Willy Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Честит рожден ден, Стано Стано, Не ми пречи, Дяволско желание и Неудобни въпроси са единствените песни в топ 200 на PlanetaOfficiall качени години след премиерата си. Една фолклорна, една от 2011. Защо така никой не си пуска да слуша старите златни хитове вече, явно и те не се запазени толкова, щото примерно, сръбските златни още къртят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 час, omline каза: Изобщо не е "толкова 2015" твърдението, че чалгата се слуша само в дискотеките, защото това е самата реалност и за мен лично обяснението е, че тя от край време само в дискотеките не звучи нелепо. Във всякакъв друг контекст тя е абсолютно неадекватна на времето и пространството. Като представител на таргета под 25 години нека аз имам по-адекватна преценка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 От моя таргет всички слушат предимно чалга и се кефят на почти всички чалгарки. Като гледам и най-малките в момента слушат чалга. Изобщо не е учудващо хората, израстнали с музиката на Кичка, Ритон и компания да плюят по всяка актуална чалгаджийка и да се захващат за най-малкото нещо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
irritable2021 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 часа , asylum каза: И според мен това ще стане с песента на Счети. Днес я слушах на тел, докато се разхождах, и зарибява доста. Имаше една песен на Преса от Кости, която не беше някакъв голям хит, но в дискотеките вървеше поне 3 години - в различни части от програмата. И тази може да е така. Ако я чуеш веднъж в началото, на вечерта, може да се озърташ и кокориш ко туй, ама втория път по-късно може да се разбиеш на нея Всички интервюта на Ваня Великова са перфектни. Може да не е гений, което и не се очаква от певиците, но й сече пипето навреме, откровена е, прозрачна, сърдечна, с чувство за хумор и самоирония. Със сигурност не се излага, колкото и някои да не я взимат насериозно. В това интервю, за което казваш, се обадиха доста хейтъри, а тя се държа адекватно. Също така и много фенове й се обадиха. Отдавна не е имало толкова интересен и противоречив образ. Сещам се само за Луна, Азис и Ваня Великова! i think i love you - EXACTLY!!!! - по отношение на това как адвекватно ТВ представяне може да дойде от това да не се вземат на сериозно, да са confident и с чувство за самоиронония - това не би трябвало да са супер странни идеи за хора с редовни медийни изяви. Та отново, според вас, на кого освен на В-of course-В се получава? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 минути, irritable2021 каза: i think i love you - EXACTLY!!!! - по отношение на това как адвекватно ТВ представяне може да дойде от това да не се вземат на сериозно, да са confident и с чувство за самоиронония - това не би трябвало да са супер странни идеи за хора с редовни медийни изяви. Та отново, според вас, на кого освен на В-of course-В се получава? Есил Дюран е приятна - дрънка малко в повече и се превзема, но не говори глупости. Луна винаги извърта нещата в своя полза. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 час , Willy каза: Честит рожден ден, Стано Стано, Не ми пречи, Дяволско желание и Неудобни въпроси са единствените песни в топ 200 на PlanetaOfficiall качени години след премиерата си. Една фолклорна, една от 2011. Защо така никой не си пуска да слуша старите златни хитове вече, явно и те не се запазени толкова, щото примерно, сръбските златни още къртят. Прочетох "Честит рожден ден" и помислих, че тие песни са излезли заедно и им честитиш. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 То всичко си зависи от годините. Днешния тип чалга е повече подходящ за таргетите до 30-35, на които им се занимава с такава музика и да ходят по клубове. На по-големите просто не им се слушат песни на тема коя била кучката и колко як е пича от сепарето. А реално погледнато именно тези хора над 35 и до към 50 са онези, които са били младия таргет в златните години. Само че тогава освен от тях, фолкът се слушаше и от майките и бащите им, и от бабите и дядовците им. А тогава хем предпочитанията към естрадата и стария поп баш си бяха фактор, заради който чалгата изглеждаше като долната нова музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 36 минути, xroflx9 каза: Като представител на таргета под 25 години нека аз имам по-адекватна преценка. Проблемите с очите и ушите започват много след 25 години, така че не си пиши възрастта като актив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Току що, BobiTo каза: Прочетох "Честит рожден ден" и помислих, че тие песни са излезли заедно и им честитиш. И аз така, но после го прочетох още 2-3 пъти и чатнах ЧРД си е хит и до днес, на всеки рожден ден звучи. Снощи минаха пияници под балкона ми и си го надуха от телефон и пяха. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 4 минути, asylum каза: И аз така, но после го прочетох още 2-3 пъти и чатнах ЧРД си е хит и до днес, на всеки рожден ден звучи. Снощи минаха пияници под балкона ми и си го надуха от телефон и пяха. Това е вечен хит, ще звучи вечно на рожденни дни. Аз не се сещам друга песен да се пуска за тортата? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
irritable2021 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 5 минути, asylum каза: Есил Дюран е приятна - дрънка малко в повече и се превзема, но не говори глупости. Луна винаги извърта нещата в своя полза. Есил е интересен пример - мисля, че е умна, с бърза мисъл, уверена - но не интересна, забавна, или остроумна, налага й се да се обяснява и е клиширана Луна е интересен пример за "успешна" комуникация - нюансите на настабилност спират ответната страна дори преди да й дойде идеята за конфронтация - но интервюто на Галена, което обсъждаме в същия ритъм и интонация (но не скорост) като интервюта на Луна BTW Азис - no way, 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 От моя таргет имам няколко човека дето слушат чалга като се съберем, но основната част слушат друга музика. Нашите не слушат чалга, повечето около мен слушат черно, има й такива с поп и хеви метъл. Аз слушам всичко, но последно време като карам колата или работя обичам да слушам Бетовен, Моцарт или нещо релаксиращо като Филип Глас/Ханс Цимър. Като се съберем слушаме основно чалга до 2018 и чат пат някоя нова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Мисля, че в последните години нещата постепенно си отиват към един очакван ренесанс. Фолкът вече си върна феновете, които поп-рапът временно беше отмъкнал. Имаме успешни нови имена. Само трябват повече подходящи песни. И още дебюти, разбира се, точно от такива могат да се родят нови сензации. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 4 минути, SG каза: И още дебюти, разбира се, точно от такива могат да се родят нови сензации. Лео идва! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 21 минути, omline каза: Проблемите с очите и ушите започват много след 25 години, така че не си пиши възрастта като актив. Проблеми с тези неща нямам щом накъдето и да се обърна нещата са свързани директно или индиректно с чалгата. Само тук има такива крайни мнения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
irritable2021 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 the star of this season (who is this? - i like her) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan_Kozarev Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 35 минути, SG каза: Мисля, че в последните години нещата постепенно си отиват към един очакван ренесанс. Фолкът вече си върна феновете, които поп-рапът временно беше отмъкнал. Имаме успешни нови имена. Само трябват повече подходящи песни. И още дебюти, разбира се, точно от такива могат да се родят нови сензации. Няма да стане с такива дебюти. Щом най-обещаващия дебют Денис Теофиков угасна за 2-3 години, от другите нямам големи очаквания. Сравни ги с дебюти като Гергана и Анелия, че дори и Магда. Всеки ги знаеше - даже бабите. Днес кой извън чалга аудиторията знае коя е Малката, Данна или Десита? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Бе какъв хейт ви гони. Всяка дискотека по морето е пълна и хората пеят всяка песен с цяло гърло, забавляват се. Под ВСЯКА една статия има огромна злоба, завист и линч, защото българинът не понася хора, изглеждащи по-добре от него и по-финансово на високо положение. Истинските хора и некомплексирани, се радват на музиката и им е през оная работа за някакви евтини клюки и интириги. Емрах с хит! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Анелия изглежда много яко в новия клип, клипа също ще е хубав. Дано Палома не е тотално зле и да прецака песента. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 1 час, BobiTo каза: Лео идва! То бъзик, бъзик, ама ако Дес я е хванала музата да е адекватна може и да вземе да представи момчето с някоя силна песен. преди 38 минути, Ivan_Kozarev каза: Няма да стане с такива дебюти. Щом най-обещаващия дебют Денис Теофиков угасна за 2-3 години, от другите нямам големи очаквания. Сравни ги с дебюти като Гергана и Анелия, че дори и Магда. Всеки ги знаеше - даже бабите. Днес кой извън чалга аудиторията знае коя е Малката, Данна или Десита? Денис угасна само защото Даймънд решиха да потвърдят, че работят само за дискотеките, и напълно да си забият изпълнителите цяла зима. Направо не знам какъв е този късмет, който извадиха Малката и Робов с Аномалия, защото всичко останало, което излезе от този лейбъл, е флоп. Има го и фактора, че Робов може би взе част от таргета му. Всички тези имена от последните 2-3 години са нужната засилка, за да могат в последствие да се появят дори още по-силни дебюти. Гледайте какво стана с никому известната Симона, такова нещо в чалгата не беше имало от над десетилетие (и да не посочваме Лорена, защото на нея много й помогна, че е ft. Галена). Към момента тези момчета и момичета са младежки сензации, които владеят детския и тийн таргет и се пласират успешно и по клубовете сред по-големите. Представете си какво ще става като се залага на повече песни, които да са предназначени за народа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 @zai4eto82 🤣🤣🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 2 минути, SG каза: То бъзик, бъзик, ама ако Дес я е хванала музата да е адекватна може и да вземе да представи момчето с някоя силна песен. Десс? Дует ли ще правят? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 преди 3 минути, BobiTo каза: Десс? Дует ли ще правят? Да, доколкото знам дуета, за който тя говореше, ще е с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Току що, SG каза: Да, доколкото знам дуета, за който тя говореше, ще е с него. Исусе, Анелия и Десс изкукуригаха. ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Ето и мнението на представител на поколението "Над 25, но под 30". Макар и малък обхват, ние точно сме децата на прехода и израснахме с чалга, така че мисля, че тенденциите при това поколение показват реалната обстановка: Приятелите ми, с които едно време си разменяхме кибрити с облиците на Деси Слава и Ивана, сега се мръщим като ни поканят на чалготека, но се устремяваме смело натам, когато в ресторантчето, в което сме се събрали почнат да гасят лампите мигове след като сме изпили последните капки от третата бутилка вино и си изкарваме супер, без значение дали там пее Преслава, Кали или Десита. Изобщо не ни пречи подредбата на музиката в колата ни да е Ариана Гранде - Криско - Джена - Eминем, щото хич не ни пука какъв е жанра - важно е музиката да е готина. Преслушваме с интерес както новите песни на Меди (аз не), така и новите на Графа и си пращаме съобщения "Ей, виж каква яка песен на Деси Слава" - "Ами мен повече ми хареса новата на Дара, ама и тая бива". Та с две думи - посоката е ясна - чалгата залязва, да живее чалгата. Или с други думи - драстично намаляха пристрастените фенчета и култът към Планета, но пък на много голяма част от хората спря да им пука какъв е етикетът и по коя телевизия се излъчва и си слушат с кеф, независимо дали преди 10 години са били "анти-чалга" или "върли чалгарчета". 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари