borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Симона - "Вендета"... скоро! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, BobiTo каза: Симона - "Вендета"... скоро! с Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 За 4 дни - 1 милион гледания, 4000 нови събскрайбъра и присъствие в 2 трендинга. Като за "залязла" не е лошо 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, DrAkO каза: За 4 дни - 1 милион гледания, 4000 нови събскрайбъра и присъствие в 2 трендинга. Като за "залязла" не е лошо 360к от бУлгария. Май леко забравиха за нея тука, а? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 @Willy поздрав, мило! Кога ще пусне самостоятелната Галош? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, BobiTo каза: @Willy поздрав, мило! Кога ще пусне самостоятелната Галош? Юли е нейният месец за летни хитове!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, Willy каза: Юли е нейният месец за летни хитове!! "Пей, сърце", "В твоите очи" и "100 живота" says hi frоm May. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Oще една песен, чиито гледания не са ми ясни от къде са, не беше голям хит това. Цветелина Лозарева ли казва Галена в началото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, Willy каза: да не се случи... 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, BobiTo каза: Oще една песен, чиито гледания не са ми ясни от къде са, не беше голям хит това. Цветелина Лозарева ли казва Галена в началото? Просто имената и инерцията от първият дует си направиха своето. Даже и от фен клипове има 2м+ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 часа , Ivan_Kozarev каза: @BobiTo как само се пали и дава минуси на всеки коменатар против Анелия Ако искаш ми давай минуси, но за мен Анелия е пълна разруха от 7-8 години. Още в началото като се изруси и започна да има лековато поведение ми става ясно, че не отиват на добре нещата. Тогава обаче имаше инерцията от черния период и правеше яки хитове - "Така ме кефиш", "Проба грешка", "Яко ми действаш", "Искам те полудявам". Някъде около 2014 обаче почна яко да зацикля. Имаше един много тъп дует или трио беше с едни гърци дето като го слушах все едно пееше "В задника". Още тогава тръгна надолу. В последните години има два големи хита на кръст - "Генерал" и "Дай ми още". Другото мина и замина. А колко блудкави бози и простотии изпя. Никакъв интерес няма към нея към днешна дата. Даже не виждам как ще се измъкне от блатото, много навътре навлезе и потъна. От вечната номер 2 стана ... номер 10 (с уговорки) Добре,Кити. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 7 минути, BobiTo каза: Oще една песен, чиито гледания не са ми ясни от къде са, не беше голям хит това. Цветелина Лозарева ли казва Галена в началото? И аз това чувам Клипът е много хубав и привлича внимание, също се показваше песента отстрани. Но сами виждате, че от дистанцията на времето се вижда, че повече гледания не означава по-голям хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Брутал, който щe остане недооценен... 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 @Blueberry Емилия беше казала, че историята с Денис ще продължи с нов дует, какво мислиш по-въпроса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, Willy каза: Брутал, който щe остане недооценен... Харесвам куплетите и часта на Галена, припева с това "я-я-я-я" яко дразни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 4 минути, BobiTo каза: @Blueberry Емилия беше казала, че историята с Денис ще продължи с нов дует, какво мислиш по-въпроса? Е тя това го каза ощe преди да пусне В София дойде. Ясно е че идеята отдавна е отпаднала, България й е тясна на Счети. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, Willy каза: Брутал, който щe остане недооценен... На лелче не й пречи да я пее по участия, за да подпали интереса. Готина е песента. преди 3 минути, BobiTo каза: @Blueberry Емилия беше казала, че историята с Денис ще продължи с нов дует, какво мислиш по-въпроса? Сега вече може, минаха над 2 години от първите дуети. Въпросът е, че летвата е мнооого високо вдигната и шансът да разочароват хората е 99%. Аз си мечтая Денис да го чуя в дует с Лидия, но не знам дали е възможно в тоя живот Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, Blueberry каза: На лелче не й пречи да я пее по участия, за да подпали интереса. Готина е песента. Сега вече може, минаха над 2 години от първите дуети. Въпросът е, че летвата е мнооого високо вдигната и шансът да разочароват хората е 99%. Аз си мечтая Денис да го чуя в дует с Лидия, но не знам дали е възможно в тоя живот Ако Денис напусне разочарован Дайдъмд и напук иде в Алфа, има шанс! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Моля палавата @Blueberry да спре да ми слага ядосани човечета,за да не си скубем косите пред блока! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Просиш си го! 1. Плюеш Емилия 2. Плюеш Весоу 3. Тагваш ме в пост, в който слагаш тая ужасна песен! На третото най-много държа! И не е хейт по Киркоров и Галена, точно слушам Куршум в момента, просто песента е много гадна. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 15 минути, Willy каза: Е тя това го каза ощe преди да пусне В София дойде. Ясно е че идеята отдавна е отпаднала, България й е тясна на Счети. Не бъди сигурен! Счети има много песни просто и не може да смогне. Новия клип колко ли време е сниман? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 18 минути, Blueberry каза: Просиш си го! 1. Плюеш Емилия 2. Плюеш Весоу 3. Тагваш ме в пост, в който слагаш тая ужасна песен! На третото най-много държа! И не е хейт по Киркоров и Галена, точно слушам Куршум в момента, просто песента е много гадна. Аз нямам вина,че харесваш някакви лелички или някакви изсъхнали скакалци! Чакам те 1в1 пред входа,бб! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 час, Blueberry каза: И аз това чувам Клипът е много хубав и привлича внимание, също се показваше песента отстрани. Но сами виждате, че от дистанцията на времето се вижда, че повече гледания не означава по-голям хит. И Емануела имаше много гледана песен на име "Почти перфектен" или нещо такова, която никога не чух нито в дискотека, нито някъде другаде. преди 1 час, Willy каза: Брутал, който щe остане недооценен... Оценена си е. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Емилия, снощи пръсна Премиум - В. Търново. Пълно заведение, 2 биса. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари