GSA Публикувано на Май 25 Report Share Публикувано на Май 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Да не е напуснал Пайнер? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Нали щеше да е "Бравя си душата". Песента е яка, но текстът е тотал щета. Най-добрата му мелодия през последните години- Относно Пайнер - дано да е напуснал, но едва ли. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Много зле! Всичките му песни остаряват ужасно и не искам да ги чуя никога повече, дори и тези дето са ме кефили. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 37 минути, BobiTo каза: Да не е напуснал Пайнер? мне По Планета го пускат и си пише PLANETA PAYNER, и той като останалите в собствен канал Песента е яка циганиика Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Наби ми се в главата от половин слушане! Хит! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Нещо не ме дръпна, не ми хареса на първо слушане Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 6 часа , asylum каза: Нали щеше да е "Бравя си душата". Уат? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 преди 5 минути, DarkChild каза: Уат? Излезе такава реклама преди седмица - не помня тийзър ли беше, графика ли... 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Мен ме кефи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Пуснах я и вече я забравих. А някога правеше яки песни. Жалко! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 И аз си ПРАВЯ ДУШАТА, че не съм чул тая песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Много слаба песен от Илиян Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.