Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 То в този жанр май само по ГИК + Азис, Деска, Преслава и Галена се е припадало и гледало като на лидерки. След тях Анелия, Емилия, Софка, Тони, Коце, Алисия, Емануела, че дори и Цура Янева като изпълнители които са вечно в топа и имат тотални хитове, но никога не са били категоричен и изявен номер 1. Мария, Райна, Джена, Гергана, Елена, Малина, Илиян, че и Яница няколко нива под вторите защото имат и доста слаби периоди или не са се задържали дълго. Вижте, обаче, изпълнители като Фики, Галин и Теди не знам къде да ги сложа. Май още са в някакъв процес на доказване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, xroflx9 каза: Нищо общо с тия трите щото и те имат самостоятелни мегахитове,които са им визитни картички. Баш си е ниво Татяна,Биляна и останалите непрокопсанички. Всяка певица си има мегахит само Емилия има една Боровинка да я защитава. Е видяхме визитката й Не виждам на концертите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan_Kozarev Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 3 минути, xroflx9 каза: Нищо общо с тия трите щото и те имат самостоятелни мегахитове,които са им визитни картички. Баш си е ниво Татяна,Биляна и останалите непрокопсанички. Всяка певица си има мегахит само Емилия има една Боровинка да я защитава. Емилия също имаше големи хитове, но сякаш не са много съхранени към днешна дата. Сещам се за "Не виждам", "Мечтата ми вземи", "Целувай ме", "За мене забрави", "Когато всичко свърши" и някои по-малки хитове. Друг е въпроса дали към днешна дата се помнят. Тя на концерти не ги налагаше, а винаги пееше най-новото и старите песни се позабравиха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 8 минути, DevilWish каза: Много съм назад с информацията! Мислех да го споделя. Опасна е Глория! Ще си пише каквото пожелае! Кой е той, че така ще й нарежда? Кой му дава право на това?! Без този тон! Селяните на село, моля!!! ❤️ Пффф, тая па дива селянка още ли мърда. Къф е тоя зор на чалгаджийките да се правят, че знаят английски. Глория тинейжъра я знаем. Преслава god morning a също. Галена и Ивана да не говорим. налрая само Теди Александрова ще излезе топ англичанката. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Е видяхме визитката й Не виждам на концертите. Това някаква нова песен ли е? За първи път я чувам. преди 4 минути, Ivan_Kozarev каза: Емилия също имаше големи хитове, но сякаш не са много съхранени към днешна дата. Сещам се за "Не виждам", "Мечтата ми вземи", "Целувай ме", "За мене забрави", "Когато всичко свърши" и някои по-малки хитове. Друг е въпроса дали към днешна дата се помнят. Тя на концерти не ги налагаше, а винаги пееше най-новото и старите песни се позабравиха. Разбира се,че са забравени както трябва да забравим и за съществуването на Счетоводителката,белким спре да ни досажда и най сетне приключи тая 20+ годишна агония. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 14 минути, Willy каза: Тази песен е толкова еднаква и вече чувана, че няма накъде. Всяка песен на Кости 2010-13 имаше този отсвир. 2021 сме, на фона на тройниците и останалата скрап и жаждата за ретро си изпъква! От Булгериа до Ромения! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 А Кости защо се бута да участва в почти всеки клип на всяка песен, която той е анранжирал? В някои клипове го няма ама в повечето му лъщи плешивата кратуна. Добре, че поне в Хаваната го няма. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Тези, които много мрънкат за качествените неща на Емилия, защо не слушат тая песен, а? Иначе ще друсат Q4ek под звуците на хита и ще се пускат по полилеи като бабата от клипа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Емилия е добра певица с чудесна дискография, а най-важното е, че и към днешна дата продължава да се старае. Всякакви други мнения по темата са проява по-скоро на злоба. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 16 минути, WindWalkerMonk каза: Пффф, тая па дива селянка още ли мърда. Къф е тоя зор на чалгаджийките да се правят, че знаят английски. Глория тинейжъра я знаем. Преслава god morning a също. Галена и Ивана да не говорим. налрая само Теди Александрова ще излезе топ англичанката. ❤️ All Right ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Време ли е за хитове? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 30 минути, Willy каза: То в този жанр май само по ГИК + Азис, Деска, Преслава и Галена се е припадало и гледало като на лидерки. След тях Анелия, Емилия, Софка, Тони, Коце, Алисия, Емануела, че дори и Цура Янева като изпълнители които са вечно в топа и имат тотални хитове, но никога не са били категоричен и изявен номер 1. Мария, Райна, Джена, Гергана, Елена, Малина, Илиян, че и Яница няколко нива под вторите защото имат и доста слаби периоди или не са се задържали дълго. Вижте, обаче, изпълнители като Фики, Галин и Теди не знам къде да ги сложа. Май още са в някакъв процес на доказване. Анелия си беше баш лидерка първите години. Дори за 2006 до последно не е било ясно дали на нея няма да дадат Певица. Просто беше по-ново име от Гло, Камс и Дес, които вече си бяха утвърдени големи. Интересното е, че преди края на 2003 Анелия категорично беше по-голяма звезда от Ивана. А от всички останали Софка винаги си е била Софка и в дългосрочен план си остава непоклатима, лидерка или не. От 90те имахме още Сашка и Румяна, за жалост за кратко, но си бяха лидерки. преди 25 минути, WindWalkerMonk каза: Пффф, тая па дива селянка още ли мърда. Къф е тоя зор на чалгаджийките да се правят, че знаят английски. Глория тинейжъра я знаем. Преслава god morning a също. Галена и Ивана да не говорим. налрая само Теди Александрова ще излезе топ англичанката. Зорът на всичките произлиза от около 2 десетилетия и по-точно- от първите стъпки на чалга певица по този неизследван тогава терен. С годините все повече се забелязва колко изпълнителки са гледали как смело Дес излиза извън чалга рамката и им се е искало някой ден и те да се пробват. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много критика в коментарите е*аси... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Сега като се замислих и като разцъках дискографията ѝ, ми се струва ми, че няма певица, която да е по-разнообразна в музикално отношение от Емилия. Тя буквално мина през всяка една "епоха" в чалгата - има песни от класици като Пламен Велинов (н-р Река на любовта), Красимир Гюлмезов (Ангел в нощта); беше знаково име на Токича; правила е уникални гръцки кавъри, особено баладите; възраждала е велики песни като "Грешница"; избухваше и с песни с никому неизвестните тогава Нидал Кайсар, Ави Бенеди; вземала е много силни песни на Оцко и Кости; нейни са и едни от най-големите авторски шедьоври от "мелодичния попфолк" - като песента по-долу, която обожавам, като "Отново не дойде", "Когато всичко свърши"; страхотна е и във фолклора. Не знам дали има и 10 песни в кариерата ѝ, които не бих искал да си пусна днес. Голяма е, една от най-най-големите! И не, не съм фен на Iphone. 3 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 5 минути, FolkEmpire каза: Много критика в коментарите е*аси... Аз отивам да бия калдъръма за домати че стана време 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan_Kozarev Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Много качествена! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 9 минути, plambata каза: Сега като се замислих и като разцъках дискографията ѝ, ми се струва ми, че няма певица, която да е по-разнообразна в музикално отношение от Емилия. Тя буквално мина през всяка една "епоха" в чалгата - има песни от класици като Пламен Велинов (н-р Река на любовта), Красимир Гюлмезов (Ангел в нощта); беше знаково име на Токича; правила е уникални гръцки кавъри, особено баладите; възраждала е велики песни като "Грешница"; избухваше и с песни с никому неизвестните тогава Нидал Кайсар, Ави Бенеди; вземала е много силни песни на Оцко и Кости; нейни са и едни от най-големите авторски шедьоври от "мелодичния попфолк" - като песента по-долу, която обожавам, като "Отново не дойде", "Когато всичко свърши"; страхотна е и във фолклора. Не знам дали има и 10 песни в кариерата ѝ, които не бих искал да си пусна днес. Голяма е, една от най-най-големите! И не, не съм фен на Iphone. Не се променям е жестока ❤️ Една от най-най-любимите ми. 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 А тази песен помните ли я? На мен лично ми е една от най-любимите балади от фолка! Гласът й на "начало или край настъпва" е един път. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan_Kozarev Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 5 минути, Willy каза: А тази песен помните ли я? На мен лично ми е една от най-любимите балади от фолка! Гласът й на "начало или край настъпва" е един път. Малко е блудкава. Има много по-силни балади Емилия. "Не виждам", "Ти си луд" и "Не се обръщай" например. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 6 минути, Willy каза: А тази песен помните ли я? На мен лично ми е една от най-любимите балади от фолка! Гласът й на "начало или край настъпва" е един път. Тази не, но виж тази няма забравяне 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, Ivan_Kozarev каза: Малко е блудкава. Има много по-силни балади Емилия. "Не виждам", "Ти си луд" и "Не се обръщай" например. Това да е чувствена за мен е по-важно от това да е силна, често ходят ръка за ръка тези две неща, но има и разминавания. Обаче, всички може да се съгласим, че най-добрата й песен е: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 56 минути, Willy каза: То в този жанр май само по ГИК + Азис, Деска, Преслава и Галена се е припадало и гледало като на лидерки. След тях Анелия, Емилия, Софка, Тони, Коце, Алисия, Емануела, че дори и Цура Янева като изпълнители които са вечно в топа и имат тотални хитове, но никога не са били категоричен и изявен номер 1. Мария, Райна, Джена, Гергана, Елена, Малина, Илиян, че и Яница няколко нива под вторите защото имат и доста слаби периоди или не са се задържали дълго. Вижте, обаче, изпълнители като Фики, Галин и Теди не знам къде да ги сложа. Май още са в някакъв процес на доказване. Анелия беше категоричен номер едно и любимка на цялата държава в продължение на поне две години, в които беше непоклатима, после отново в Топ 3 с тотални хитове, и виновница за това много хора да прослушат чалга и да я погледнат с други очи. Бил си много малък и/или нямаш наблюдения над ситуацията в България по това време. По Преса и Галя никога не е имало такава истерия, няма и да има. Иначе към днешна дата те са над нея, но пак бихме могли да я сложим под номер 3. Фики се доказа още през първата си година и всички го знаеха. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Императрицата кога ще ни огрее с нов хит? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Бате тука се споменават некви песни които никой не знае. Река на любовта и куп други лайна. Песните на Глория и Ивана са мегахитове пред тия до 1. Не знам колко от вас са ходили на ретро, но там Емилия е звучала бегло с хайде на купона и дуета с Мария. Никога не предизвикала със старите си песни избухване. Мара я пръска със спомен и не те обичам. Имало е ретрота в които дори не са я пускали, веднага се сещам преди години в Търново. нито 1 друга не се пропуска като почнем от Галош и Преса, минем през Кама и Деса, Анелия и стигнем чак до Глора, Дачева, Софа и Ивана. Дори Глория винаги звучи с поне 1/2 песни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, asylum каза: Анелия беше категоричен номер едно и любимка на цялата държава в продължение на поне две години, в които беше непоклатима, после отново в Топ 3 с тотални хитове, и виновница за това много хора да прослушат чалга и да я погледнат с други очи. Бил си много малък и/или нямаш наблюдения над ситуацията в България по това време. По Преса и Галя никога не е имало такава истерия, няма и да има. Иначе към днешна дата те са над нея, но пак бихме могли да я сложим под номер 3. Фики се доказа още през първата си година и всички го знаеха. 2003-5 не са ли годините на секси иви? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари