pechenko Публикувано на Май 31 Report Share Публикувано на Май 31 Правила: 1. В темата се пише само за поп фолк и всичко около жанра. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видеоплатформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Май 31 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 31 Хита на лятото 4 8 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 2 минути, pechenko каза: Хита на лятото Не бързай, ама пак ще е Галена де. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 2 минути, pechenko каза: Хита на лятото В махалите ще е, но дори там може Азия да ги бутне. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, WindWalkerMonk каза: В махалите ще е, но дори там може Азия да ги бутне. Ти в час ли си или просто пишеш неща колкото да не заспиш? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 4 минути, Danger. каза: Ти в час ли си или просто пишеш неща колкото да не заспиш? Всеки с мнението си, а аз дали съм в час е моя работа. На мен живота не ми се върти в това да се кланям на някоя чалга певица. Беше ирония към печенко, защото бута песента и се знаеше, че ше я пусне нея. 5 хомота спамят с Галена цял ден. Да не говорим, че не аз броя ксто идиот песните й със всяко гледане. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, WindWalkerMonk каза: Всеки с мнението си, а аз дали съм в час е моя работа. На мен живота не ми се върти в това да се кланям на някоя чалга певица. Беше ирония към печенко, защото бута песента и се знаеше, че ше я пусне нея. Като почнете с това “Моят живот не е чалгата, не е да защитавам любимката си и т.н” а в същото време висите по цял ден във форума и да пишете за чалгарки, изглеждате трагични. Питах те дали си в час, защото определи песента като хит в махалите. А това е песен с модерно звучене. Сам си прави изводите. 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 4 минути, Danger. каза: Като почнете с това “Моят живот не е чалгата, не е да защитавам любимката си и т.н” а в същото време висите по цял ден във форума и да пишете за чалгарки, изглеждате трагични. Питах те дали си в час, защото определи песента като хит в махалите. А това е песен с модерно звучене. Сам си прави изводите. Да бе, ама да пишеш за чалга и да се ебаваме с абсурдни неща и да броиш като дебил клипчета в youtube са различни неща. Сещаш се нали. Дай ми пример къде аз се кланям на чалга дивите, и къде броя. Аз си поствам неща, смея им се и тва е. Едно време на Глория така скачаха, даже изтекоха информации че си купили рокля като нейната и пели 100% жена пред огледалото. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 5 минути, Danger. каза: Като почнете с това “Моят живот не е чалгата, не е да защитавам любимката си и т.н” а в същото време висите по цял ден във форума и да пишете за чалгарки, изглеждате трагични. Ми сам каза, че пише за чалгаркИ. Не е като да е обсебена от една единствена. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Всеки с мнението си, а аз дали съм в час е моя работа. На мен живота не ми се върти в това да се кланям на някоя чалга певица. Беше ирония към печенко, защото бута песента и се знаеше, че ше я пусне нея. 5 хомота спамят с Галена цял ден. Да не говорим, че не аз броя ксто идиот песните й със всяко гледане. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, asylum каза: Ми сам каза, че пише за чалгаркИ. Не е като да е обсебена от една единствена. Това не променя факта, че е обсебен от форума и чалгата, което на практиката е същото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 18 минути, pechenko каза: Хита на лятото Искрено се смея на хората, дали дислайк на поста ти и се сещам колко тъпо им става като отворят Youtube. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, pechenko каза: Ако беше пуснал Цуца щеше да е изненада. Но направи транзишън от баба към Галена. Защо се скарахте с дъртата? Минетчо се обиди защото предпочела друга придворна пред него. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, Danger. каза: Искрено се смея на хората, дали дислайк на поста ти и се сещам колко тъпо им става като отворят Youtube. Не всичко е гледания мм да аха това е за Глория!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 5 минути, чушка. каза: Това не променя факта, че е обсебен от форума и чалгата, което на практиката е същото. Не, не е. Аз не смятам отрепки за върха на България. Нито изкривявам истината за поведението им. И не е обсебване. Едно е да си дискутирам Ваня, както и другите певици. Виж и за Глория си пиша, за еврото. Съвсем различно е като дебил да плюя по всяка една и да пиша 24/7 хубаво само за Галена. Това вече е обсебване. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Ако беше пуснал Цуца щеше да е изненада. Но направи транзишън от баба към Галена. Защо се скарахте с дъртата? Минетчо се обиди защото предпочела друга придворна пред него. Коя е дъртата и кой е Минетчо? Ауу, прекрасна вечер. Ето това са истински скандали, а не да се правим вечно на позитивни 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, VulkoIsTheBest каза: Коя е дъртата и кой е Минетчо? Ауу, прекрасна вечер. Ето това са истински скандали, а не да се правим вечно на позитивни Планетчо и Глория. Имало драма, че дъртата пиела кафе с някой у тях, а не с него. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Планетчо и Глория. Имало драма, че дъртата пиела кафе с някой у тях, а не с него. Ма печенко не е планетчо, доколкото знам? 3 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Ако беше пуснал Цуца щеше да е изненада. Но направи транзишън от баба към Галена. Защо се скарахте с дъртата? Минетчо се обиди защото предпочела друга придворна пред него. Мога да се закълна, че бях приготвил “Да бях от гадните”, но реших да подразня Преславови. Не знам за какво говориш… 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 2 минути, asylum каза: Ма печенко не е планетчо, доколкото знам? Моляя? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 3 минути, pechenko каза: Мога да се закълна, че бях приготвил “Да бях от гадните”, но реших да подразня Преславови. Не знам за какво говориш… Е нали беше фен на баба Гло, ама я разлюби. Остави жената на стари години. Свършиха й парите, мутрите и феновете. Иначе за Планетчо знам, защото в дъ руф се оплакваше на неква HR ка за това, че той толкова правил, всичко й следял... Била рана в сърцето. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Планетчо и Глория. Имало драма, че дъртата пиела кафе с някой у тях, а не с него. Това е чиста обида… да ме сравняваш и то с Планетчо?!? преди 2 минути, asylum каза: Ма печенко не е планетчо, доколкото знам? Аз съм, но съм под прикритие тук ( кралицата заръча да следя поданиците ) 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 2 минути, pechenko каза: Това е чиста обида… да ме сравняваш и то с Планетчо?!? Ми твоето име започва с П и неговото е с П. Айде де, кво ще ми кажеш на това? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, pechenko каза: Това е чиста обида… да ме сравняваш и то с Планетчо?!? Аз съм, но съм под прикритие тук ( кралицата заръча да следя поданиците ) Не съм бе. Но виж горе добавих за него, Глория му е разбила сърцето, сигурно след нея някой друг и други неща. Иначе кажи сега за Галена, какво те кефи в нея? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари