Lelqtian Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Току що, BobiTo каза: Нашето зайче, освен палавица и мръсна е и Ша кажеш че няма други песни с това заглавие, та ме караш да лайквам пост с песен на Дион ... Отивам право на Иконите да се пречистя 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Коце ще се убие Вече даже го кълнеш, да не те е зарязал заради жена си? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 1 минута, Lelqtian каза: Ша кажеш че няма други песни с това заглавие, та ме караш да лайквам пост с песен на Дион ... Отивам право на Иконите да се пречистя Има, разбира се, най-големия хит с това заглавие. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Коце ще се убие да пътува юли и август, даже има едно от участията му е частно парти. Дори с 8-9 участия на месец пак доста ще пътува. Някои са му едно след друго или през ден. А това на 3 юли как го е решил 2 участия- първо концерт в Дупница и веднага участие във Велинград в същия ден. Ми да пали черното ферари и Дупница до Велинград ще е като от България до Румелия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Песента и смисълът на живота ми 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Какви хитове, бе?! Ето ви един истински хит, който покори България без дори да се знае аджеба коя е тая Сиса. Всъщност, наистина коя е, някой знае ли? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 7 минути, ice_hot_sm каза: Какви хитове, бе?! Ето ви един истински хит, който покори България без дори да се знае аджеба коя е тая Сиса. Всъщност, наистина коя е, някой знае ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 22 минути, zai4eto82 каза: Коце ще се убие да пътува юли и август, даже има едно от участията му е частно парти. Дори с 8-9 участия на месец пак доста ще пътува. Някои са му едно след друго или през ден. А това на 3 юли как го е решил 2 участия- първо концерт в Дупница и веднага участие във Велинград в същия ден. Ма да го ожалиш милия, той се скъсал да бачка 😄 Общо за Юли и Август има 20 участия, а Меди има 26 само за Юли 😂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 55 минути, asylum каза: Да си припомним и този хит. За да си припомниш нещо, първо трябва да го знаеш 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 преди 2 часа , zai4eto82 каза: даже има едно от участията му е частно парти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 7 часа , Just_Me каза: Ма да го ожалиш милия, той се скъсал да бачка 😄 Общо за Юли и Август има 20 участия, а Меди има 26 само за Юли 😂 Mного добре го знам. Отстрани е лесно. Пътувай ти през ден, ще те питам. Дори 8-9 участия в месеца пак си е много път. И Коце има по 8-9 участия, защото така е решил. Ако иска, може и да има по 30 участия на месец, само да иска, но той отказва участия, за да бъде със семейството си. А Меди има толкова много участия, защото той е още в началото, норма;лно е- актуален за момента. Ще го видим дали ще пее 23 години и ще пълни клубовете или изобщо до 5 години може и да не се чува за него. Къде ще ги сравняваш Коце и Меди. Коце го знаят всички, а Меди повечето извън попфолка даже и не го знаят. Даже Меди е голям фен на Коце. Все едно Коце не е имал по 20 участия на месец, друг път. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Вчера от А до Я с песните на Гергана като върнах назад днес. На днешния ден през 2016 имам спомен с Коце в Плаза Бургас, която вече не съществува. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan_Kozarev Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Връщам се от баба Въчка. Ходих специално до тях да ѝ пусна народната песен на внучките ѝ Много се разстрои жената, още на първите секунди започна да плаче, после пя с тях цялата песен. Оказа се че я знае. След това ме помоли да я пусна още един път и пак пя. Пита ми дали ще я предават по радиото, но не знаех какво да ѝ кажа. Тя по цял ден върти народни песни на радиото и грамофона и ги е научила на изуст. Каза, че Преслава пее по-добре фолклор. Като била малка ходила по фолклорни фестивали в Генерал Тошево спечелила награда. Вчера ѝ звъннала за именния ден, но не знаела за песента. Днес каза че пак ще ѝ звънне да си говорят за песента. Бабето не усеща че пак става досадна и внучка ѝ пак ще спре да ѝ вдига телефона Попълни ми пълномощно на 7 юли да ходя до пощата в Каварна да ѝ взема пенсията, че е много жега, а тя върви бавно и едва ще стигне. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 20 минути, Ivan_Kozarev каза: Смяташ ли, че правиш някому услуга като ни осветляваш толкова надълбоко за неща, които не би трябвало никого да вълнуват? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 9 часа , zai4eto82 каза: Поне ще видя Коце и Борето в едно легло и ще е готино. Допълних една думичка. Който не може да пише, не може да пише. Много закостенял начин на писане. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 10 часа , ice_hot_sm каза: Всички са много възмутени от това какво си е причинила на лицето. И наистина са прави хората. От толкова сладка и симпатична се превърна в дори леко отблъскваща. Ани Хуанг най-накрая показа майка си, че досега само баща й бяхме виждали 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Тези от Планета Пайнер Приморско, който се открива днес, изобщо не са поканили Коце като гледам списъка. Вместо това той ще е в други клубове в Приморско. Тази година не мога да отида на негово участие в Приморско. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Абе аз се чудя от къде ми е познат танца на Емили Башурова https://vm.tiktok.com/ZMdatBA89/ Хм. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Ще бягам сигурно след работа за някое участие на Коце в Слънчев бряг и така ще го посещавам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 10 часа , Lelqtian каза: От тоя клип най-интересно ми беше как циците на Емилия имаха собствена хореография, не съчетана с тази на собственичката им или танцьорките отзад Досега не ми беше правило впечатления, но веднага си пускам хита да проуча Аз все оше съм потресен как Емилия и Неци са по кецове, а "мъжете отзад" са на токчета. И още по-тъпото е че Емилия май ги мъкне по участия тия.... Иначе да, хита на лятото абсолютно заслужено при Ема! Топ проект, изпипан и тн. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Не мога да чакам до края на август аз. Трябва да видя Коце преди август. като не идва той, аз ще отида при него. Големият син на Рени я е напуснал на 17-я си рожден ден и тя е разстроена и не знае къде е: https://show.blitz.bg/folk/shok-reni-razplaka-mrezhata-sint-y-ya-napusna-i-tya-ne-znae-kde-e-snimki Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 Сега говоря с Ники и вика,че Коце не е в Пайнер и затова няма да пее в Планета Пайнер Приморско. Аз изключих,че не е в Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 47 минути, ANGEL каза: Аз все оше съм потресен как Емилия и Неци са по кецове, а "мъжете отзад" са на токчета. И още по-тъпото е че Емилия май ги мъкне по участия тия.... Иначе да, хита на лятото абсолютно заслужено при Ема! Топ проект, изпипан и тн. Галена още през 2011 снима мъже по токчета, а Азис се опъна с мъж в църква през 2003. И тогава ли беше потресен? Това не е нищо ново, особено през 2021 година. Разбирам, че различното е в конфликт с традиционните разбирания на българина и не само. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 53 минути, zai4eto82 каза: Не мога да чакам до края на август аз. Трябва да видя Коце преди август. като не идва той, аз ще отида при него. Големият син на Рени я е напуснал на 17-я си рожден ден и тя е разстроена и не знае къде е: https://show.blitz.bg/folk/shok-reni-razplaka-mrezhata-sint-y-ya-napusna-i-tya-ne-znae-kde-e-snimki Ами помогни на клетата жена да го намери! Стига си мислила само за Кокаин! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 30 Report Share Публикувано Юни 30 преди 10 часа , Just_Me каза: Ма да го ожалиш милия, той се скъсал да бачка 😄 Общо за Юли и Август има 20 участия, а Меди има 26 само за Юли 😂 Освен това съм убеден, че Меди пее на живо някоя и друга песен, докато Кокаин единственото, което изпълнява на живо, са упражненията "от чаша в уста" и "от линия в нос". 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари