DevilWish Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Летен Хит 2020! ЖИВЕЕ МИ СЕ!!!! Пускай ми парчето - на сърцето ми е! Топ ми е момчето, живее ми се!!! ❤️ 😘 Тръпка си ми момче, аз на тебе х 2, броя ти го 5 с мене имаш късмет!!! ❤️ 5 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 3 минути, asylum каза: Това е истинският летен хит: Това лято хитовете са при Коковици - Вълчицата и Счетоводителката! Очаквам включване и от третата Коковица - искам продължение на Кифла фафла! Може да е Баничка, бозичка! Ванчето да не се е въргаляла и тя в чаршафите на Коко? Иначе как си обясняваш хитът "Близалка"? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Да си пуснем отново хита! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Слушаме ли истинските летни хитове?! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Някой коментирал ли е, че "Хабиби" на Азис е пят във финала на "Звезде гранда" ? Кой я е купил от тяхна страна, че я има на цигански? Азис дали знае? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 2 минути, BobiTo каза: Да си пуснем отново хита! Пайнер са я махнали от началният канал, за да си налагат пепи, която на трети ден има само 140к, нищо, че този път дори и пайнерското лого го няма. 🤣 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 17 минути, Willy каза: Пайнер са я махнали от началният канал, за да си налагат пепи, която на трети ден има само 140к, нищо, че този път дори и пайнерското лого го няма. 🤣 Искат да съботират котката на поп-фолка, но няма да стане, всички знаем кой е хита. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Какво стана с Ариа, уж има готова песен и дует, няма ли да пуска нещо скоро? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 9 часа , Gerganafen каза: На Башурка и компания сборната формация се гледа и в чужбина, и то не заради 20-те процента участие на нашата Гълъбовска певачица. Къде я сравнявате със "Скандал", "В твоето легло" и т.н., които са си изцяло за българската публика. А заради кого? Заради Салам, чиято последна солова песен има 600 хил гледания само? То щото извън България не живеят българи и те не слушат музика, да...и към никоя българска песен не прибавят гледания, то сигурно тубата само от милата ни родина можем да я отваряме...С подобно мислене като горното, албанците още щяха да пеят циганиите на Оцко, и нямаше да са най-силната балканска индустрия последните години. От вчера до днеска има близо 500 хил гледания, дай Боже всeки да има такъв НЕхит! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 2 минути, DrAkO каза: А заради кого? Заради Салам, чиято последна солова песен има 600 хил гледания само? То щото извън България не живеят българи и те не слушат музика, да...и към никоя българска песен не прибавят гледания, то сигурно тубата само от милата ни родина можем да я отваряме...С подобно мислене като горното, албанците още щяха да пеят циганиите на Оцко, и нямаше да са най-силната балканска индустрия последните години. От вчера до днеска има близо 500 хил гледания, дай Боже всeки да има такъв НЕхит! Нормалните гледания от чужбина при другите песни са 10-15%. Дори и тях да добавим остават едни поне 35% от РумЕния. Огромен хит като цяло може и да е, но не и хита на годината в Бг, не и засега. Джале също не беше хита на 2020 в бг, и така. 😃 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Юни 27 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 27 Емуто е трън в очите на много агитки, но могат само да ѝ лапат башура. 3 5 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 5 минути, DrAkO каза: С подобно мислене като горното, албанците още щяха да пеят циганиите на Оцко, и нямаше да са най-силната балканска индустрия последните години. Добре, че има БГ изпълнителки да пеят глупостите на Оцко и на В групата от албанските композитори. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 36 минути, Willy каза: Нормалните гледания от чужбина при другите песни са 10-15%. Дори и тях да добавим остават едни поне 35% от РумЕния. Огромен хит като цяло може и да е, но не и хита на годината в Бг, не и засега. Джале също не беше хита на 2020 в бг, и така. 😃 Разбира се че не е хита на 2020 в бг, мамамамамамама-мама ни каза вече 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 1 час, Willy каза: Нормалните гледания от чужбина при другите песни са 10-15%. Дори и тях да добавим остават едни поне 35% от РумЕния. Огромен хит като цяло може и да е, но не и хита на годината в Бг, не и засега. Джале също не беше хита на 2020 в бг, и така. 😃 За две седмици е трудно да се определи като хита на 2020 в бг, но определено върви много добре в различните стрийминг платформи за България. Никак не е за подценяване. Всъщност няма друга песен тази година която да е вървяла толкова добре 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 11 минути, -A. каза: За две седмици е трудно да се определи като хита на 2020 в бг, но определено върви много добре в различните стрийминг платформи за България. Никак не е за подценяване. Всъщност няма друга песен тази година която да е вървяла толкова добре Изкушение има 13М от България за 4 месеца! btw не е за подценяване, но прекалено бързо скачате, чакай да видим как ще се задържим, още няма и две седмици. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 И днес отново Ще се надявам Със тебе да не ГО СРАВНЯВАМ СЛЕД ЛЮБОВТА ТИ СЕ ОЦЕЛЯЯВА САМО СИ ВЪРВИ! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 3 часа , plambata каза: Ванчето да не се е въргаляла и тя в чаршафите на Коко? Иначе как си обясняваш хитът "Близалка"? Със сигурност му е отказала! Пратило го е на иконите. преди 3 часа , ice_hot_sm каза: Слушаме ли истинските летни хитове?! Режисьор - Екстра Нина! преди 1 час, Willy каза: Нормалните гледания от чужбина при другите песни са 10-15%. Дори и тях да добавим остават едни поне 35% от РумЕния. Огромен хит като цяло може и да е, но не и хита на годината в Бг, не и засега. Джале също не беше хита на 2020 в бг, и така. 😃 Засега е хитът на лятото в БГ. Все пак не си тук и е по-трудно да отсъдиш. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 На Емилия и Салама, както и на Ванчето последната, са единствените песни, които мога да нарека поп-фолк и което мога да слушам няколко пъти. Останалото е нещо като нищо на света. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Знам, ченее вторник, но всъщност някъде по света в точно този момент е сигурно вторник, та да се поздравим: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 1 минута, NazzkO каза: Знам, ченее вторник, но всъщност някъде по света в точно този момент е сигурно вторник, та да се поздравим: Не, няма такова място все още. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Днес съм слушал над 5 пъти флопа на Преслава, май го слушам повече от нейните фенове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 1 час , Willy каза: Нормалните гледания от чужбина при другите песни са 10-15%. Дори и тях да добавим остават едни поне 35% от РумЕния. Огромен хит като цяло може и да е, но не и хита на годината в Бг, не и засега. Джале също не беше хита на 2020 в бг, и така. 😃 И не мисля, че някой е имал претенции тези песни да са ултра-мега-гига хитове, обикновено подобни заявки се дават от други агитки при всеки сингъл на въпросните 2 певици. Явно е трудно масово да се схване, че колкото повече хитове прави всеки певец, толкова по-добре и за тях, и за жанра, и за нас, защото има какво да слушаме. Трябва да се радваме на силните песни, така и така вече няма награди и нещата няма как да се премерят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Току що, Danger. каза: Днес съм слушал над 5 пъти флопа на Преслава, май го слушам повече от нейните фенове. И аз си га пуснах… има нещо кечи, ама тоз тъп текст нещоооо…. преди 1 минута, DarkChild каза: Не, няма такова място все още. Да бе… сега ще кажеш, че и столицата на Италия не е Милано, а на Австралия не Манхатън… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 3 минути, DrAkO каза: И не мисля, че някой е имал претенции тези песни да са ултра-мега-гига хитове, обикновено подобни заявки се дават от други агитки при всеки сингъл на въпросните 2 певици. Явно е трудно масово да се схване, че колкото повече хитове прави всеки певец, толкова по-добре и за тях, и за жанра, и за нас, защото има какво да слушаме. Трябва да се радваме на силните песни, така и така вече няма награди и нещата няма как да се премерят. То шото наградите са критерий за реалност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 преди 5 минути, Danger. каза: Днес съм слушал над 5 пъти флопа на Преслава, май го слушам повече от нейните фенове. Ами, май така излиза... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари