Lelqtian Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 5 часа , irritable2021 каза: не виждам коментари по темата - но в клипа участва Диона нали? Певачка с такова заглавие не ни е известна. Има един изпълнител Дион, да нямаш предвид него? 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 часа , Lelqtian каза: Певачка с такова заглавие не ни е известна. Има един изпълнител Дион, да нямаш предвид него? Селин Дион ли участва в клипа? Явно доста го е закъсала. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Не е зле колкото предните няколко, но пак лъха яко на скара и евтино, нищо няма да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Емануела много си поизгуби позициите в последните 2 години. И тя е на схемата количество бол, качество 0. Тук нещата са на добро ниво, но можеше да е и много по-добре. Клипа е леш, добре че е Иван Булкин да ми задържи вниманието 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Не ме грана от първо слушане,но после ме зариби.Мамино синче още си я слушам и най си ми харесва от последните и. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 От 26.05.2021 г. от 17:04, Kriminal каза: Най-доброта попфолк песен за сега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.