То, добре че румънците не се класираха за финала ... щяхме да получим още по-малко точки от телевота ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 От 21.05.2021 г. от 19:49, pacho каза: Това обсъдихме ли го? СКАНДАЛ! бяха мега зле като домакини Дъ Недерландс... Израел 2019 си остава ТОП 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 22 минути, FikLena каза: бяха мега зле като домакини Дъ Недерландс... Израел 2019 си остава ТОП Заслужено получиха 0 точки в собствената си страна, хъхъ 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 час , Blueberry каза: А Филип си е същ Меди. Саня Вучич (чернокосата от Hurricane Сърбия) винаги ми е приличала на Катя между другото. Ако не беше Молдова, щяхме да дадем 12 точки на Италия както изглежда Аз малко се уморих от Евровизия, особено днес като normies във всички социални мрежи обвиняват българите в чужбина защо не били гласували за Виктория и бляблябля. След два дни сигурно ще ми липсва наистина, но финалът беше уморителен, особено като фаворитът ми не спечели. Тая година ще пробвам да следя и националните финали, за да са ми още по-грешни прогнозите. Като се запознавах с песните на полуфиналите повече познавах То пък щото не е едно и също всеки път, все някой друг ни е виновен. Те българите в чужбина само това си мислят, как да кихнат по 1 лв за смс да гласуват баш за ВикитУ. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 1 час , FikLena каза: бяха мега зле като домакини Дъ Недерландс... Израел 2019 си остава ТОП На мен ми хареса. Предвид условията, в които бяха поставени, беше супер. Една малка част от мен се притесняваше да не вземе Украйна да отнесе трофея у дома и пак да гледаме евтинджоси. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари