Jump to content

Поп фолк скандали (Юни, 2021)

Препоръчани коментари

преди 2 минути, zai4eto82 каза:

Като не ти харесва, ко щеш. Хората мислят друго. Много му се кефят и коментарите го доказват отдолу. Новият сезон много вдигна летвата Алпер с Коце. Знае кой да харесва- Коце и Галена, :P

И Галена знае кой да предложи и не сгреши с Кoce 😛

A Koце прие от Галена. 

Това няма да ме накара да харесам този наркоман. Виж го само как гледа, ми той не знае къде се намира бе.

• Like 6

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, zai4eto82 каза:

Явно си е казала - "дай да ги събера тия двама наркомани". 

преди 10 минути, penakavalli каза:

Ох, Зайка сега и с Лешпер Чочев ще ни занимава...

Бих казал

преди 1 минута, PHILIPP PLEIN каза:

Дали Софка няма да гръмне пак с дует   2021? 🤔

Тъй очаквам. Но щеше да е по-добре да извие глас с Татуировката на попфолка!

• Like 2
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, PHILIPP PLEIN каза:

Роксана го е резервирала 😁

Избиват се като излезе някоя сензация. То не бе Меди, не е Емилиано сега. Да си го татуират някъде по-добре.

• Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, zai4eto82 каза:

Като не ти харесва, ко щеш. Хората мислят друго. Много му се кефят и коментарите го доказват отдолу. Новият сезон много вдигна летвата Алпер с Коце. Знае кой да харесва- Коце и Галена, :P

A Koце прие от Галена. 

Може да не скачаш на хората, че имат различно мнение от твоето в случая. И с право. Летвата вдигнал... 

Айде поздрав. И даже малко му е сипала тука на лигльото. "Аз винаги съм имал голямо самочувствие как пея"... Понеже за всичките тия години неведнъж го чухме да пее, нали. Слушай си го, особено старите балади (на запис, щото за друго няма да те огрее), но не го изкарвай светило. Като човек Райна е сто пъти по-стойностна. Ама то как беше - "Свестните у нас считат за луди", пък такива като Коцьо, душата на компанията, мъжа мечта. Ей бре, тоя див балкански манталитет и провинциализъм от селяндури звезди да правим... 

• Like 9
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Иначе не го казвам аз, че Алпер е вдигнал летвата, а коментарите на хората под клипа. На вас като не ви харесва и хубави неща да е казал Коце, пак ще го оплюете. Да го гледате как казва, че е намерил портфейл с много пари като млад и веднага го върнал и че който върши добро ,получава добро. След това е получил наградата на Пирин фолк и Айде земи тамбурата е в световна компилация. Ама само знаете да дрънкате глупости. 

• Haha 1
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

Токсичен продължава да потвърждава очакванията ми, че в другите платформи ще покаже силата си на хит. Вече е втората най-слушана чалга в класацията на Apple Music и за пореден ден сред петте най-стриймвани в Spotify. До скоро изглеждаше немислимо певица от 90-те да има такива позиции.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, GSA каза:

И тя ли ще го кара само на дуети? Самостоятелен хит кога? 

Аз Кифла фафла, хитът на есен 2020-пролет 2021, го броя за солова песен!

image.png.a2fbf03a1a82ce21d58d1176918fd707.png

• Love 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

SG  и WindWalkblabla..

"Фолка вече не стига до масовата аудитория, това е лошо!"

масовата аудитория:
този скоро ще го направят рапър ....... толкова много го оскубаха ,че прилича на гейчо !!!Ей Манди недей да позволяваш да отнемат мъжкото в теб .....сигурно отдавна не си бил на запад ,но тука е модерно и правино мъжа да е космат,тука дори гейовете не си скубят веждите !!!!

Сподели в други сайтове

преди 21 часа , Fast каза:

Да посменим малко темата. Коя е първата попфолк песен, за която имате спомен?
Моята е Златна клетка или Луда нощ на Глория.

Тази:

+ някаква на Луна, в Топ фолк по НОВА. Та не ми беше трудно да реша на коя да пристана 😁

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Willy каза:

SG  и WindWalkblabla..

"Фолка вече не стига до масовата аудитория, това е лошо!"

масовата аудитория:
този скоро ще го направят рапър ....... толкова много го оскубаха ,че прилича на гейчо !!!Ей Манди недей да позволяваш да отнемат мъжкото в теб .....сигурно отдавна не си бил на запад ,но тука е модерно и правино мъжа да е космат,тука дори гейовете не си скубят веждите !!!!

Това е само едно мнение от 'масовата' аудитория. :D

За жалост в момента масовата аудитория си проявява здраво възгледите по-скоро по темата за участието на Галена и Дара в Гласът. Дори и аз не можех да очаквам чак такъв хейт, един основен дял от народа наистина не го интересува да погледне кой колко се старае в кариерата си. Но дали може да се винят тези хора, като се има в предвид на какъв хал е чалгата...

Сподели в други сайтове

преди 26 минути, SG каза:

Това е само едно мнение от 'масовата' аудитория. :D

За жалост в момента масовата аудитория си проявява здраво възгледите по-скоро по темата за участието на Галена и Дара в Гласът. Дори и аз не можех да очаквам чак такъв хейт, един основен дял от народа наистина не го интересува да погледне кой колко се старае в кариерата си. Но дали може да се винят тези хора, като се има в предвид на какъв хал е чалгата...

Все чалгата е виновна, а да погледнем какви са огромна част от коментиращите? Не ни трябват такива фенове!

Сподели в други сайтове

Меди вече мина гледанията на “Да си тук” за ден, а му остава още един час. Първата песен беше сензация и се споделяше навсякъде, сега с тази не виждам да се случва същото? 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Danger. каза:

Меди вече мина гледанията на “Да си тук” за ден, а му остава още един час. Първата песен беше сензация и се споделяше навсякъде, сега с тази не виждам да се случва същото? 

Аз също! Самата песен също идва по-слаба от последните му няколко песни. Ще се разбере след седмица откъде идват тези гледания ;) 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Hurricane каза:

Аз също! Самата песен също идва по-слаба от последните му няколко песни. Ще се разбере след седмица откъде идват тези гледания ;) 

Ти виж и лайковете.

Да си тук стартира с над 40К лайка с по-малко гледания, а тази е едва с 25К и има повече гледания. :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Не съм слушал песента на Меди,но от коментарите тук оставам с впечатление,че е слаба. В такъв случай съм много доволен,че така добре унижава оная самозабравила се счетоводителка.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Danger. каза:

Ти виж и лайкояете.

Да си тук стартира с над 40К лайка с по-малко гледания, а тази е едва с 25К и има повече гледания. :D 

Да си тук беше различен качествен проект, който те кара да го лайкнеш. Това е единствената соло песен с 11М над 100к лайкове. Ако съдим само по нея, то 99,99% от песните имат купени гледания.
Според мен има инерция от предишните 2 огромни хита, но, все пак ще видим от статистиките за държави.

• Like 2

Сподели в други сайтове

Според мен всичко си е наред при Меди. Още снощи прогнозирах минимум 400к, той доближи 500, евала. 25000 лайка никак не са малко, 1500 коментара също. При "Да си тук" наистина беше различно. Там го имаше ефекта "УАУ" и лайковете са обосновани, тук това си е един стандартен мегахит на голяма звезда, каквато е Мехмед в момента. Вижте самите вие дали сте лайкнали и двата проекта или само "Да си тук". 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Топ 10 най-гледани видеоклипове през 2021 засега.

1.Изкушение - Слави и Тото - 14.0M
2. Грешна си - Криско и Тони - 9.8M(общо 10.4М)
3. Грешници - Либия ft. Коце - 9.6M
4. Kъде беше ти - Галена - 8.1М(общо 12.2M)
5. Само ако бях - Тото ft. MARIANOFF - 8.0М
6. Скандал - Галена и Меди - 7.4М (общо 7,5М)
7. Точно в 3 - Азис - 6.6М
8. Аномалия - Малката ft. Робов - 6.0М(общо 6.8M)
9. Бой, бой - 6.0М - Цветелина Янева - (общо 6.3М)
10. Обичам те - Теди Александрова и Емрах - 5.7М

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...