asylum Публикувано на Май 27 Report Share Публикувано на Май 27 Нека тук съберем песните, които са се откроили като визитни картички на съответните изпълнители. Някои са щастливи да имат повече от една визитка, най-вече в различни периоди от кариерата, но като цяло повечето певци имат по някоя песен, за която веднага се сещаме, щом чуем името. Няма да изписвам сега всички имена - женски и мъжи, та споделяйте каквото ви дойде наум. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Камелия - Луда по теб Деса - Две сърца Ивана - Шампанско и сълзи Преслава - Дяволско желание / Лъжа е 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Преслава - Водка с утеха Деса - Мъжете всичко искат Пепа - Синя прашка Кали - 4-4-2 Луна - Бягайте, крачета, Тук-там Ивана - Сто патрона 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Гергана - Губя те бавно Лидия - Всички! ❤️ Галин - Да владееш мъж 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Лорена-Все ми е тая Анелия-Погледни ме в очите Мария - Спомен Галена-Чупката Есил Дюран - СМС КЛЕА- Шефът и шефката Ваня Великова-Близалка Джина Стоевс- Пясъчен часовник Ивена-Без гаранция Алисия - Жестока болка Малина-Леден свят Емануела- Да си плащал Сашка Васева-Може ли да се забрави Георги Татяна - Би ди фер Сани- Ах, банана Кати- Пеперуда 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Лия - Дяволски чаровник Ина - Зелено и Петият етаж Радо Шишарката - Тигре, Курви, сбогом, Бели птици Еми Стамболова - Птица бяла Емилия - Не виждам Малина - Да или не Кати - Пеперуда, Най ми е добре, Нестандартни сме, Лунна нощ Джина Стоева - Докога Ивена - Женски номера Кондьо - Доко, доко, Мъни, мъни, Атака микс Мира - Летвата, Хей, малката, Оставете ни на Мира Болднатите поизветряха. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Лия по-скоро е с "Да те мачка..." и "Митничарю" Галена - "Чупката" Нина - "Лъвица" Есктра Нина - "Затвори очи", а в ерата на "Планета" - "Любовница" Цветелина - "100 мерцедеса" Нелина - "Бял мерцедес" Софи Маринова - "Стари рани", впоследствие и "Бурята" с Устата Ивана - първоначално "100 патрона", която след това е надвита от "Шампанско и сълзи" Татяна според ме е с "Остани" Елена Паришева - "Тук и сега", или "Първата-последната", или пък "Още" 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Райна с “Гасне пламък”, “Ти ме лъжеш най-добре”, “Като летен грип”. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Адриана - Панамера Теди Александрова - Чалга пеперудки Каролина - Плаче моето сърце Стефани - И плачат и богатите Орнела - Невиждани очи, Изпий си кафето, Тип-топ Весела - Палаво око, 300 нощи, 300 дни, Блондинка с Екстра Нина Рени - Като птица 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 16 минути, asylum каза: Еми Стамболова - Птица бяла 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Андреа-Докрай Джена-Да видя какво е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Току що, DenFevgo каза: И аз я предпочитам. Орхан Мурад - Хиляди слънца, Ново гадже, На море Кали имаше и Малино моме Ростислава - Слънце мое Бони - Клада от страст, Полудявам ли 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Току що, xroflx9 каза: Андреа-Докрай Джена-Да видя какво е На Андра не мога да определя нещо категорично... но на Джена със сигурност Да те бях ранила. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Глория е с Носталгия / Белите манастири според мен. С Азис лесно може да са с Не сме безгрешни като емблема. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Азис - Автомонтюр, Чуролийке, Напипай го, Обичам те, Сен Тропе, ММА, Хабиби. Бая са, дейба! Глория - Циганско сърце Яница - Мома Яница Алисия - Палиш ме, Карамел (поизбледняла), Имаме ли връзка Теодора - Моят номер, Някой като мен, Изневерявам ти - изветрели Лияна - Ох, ох Камелия - Луда по тебе, Огън момиче, Няма шега, Защо повярвах, Ти си, Залеза и Зората Тони Стораро - Грешница, Милиони звезди, Най-добрата фирма 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Преслава-Дяволско желание, Лъжа е, ,Новата ти, Водка с утеха.... Анелия-Погледни ме в очите, Само мене нямаш. Глория-Крепост, Присъда, Феникс, Дива нощ. Райна-Хиляди жени, Любов по скалата на Рихтер, Ти ме лъжеш най-добре. Галена-Тихо ми пази, Чупката, Утешителна награда. Камелия-Луда по тебе, Залеза и зората, Защо повярвах, Ти си... Десислава-Две сърца, Мъжете всичко искат, Лъжа, Някой ден. Ивана-Нещо неТипично, Като на 17, Шампанско и сълзи, Грешна нощ. Соня Немска-Правена съм за ръцете ти, В сряда се приготви. Гергана-Губя те бавно, Последна вечер, Боли. Малина-Леден свят, Страст. Емилия-Не виждам. Костантин-Ти си само осми клас, Обади ми се. Есил Дюран-СМС. Емануела-Да си плащал, Късам ти нервите. Алисия-Имаме ли връзка 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Софи Маринова - Стари рани, Бурята в сърцето ми, Бели ружи Емилиано - Татуировка Борис Дали - Пиян Илиян - Тупалка Силвия - Апетитна хапка Сашо Роман - Мой ангеле 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Кати - Пеперуда, Омайна лунна нощ е, Мили момчета. Кали - 4 4 2, Като те почна. Цветелина Янева - Влез, Мога пак. Цветелина - Сто мерцедеса. Даяна - Право в целта. Димана - 1000 градуса любов. Магда - Нали ти казах, Хронична липса на любов, Нямам душа, Море и суша. Вероника - Грешен сън, Втори дубъл, Слушай ме любов, Не така. Софи Маринова - Бурята в сърцето ми, Стари рани, Бели руже, Остани. Бони - Обичаш другата, Магия, Полудявам ли. Валя - Минало си ти за мене, Ще горя. Весела - Палаво око, Ледено сърце, Уволнение. Петра-Хищна хиена. Мая - Баклава, Парти Тайм. Магапаса - Ограбен, С половин сърце. Мая и Магапаса - Научи ме, Пак си жива. Мария - Не те обичам, Спомен, Най-добрият. Андреа - Докрай, Употребена. Нелина - Бял Мерцедес, Скандално голи, Добре, че вали. Рени - Влюбих се опасно, Не мога без тебе, Луда за любов. Силвия - Просякиня, Капитане... Сашка Васева - Може ли да се забрави Георги, Левовете в марки. Луна - Плажно масло, Бягайте крачета. Лияна - Ох, ох, Каменно сърце, Изневяра, Като вещица. Галин - Момче без сърце. Джена-Да видя какво е, Да те бях ранила, Да те прежаля,Кой си ти. Траяна - Още малко, Става горещо. Яница - Всичко чуждо пожелаваш, Две в едно, Леко кючек. Тони Стораро - 2,3,4, За една жена, Милиони звезди. Азис - Напипай го, Обичам те, Не сме безгрешни с Глория, Ден Тропе. Татяна - Биди фер, Да сме квит, А уж не бях такава. Даниела - Все ми е тая, Жена мечта. Лорена - Все ми е тая, Жена за лудницата. Коста Марков - Имам само едно сърце. Надя - Полунощ е. Милица - Мъжете са лесни. Мира - Летвата, В джаза, Оставете ни на Мира. Милко Калайджиев - Къде си батко, За да те забравя. Илиян - Тупалка, Ч.Р.Д. Ваня - Пробвай се с друга, Котето с Дамян. Боряна - Защо не мога. Биляна - искаш много-даваш малко. Сияна - Виновна без вина, Още ме държи. Екстра Нина - Любовница. Джина Стоева - Сто жени, Докога. Ивена - Номер 2, Без гаранция, Моля за внимание. Фики - Горе-долу, Кой с Галена. Румина - Жестоко Теди Александрова - Чалга пеперудки. Пепа - Синя прашка Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.