plambata Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 54 минути, Danger. каза: Сънувах, че съм на някаква фен среща на Лидия. По-трагично не може да стане, наистина. Може, може. Толбухинският тандем ПиГ да осигурява пицата и "живото пеене" на срещата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Спонсорът на новия мегахит на Персийската котка на поп-фолка: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 @BobiTo, айде ще ти кажа. Новата песен на любимката ти е кавър на “Бой, бой” 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 минута, Hurricane каза: @BobiTo, айде ще ти кажа. Новата песен на любимката ти е кавър на “Бой, бой” Две песни й взеха колежките в една година. После не била топ име Цуца!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 ladies&gentlemen, Galena, Expose, we're gonna sing&dance together 🥰 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 2 минути, Willy каза: Две песни й взеха колежките в една година. После не била топ име Цуца!! Така е, но коя е другата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 5 минути, Hurricane каза: Така е, но коя е другата? ДаАаАавайй куЦцка наричи ме и великото изпълнение на Марчелис! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 11 минути, Willy каза: ДаАаАавайй куЦцка наричи ме и великото изпълнение на Марчелис! Как мога да забравя за този хит? Не мога да си простя... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 2 минути, Hurricane каза: Как мога да забравя за този хит? Не мога да си простя... Да го включиш в следващата си мушама, Преси! ❤️ 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 13 минути, asylum каза: Да го включиш в следващата си мушама, Преси! ❤️ Е тя вече го. Топ хита на Марчела. Що не го пее ми е чудно.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 31 минути, asylum каза: Да го включиш в следващата си мушама, Преси! ❤️ Достатъчно беше да популяризирам “Спомен”. Колежката Мария вече ще трябва да ми плаща! Няма да ѝ възраждам цялата кариера я! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 опсааа айде на ретро понеделниче без роумениан и албейниън добавкиии 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Цура луда ли е да си подари това произведение на изкуството? Дано е лъжа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Муахаха,тъпата счетоводителка,понеже след като свърши клипът на Турболенция се появяваха Джале и Deals,е махнала втората. Комплексарка! Иначе да, @Blueberry , зариби ме. Сега ще ми плащаш вредни,щото слушам това музикално извращение. Доста са противнички повечето в клипа ама слугинята е готино пиче. Бих я разплескал.💦 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 3 минути, xroflx9 каза: Муахаха,тъпата счетоводителка,понеже след като свърши клипът на Турболенция се появяваха Джале и Deals,е махнала втората. Комплексарка! Иначе да, @Blueberry , зариби ме. Сега ще ми плащаш вредни,щото слушам това музикално извращение. Доста са противнички повечето в клипа ама слугинята е готино пиче. Бих я разплескал.💦 Мен дирекно да ме праща Ема при военните батковци да се позабавляваме. Ще взема и Танчето да е пълно мазалото. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Току що, GSA каза: Мен дирекно да ме праща Ема при военните батковци да се позабавляваме. Ще взема и Танчето да е пълно мазалото. Уви,мила,всички са хетеро. Единият даже наскоро се ожени и има дете,но да се надяваме,че с помощта на секс торпедото Т.У. ще те огрее. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 21 минути, xroflx9 каза: Доста са противнички повечето в клипа ама слугинята е готино пиче. Бих я разплескал.💦 Приготви си много кеш ако искаш да топнеш чушлето 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 21 Author Report Share Публикувано Юни 21 преди 23 часа , adorable каза: Уточних преди няколко дни, че съм си купил и последния неин албум, както и останалите имам (вероятно заради това Печенко се скъсва да ми дава минуси, дето пък от него изобщо не съм го очаквал). Дал съм ти по един минус на два коментара. Не случайно е сложена тази опция с палеца и другите. Защо пък да не ти дам палец надолу? Да не си ми сестра или брат? Чак пък съм се скъсвал да ти давам минуси… Сега ще ти ги нащракам тези минуси и ще затвърдя написаното от теб. Това очакваше ли го, любими? Още малко и минава “хита” на Медуш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Честит Рожден Ден на Габриел Петков, сина на: ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 2 часа , Hurricane каза: @BobiTo, айде ще ти кажа. Новата песен на любимката ти е кавър на “Бой, бой” кво лъжеш хората ма 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 1 час, xroflx9 каза: Уви,мила,всички са хетеро. Единият даже наскоро се ожени и има дете,но да се надяваме,че с помощта на секс торпедото Т.У. ще те огрее. Те всички са хетеро, но като видят сочно дупе припадат и забравят за всичко друго. Казвам го от опит мила. 2 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Преслава е харесала коментари, където фенове на Десита пишат, че и с нея искат дует. Според мен догодина ще направи и с нея. Щом с Галин и Лидия вече има, ще се съгласи и за нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan_Kozarev Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Анелия се изложи с дуета, както и очаквах. Деградацията е много голяма. Струва ми се, че когато Глория и Ивана залязваха не беше толкова брутално както сега с Анелия. Все пак те продължиха да правят приятни и слушаеми песни. Това на Анелия трябва да ми опрат пистолет на челото, за да си го пусна доброволно втори път. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 преди 7 минути, Ivan_Kozarev каза: Анелия се изложи с дуета, както и очаквах. Деградацията е много голяма. Струва ми се, че когато Глория и Ивана залязваха не беше толкова брутално както сега с Анелия. Все пак те продължиха да правят приятни и слушаеми песни. Това на Анелия трябва да ми опрат пистолет на челото, за да си го пусна доброволно втори път. Как е Въчето, Преслава ще дойде са я види. И същите лайна пускаха и те. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари