WindWalkerMonk Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Не знам как е минало. Не ме пука за тия псевдо песни, нито стават, нито има пукнат хит освен Нета излезнал от там. Ай сиктир. петоразрядници. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Не знам как е минало. Не ме пука за тия псевдо песни, нито стават, нито има пукнат хит освен Нета излезнал от там. Ай сиктир. петоразрядници. последният победител стана хит в щатите 🤣 Солди от Италия беше европейски хит Фуего от 2018 беше източноевропейски хит If I were sorry от 2018 беше европейски хит Молдова 2017 беше европейски хит и това е само от последните години 🤭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Blueberry каза: последният победител стана хит в щатите 🤣 Солди от Италия беше европейски хит Фуего от 2018 беше източноевропейски хит If I were sorry от 2018 беше европейски хит Молдова 2017 беше европейски хит и това е само от последните години 🤭 Koга ? Хитове бяха песните на Ариана Гранде, Дуа Липа, не знам си кой още. Около мен знаят само Нета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Като бяхме малки, Сертаб Еренер и Елена Папаризу бяха големи хитове по нашите ширини. Нон-стоп дънеха от нечалгарски радия, дори водещите иронично ги представяха, но се налагаше да ги въртят. Хъ-хъ 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 А някой знае ли как е организиран самия конкурс на местно ниво - направи ми впечатление, че залата беше претъпкана и никой не беше с маска.Само ваксинирани ли са пускали вътре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, nikitrz каза: А някой знае ли как е организиран самия конкурс на местно ниво - направи ми впечатление, че залата беше претъпкана и никой не беше с маска.Само ваксинирани ли са пускали вътре? На няколко пъти исках да коментирам това, но все забравях. Споменаваха, че се спазва разстояние, но такова изобщо не видях. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, nikitrz каза: А някой знае ли как е организиран самия конкурс на местно ниво - направи ми впечатление, че залата беше претъпкана и никой не беше с маска.Само ваксинирани ли са пускали вътре? В най-общи линии: 3500 души публика, само холандски граждани, при влизане правят тест. Има повече подробности в сайта на Евровизия и на още места. Доколкото знам, само на екран изглеждат нагъчкани. преди 6 минути, asylum каза: Като бяхме малки, Сертаб Еренер и Елена Папаризу бяха големи хитове по нашите ширини. Нон-стоп дънеха от нечалгарски радия, дори водещите иронично ги представяха, но се налагаше да ги въртят. Хъ-хъ И Wild dances на Руслана беше голям хит. Това са златните години на Балканите, допреди EBU да врътне кранчето и да върне журитата. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Току що, Blueberry каза: В най-общи линии: 3500 души публика, само холандски граждани, при влизане правят тест. Има повече подробности в сайта на Евровизия и на още места. Доколкото знам, само на екран изглеждат нагъчкани. И Wild dances на Руслана беше голям хит. Това са златните години на Балканите, допреди EBU да врътне кранчето и да върне журитата. О, да, пропуснах Руслана - в няколко училища в южните квартали децата й подготвяха хореографии за различни празници. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 леле колко яко е било ! вижте 02:14 Green room'a догодина съм в Италия 100% ___________________________ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 6 минути, FikLena каза: леле колко яко е било ! вижте 02:14 Green room'a догодина съм в Италия 100% ___________________________ Всичко хубаво, но представи си да имаш шанса да си там и вместо да живееш момента, снимаш всички перформанси от-до. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 22 часа , pechenko каза: Българите в чужбина: При положение, че има лимит от 20 гласа, и обажданията след 20тото не се зачичат но най-вероятно се таксуват е добре 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 От 23.05.2021 г. от 15:46, asylum каза: А какво значи 0 точки от публиката? Нито един човек на Земята не е пратил смс? Дори майките и бащите им ли? Или някакво изчисление има и са под 1 процент, та затуй? Значи, че не са влезли в топ 10 на никоя страна. Може да са били и последни навсякъде, може и да са били 11то място във всяка страна, но точки взимат само топ 10 по държави. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Браво на БГ журито, което абсолютно единодушно даде 10 точки на Гърция (втората продуцирана от Киркоров песен), с което отне 10тото място на България. Сигурно са много доволни от професионалната си и безпристрастна оценка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 8 минути, Olay каза: Браво на БГ журито, което абсолютно единодушно даде 10 точки на Гърция (втората продуцирана от Киркоров песен), с което отне 10тото място на България. Сигурно са много доволни от професионалната си и безпристрастна оценка. Мисля, че им даде 8 ... те също ни дадоха толкова . 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Тестът за наркотици на Домаино МанЕскин е ОТРИЦАТЕЛЕН! Rock and Roll never dies!! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 36 минути, Olay каза: Браво на БГ журито, което абсолютно единодушно даде 10 точки на Гърция (втората продуцирана от Киркоров песен), с което отне 10тото място на България. Сигурно са много доволни от професионалната си и безпристрастна оценка. И гръцката ли е на Киркора? Едит - сега видях, че са на един и същ гръцки композитор. с молдовската песна... преди 24 минути, FikLena каза: Тестът за наркотици на Домаино МанЕскин е ОТРИЦАТЕЛЕН! Rock and Roll never dies!! Платил си, хаха 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 1 минута, asylum каза: И гръцката ли е на Киркора? Платил си, хаха тва да не ти е Рамус 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 19 минути, kalpazanin каза: Мисля, че им даде 8 ... те също ни дадоха толкова . Ми то като е по договор. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Виктория: Облеклото, с което бях на Евровизия, не е пижама Виктория Георгиева класира България на престижното 11-о място в Евровизия 2021 сред общо 26 страни участнички във финала. Българският представител в конкурса получи общо 170 точки от публиката и националните журита. Въпреки че облеклото ѝ бе оприличено на пижама – символ на пандемичната 2020-а, Виктория отрече да е пижама и разкри подробности за избора й на тоалет. „Облеклото, с което бях, първо бих искала да кажа, че не е пижама. Второ, аз си го измислих. Исках да е нещо много семпло и извън рамките на Евровизия. Всъщност на запад този вид облекло е страшно модерно и страшно скъпо. Погледнах трендовете какви са. Исках да бъда различна. Много се гордея с това как изглеждах, какво направих, какво изпях“ – подчерта певицата. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Вика барем с това да бъде запомнена. Защо развенчава мита 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Току що, FikLena каза: „Облеклото, с което бях, първо бих искала да кажа, че не е пижама. Второ, аз си го измислих. Исках да е нещо много семпло и извън рамките на Евровизия. Всъщност на запад този вид облекло е страшно модерно и страшно скъпо. Погледнах трендовете какви са. Аз като казах че е типичната модерна лигла... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Току що, Willy каза: Аз като казах че е типичната модерна лигла... Платила да се яви на конкурс, а не платила на стилист - сама избрала 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 1 час , FikLena каза: Тестът за наркотици на Домаино МанЕскин е ОТРИЦАТЕЛЕН! Rock and Roll never dies!! Много ясно, че ще е отрицателен - иначе ще ги дисквалифицират. Тоя конкурс като че всячески цели да покаже колко широкоскроени са европейците(или поне западноевропейците) - показват как участниците се наливат с алкохол, друсат се, водеща на шоуто е транссексуална и т.н. С две думи - бахти свободията. А после се чудят защо има страни като Турция, които от години бойкотират конкурса, за да не излъчват в праймтайма брадати певици, наркомани и какви ли не идиоти.То и тяхната фалшива консервативност не е ок, но все някакъв ред трябва да има според мен, защото всичко това подкопава реномето на такъв форум. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 В крайна сметка това е конкурс за песен - друсани, недрусани, грозни, негрозни - все тая! А Турция не участва поради съвсем други причини. То погледни Бюлент Ерсой и пак си помисли дали им пука за визия и поведение. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 ИКОНА ! 03:12:59 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари