Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 9 минути, Chuchuliga каза: Мога да позная, че си пълен с горчилка. И повече не желая да знам. Не на мене тия, разкрит си още преди да си писал. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chuchuliga Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Току що, Willy каза: Не на мене тия, разкрит си още преди да си писал. Ако обичаш спри да се занимаваш с мен, неприятен и досаден си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 "Флопа" на Джена и Тита с по-голям staying power от песента на Преса??? ПП: В тоя форум няма ли модератори? Докога ще важат тия двойни стандарти за Кондомчо? Всички си изтърпяваме наказанията от личните си профили,а този сигурно има над 10 вече. @meleto 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 На някои хора гъза сигурно завижда на количеството ла*на които ума им пуска всеки ден чрез "мнения". Мн готин микс. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Хит на лятото! 2 7 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 час , Danger. каза: Петък вечер: 5. Татяна - 105К Хит! преди 1 час , Danger. каза: Както си каза @devotioner, песента на Ломската е терминатор в дискотеките! Тотален хит. На Теда песните не омръзват бързо - винаги се задържат много. Подценена дискотечна терминаторка. Най-много избухващи песни е правила именно тя. Мен чак сега ме зариби тоя Автомат. Теда напомпа спадналата кариера на Илиян напоследък! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 час, Chuchuliga каза: Ако обичаш спри да се занимаваш с мен, неприятен и досаден си. Мани форумците. Сподели мнение за любимката на форума и държавата - Ванчето Великова! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chuchuliga Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Току що, asylum каза: Мани форумците. Сподели мнение за любимката на форума и държавата - Ванчето Великова! Махнах ги Харесва ми, че не й пука от нищо и си следва нейната линия. Веселячка ми изглежда. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Току що, Chuchuliga каза: Махнах ги Харесва ми, че не й пука от нищо и си следва нейната линия. Веселячка ми изглежда. Харесваш ми! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Кралицата Ваня подготвя следващия си проект. Вдига екипите си и ще снима на няколко локации, една, от които е каменистият плаж край река Янтра. Заплашва Галена, че щяла да направи много по-добър клип от това, което представителката на Смядово е правила досега. Качваме ли се? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Камелия нали каза в стори в инста, че ще разкрие новина за Гласът. Защо не е казала нищо... Като цяло й е време да е аут от предаването и да се фокусира върху новия си нос. 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 https://www.instagram.com/p/CQBhDU3Ds97/?utm_medium=copy_link “Турболенция” идвааа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 https://www.facebook.com/sofiaprideparade/videos/542634007119106 Деси Слава на 26:57 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Един от най-любимите ми проекти от фолка за всички времена. То е песен, то е клип, присъствие...😍 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Ние си се радваме достатъчно на успехите на Галена. Но всеки пореден флоп на вечната съперничка прави всеки успех на Галя още по-сладък. Няма как да не сме happy, когато Синан с мега проекта си "Бебе" е с 6 позиции пред гласената за хит на пролетта и лятото претоплена манджа на Петрана в дневния Popnable. Истинска наслада за душата! 😎 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 1 минута, plambata каза: Ние си се радваме достатъчно на успехите на Галена. Но всеки пореден флоп на вечната съперничка прави всеки успех на Галя още по-сладък. Няма как да не сме happy, когато Синан с мега проекта си "Бебе" е с 6 позиции пред Петрана в дневния Popnable. Истинска наслада за душата! 😎 Надувай хита, защото до полунощ трябва да минем 7 милиона. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 28 минути, Fast каза: https://www.facebook.com/sofiaprideparade/videos/542634007119106 Деси Слава на 26:57 Баси умрелата публика. ЗАБРАНЕТЕ ВСИЧКИ ЛГБТ ПРАВА! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 3 часа , Danger. каза: 3. Азис - 119К 4. Малката и Робов - 112К 6. Теди и Илиян - 104К btw време е Азис заслужено да падне под тези песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Тази песен обаче получава ново значение, като Деси я пее на Прайда 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Колко много Десови песни и колко дива чалга в центъра на София. И с бис даже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 18 минути, Kriminal каза: Баси умрелата публика. ЗАБРАНЕТЕ ВСИЧКИ ЛГБТ ПРАВА! Еми като почват с наштУ Вики да ги приспи едни хубаво, ко очакваш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 5 минути, Lelqtian каза: Еми като почват с наштУ Вики да ги приспи едни хубаво, ко очакваш. Гледах само частта с Десис, ква тъз? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 2 минути, Kriminal каза: Гледах само частта с Десис, ква тъз? Онова с пижамата от Евровизията. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 преди 3 минути, Lelqtian каза: Онова с пижамата от Евровизията. ааа..... горките български гейки. Но това не ги оправдава че не избухват на Десис 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари