ice_hot_sm Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Леля ви Ивана с концерти във Варна и Бургас. От линка към Евентим, на интекартивната схема са посочени цени от 20 до 50 лв. Харесва ми посоката, в която се е ориентирала. Дано има успех! С Глория в момента са именно за такъв тип представяне. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 12 минути, Danger. каза: Остави го, Фаст спря да налива хейт по Галена от две години насам, даже пише понякога и положителни коментари относно нея. Но за сметка на това се появиха едни други лепки, които му заместват старият хейт. Аз не помня да я е хейтил през годините. Или да е било съвсем леко. преди 17 минути, Fast каза: И са ги обсипали с дислайкове и негативни коментари, за което се радвам. Бива ли да са толкова продажни? Защо си толкова негативен и се радваш, че някой е хулен и унижаван? П.С. В момента пафкам такова, но друга марка. А кай нещо ся. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Деси Слава е една от най-емблематичните изпълнителки в поп-фолка и на практика най-признатия глас в жанра. Много ясно, че дори без да е била най-големия идол на еди-кое си общество е идеална за всякакви концерти- от такива с филхармонии до такива на гей паради (и на двете от които е била/ще бъде). 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, ice_hot_sm каза: Леля ви Ивана с концерти във Варна и Бургас. От линка към Евентим, на интекартивната схема са посочени цени от 20 до 50 лв. Харесва ми посоката, в която се е ориентирала. Дано има успех! С Глория в момента са именно за такъв тип представяне. Какъв е капацитетът на тези летни театри? Питам, понеже ги е нарекла големи концерти. Надявам се да е пълно. С Гюра да направят общо турне - мисля, че ако се комбинират 2-3 силни певици, може да съберат повече хора и да е интересно, та лека полека да наложат тоя модел на работа. Едно време Глория обикаляше с Петра, Камелия, Екстра Нина и Силвия постоянно залите в страната. 7 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Демек ще настъпи пълен Или пък ще настъпи 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, penakavalli каза: Или пък ще настъпи Е няма да е грозен, аз обичам да ми се леят лепкави безцветни течности. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Ехх Господарите как ми взимат нагло материала https://gospodari.com/зрители-обиждат-водещи-по-фен-тв-видео/ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 15 минути, Danger. каза: Ти нали си мислеше, че ще е с Гери-Никол, какво стана сега? А ти явно нямаш мисъл, щом не си уловил написаното от мен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 2 минути, Hurricane каза: А ти явно нямаш мисъл, щом не си уловил написаното от мен... И какво трябваше да уловя на “Преслава и Гери-Никол идват!” ? Понеже се смяташ за много умен, поясни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 26 минути, чушка. каза: Коментирай как сипеше хейт по Галена, че рекламира цигари и даваше пример, че Преслава не го прави, а няколко месеца по - късно, тя също беше част от това. Случва се човек да прецени погрешно. Това не прави основния ми по-малко валиден. Реклами на никотинови продукти и твърд алкохол не би трябвало да има в медийното пространство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 16 минути, FolkEmpire каза: Ехх Господарите как ми взимат нагло материала https://gospodari.com/зрители-обиждат-водещи-по-фен-тв-видео/ Наглеци. Барем да ти плащат символични хонорари. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 7 минути, Fast каза: Случва се човек да прецени погрешно. Това не прави основния ми по-малко валиден. Реклами на никотинови продукти и твърд алкохол не би трябвало да има в медийното пространство. И аз ги осъждам много. Ако рекламират, поне да рекламират трева. Уродки! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Лидия сериозно ли ще има дует с Преслава? Егати, този Галин наистина е решил да я забие с имиджа на Тройница. Как може на една новоизлюпена дебютантка да даде толкова яка соло песен, а потенциалната нова голяма звезда на жанра да е вече с трета колаборация за годината? 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 4 минути, asylum каза: Наглеци. Барем да ти плащат символични хонорари. Да бе тия арменски мишоци... Направо грабят с големия черпак. Обаче има нещо, което май не ми е направило впечатление и не съм го видял 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Очаквания от дует на Преслава ми звучи твърде оптимистично. Нейната сила са самостоятелните песни. Само ако е с Константин, бих имал очаквания. Ако е с Алфа просто нямам обяснение защо им се навива, когато дори интереса към тях отшумява. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 29 минути, asylum каза: Какъв е капацитетът на тези летни театри? Питам, понеже ги е нарекла големи концерти. Надявам се да е пълно. С Гюра да направят общо турне - мисля, че ако се комбинират 2-3 силни певици, може да съберат повече хора и да е интересно, та лека полека да наложат тоя модел на работа. Едно време Глория обикаляше с Петра, Камелия, Екстра Нина и Силвия постоянно залите в страната. Сега погледнах в Интернет. За Варна дават 2341 седящи места, а за Бургас - 2150. Иначе и аз това си мислех - да се съберат заедно. Но не знам как биха преодолени егото си. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 2 минути, FolkEmpire каза: Да бе тия арменски мишоци... Направо грабят с големия черпак. Обаче има нещо, което май не ми е направило впечатление и не съм го видял Егати малките цици. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 15 минути, Гальо каза: Очаквания от дует на Преслава ми звучи твърде оптимистично. Нейната сила са самостоятелните песни. Само ако е с Константин, бих имал очаквания. Ако е с Алфа просто нямам обяснение защо им се навива, когато дори интереса към тях отшумява. Може да са й обещали почивка в Испания, нали Галин има тъпкачи там. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Навила се е, щот песента е яка. Знаеш ли иначе кога щеше Преслава да се съгласи на дует с дебютантка?! Никога! Плюс това Галин е платил всички разходи по дуета, а за капак Пресис си е подсигурила песента да е в нейния канал. От това какво по-хубаво за нея и икономичният ѝ възглед? 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, Hurricane каза: Навила се е, щот песента е яка. Знаеш ли иначе кога щеше Преслава да се съгласи на дует с дебютантка?! Никога! Плюс това Галин е платил всички разходи по дуета, а за капак Пресис си е подсигурила песента да е в нейния канал. От това какво по-хубаво за нея и икономичният ѝ възглед? Не се филмирай, да не ревеш пак. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, Hurricane каза: Навила се е, щот песента е яка. Знаеш ли иначе кога щеше Преслава да се съгласи на дует с дебютантка?! Никога! Плюс това Галин е платил всички разходи по дуета, а за капак Пресис си е подсигурила песента да е в нейния канал. От това какво по-хубаво за нея и икономичният ѝ възглед? Пък и Лиди мачка с интересен, защо да не се отърка в нея? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 2 часа , Olay каза: 3:18 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Бях забравил този гей момент в кариерата на Пресис. И най-добрият й клип изобщо. Николай Нанков все пак! Това ми прилича по-скоро на фетишизиране на лесбийски двойки от страна на Нанков, който по всяка вероятност е хетеро. Тенденция е в по-ранните му клипове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 минута, Danger. каза: Не се филмирай, да не ревеш пак. От какво да рева? И защо пак? Преслава смаза със самостоятелен хит тази година! На върха на всички класации е и въпреки жестоката конкуренция се задържа! Набедените за топ имена Квичлена и Педи с триста зора я минаха и то със съмнителни гледания и подплатени реклами във всички социални мрежи. Коментарите на хората към песента на Преслава са 95% положителни, докато тези под “Скандал” са около 80%. Също така в 90% от поп-фолк страниците (като изключим фен страницата под прикритие на Галена “Хитовете са тук”) “В твоето легло” ги мачка във всяка една анкета. Айде поздрав с хит и вади носните кърпички, че идва още един 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 2 часа , xroflx9 каза: Изтървах веднъж дистанционното там. Мале какъв срам като изслушах тази песен сега. С какви песни сме били захранени! Нищо чудно, че днес има толкова Десити, Галини, Тедита и Маджуни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 20 минути, Hurricane каза: От какво да рева? И защо пак? Преслава смаза със самостоятелен хит тази година! На върха на всички класации е и въпреки жестоката конкуренция се задържа! Набедените за топ имена Квичлена и Педи с триста зора я минаха и то със съмнителни гледания и подплатени реклами във всички социални мрежи. Коментарите на хората към песента на Преслава са 95% положителни, докато тези под “Скандал” са около 80%. Също така в 90% от поп-фолк страниците (като изключим фен страницата под прикритие на Галена “Хитовете са тук”) “В твоето легло” ги мачка във всяка една анкета. Айде поздрав с хит и вади носните кърпички, че идва още един Първо - не ги е минала с “триста зора”, а буквално я издухаха и минаха гледанията за има-няма две седмици. И Азис я мина. Утре и Малката я минава. Сигурно и Ломската след време ще я мине. Симона и тя прави повече гледания вече. Демек, май сте извън топ 5? Второ - аз не виждам отрицателни коментари под “Скандал”, не знам какво си чел. Трето - Къде Преслава мачка с анкети? Ето ти анкета, която не е от въпросната страница: Изхвърляш се и накрая пак ще ревеш. 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари