Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, Willy каза: Не го вдигам, заслужено си е, поне засега. Всеки е имал такива моменти. Примери от последните години: Денис Теофиков от Грешка беше до И това ще отмине Галин и Фики 2014-16 Гери-Никол 2015-17 Има точно един изпълнител който да е заслужил каквото и да било. Другите ще чакат да бъдат пуснати в харема. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Айде, всички заедно да запеем хита! Ту хи ту, ту хи ту, мери зваргошвун. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, BobiTo каза: Фики и до сега лети високо, злобата от загубата в Капките го доказа. С какво точно е показал злоба. Тръгнал е да плюе и да се оплаква по интервюта ли? Ако е имало разочарование в реакцията му, то е нормално, хора сме все пак. Този който лети високо от посочените от мен, е Галин. Флопва като за световно, а самочувствието е като за световна звезда. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, Willy каза: С какво точно е показал злоба. Тръгнал е да плюе и да се оплаква по интервюта ли? Ако е имало разочарование в реакцията му, то е нормално, хора сме все пак. Този който лети високо от посочените от мен, е Галин. Флопва като за световно, а самочувствието е като за световна звезда. Галин си признава за всеки флоп. Призна си за дуета с Теди, за триото с Адам и Маджуна, призна си и за новата песен. Фики да си го чул някога да си признава, че нещо не му е хит? Точно злоба си е, ако не бяха в ефир и след толкова народ, би забил един на Рафи от яд. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, Lelqtian каза: Има точно един изпълнител който да е заслужил каквото и да било. Другите ще чакат да бъдат пуснати в харема. Не знам защо, но този проект на Ванче ми се вижда някак си твърде комерсиален. Друго си е Близалка и Моли се на иконите, които бяха iconic отвсякъде. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Да си припомним! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, Willy каза: Да си припомним! Не ми се измъквай, включвайки Тройниците, а се върни на шефа им! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, BobiTo каза: Не ми се измъквай, включвайки Тройниците, а се върни на шефа им! Ако си мислиш, че ще коментирам тази неприятна персона в повече от един пост. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, Willy каза: Ако си мислиш, че ще коментирам тази неприятна персона в повече от един пост. Подмазваме се на @GSA ли? Добре, тогава... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 10 минути, Willy каза: Не знам защо, но този проект на Ванче ми се вижда някак си твърде комерсиален. Друго си е Близалка и Моли се на иконите, които бяха iconic отвсякъде. И аз това отбелязах. Звучи като пайнерска песен. Искам неподражаемия стил на Ванчето с Иконите, Милото и Близалката! Поздрав за истинските шефове! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 чушле, стига ми дава палци надолу, ела да те поздравя, че съм на кеф днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 30 минути, asylum каза: Защо другите да могат, а той да не може? Има повече участия от всички. Именно защото има повече участия от всички, е безсмислено- сам го каза. Ако песните му не са хитове, няма да има участия, няма да се въртят и тн. Забравете тази теза, измислена. Ако Скандал имаше купени гледания, нямаше да е най-големият хит за сезон пролет, по-голям хит от него няма, с по-добър прием няма, с по-дибър клип няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, BobiTo каза: Подмазваме се на @GSA ли? Добре, тогава... Да, call me Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, Willy каза: Да, call me Фотографа на Дилдона, чак клипчета за Галена качва. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 18 минути, Willy каза: Не знам защо, но този проект на Ванче ми се вижда някак си твърде комерсиален. Друго си е Близалка и Моли се на иконите, които бяха iconic отвсякъде. Ванчето си е икона сама по себе си и прави за разнообразие дори от комерсиалната боза гърмеж 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 4 минути, чушка. каза: Именно защото има повече участия от всички, е безсмислено- сам го каза. Ако песните му не са хитове, няма да има участия, няма да се въртят и тн. Забравете тази теза, измислена. Ако Скандал имаше купени гледания, нямаше да е най-големият хит за сезон пролет, по-голям хит от него няма, с по-добър прием няма, с по-дибър клип няма. Кога това е спирало Преса, Галя, Андреа, Фики или други актуални в момента? Купуват си гледания и още как, хит-нехит, все тая! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Току що, asylum каза: Кога това е спирало Преса, Галя, Андреа, Фики или други актуални в момента? Купуват си гледания и още как, хит-нехит, все тая! Галена никога не е купувала гледания, другите не ме интересуват, честно казано. 1 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 5 минути, Willy каза: Да, call me Ама Галена преди е била много по-освободена, изказвала се е добре, последните години, защо така е затъпяла? "Аз обичам кич, камъни и капси"! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, asylum каза: Кога това е спирало Преса, Галя, Андреа, Фики или други актуални в момента? Купуват си гледания и още как, хит-нехит, все тая! Всички купувачи вече изгърмяха и така и не видяха какво е това истински гърмеж 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 8 минути, чушка. каза: Именно защото има повече участия от всички, е безсмислено- сам го каза. Ако песните му не са хитове, няма да има участия, няма да се въртят и тн. Забравете тази теза, измислена. Ако Скандал имаше купени гледания, нямаше да е най-големият хит за сезон пролет, по-голям хит от него няма, с по-добър прием няма, с по-дибър клип няма. left the chat 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 3 минути, чушка. каза: Галена никога не е купувала гледания, другите не ме интересуват, честно казано. Да не си припомняме периода 2013-2015, когато дори медиите гръмнаха с новини за манипулациите им с Фикрет Точно тя е първоизточника на купените гледания в България. От нея тръгна всичко! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Един от най-добрите чалга клипове. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 2 минути, Hurricane каза: left the chat Този клип се брои за лятото вече и разгръща потенциала си тогава. Нека да не забравяме, че Галена още не е представила своето предложение. Много бързате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 1 минута, чушка. каза: Този клип се брои за лятото вече и разгръща потенциала си тогава. Нека да не забравяме, че Галена още не е представила своето предложение. Много бързате. То и ти бързаш с хваленето. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 преди 7 минути, чушка. каза: Този клип се брои за лятото вече и разгръща потенциала си тогава. Нека да не забравяме, че Галена още не е представила своето предложение. Много бързате. То лятото ша мине докат чакаме. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари